Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Balkiz94
Çok geçmiş olsun kuzum yaa.
Su çöl önemli, bir de doktor bana bol bol C vitamini dedi, portakal mandalinaya gömül.
İdrar yolu enfeksiyonuna çok iyiymiş.
Doğru seçimler yapıyorum demek. Memnun olmana sevindim. Ama alıp almamakta kararsızım. Belli bi aya kadar yanımda olacak odasında değil. O zaman alınabilir diye de düşünüyorum bilemiyorum
Bakın kızlar diğer attığım topiğin faydaları ordan en iyileri seçiyorsunuz
ben uzun bir süre oda yapmayı düşünmüyorum. hem evimiz 2+1 ve bir yer giyinme odası çıkarmam mümkün değil. en azından şuan değil. zaten hemen cocuk odasına karşıyım yerim olsa da yapmazdım. bize arkadaşlarımız çok geliyor bebeğin rahatsız olmaması için odayı kullanacagım bir gözüm orda olsun istiyorum zaten her yere götürebiliyorum benim için harika bir şey ama hemen almam lazım sanırım, en uygunu da 300 ve üzeri :)
Bende öyleyim haftalar geçmiyorr normalde sürekli gezen biriyim plasenta aşağıda olunca doktorum herşeyi yasakladı.3 haftadır araba bile kullanamıyorum öyle bunaldım ki
ben uzun bir süre oda yapmayı düşünmüyorum. hem evimiz 2+1 ve bir yer giyinme odası çıkarmam mümkün değil. en azından şuan değil. zaten hemen cocuk odasına karşıyım yerim olsa da yapmazdım. bize arkadaşlarımız çok geliyor bebeğin rahatsız olmaması için odayı kullanacagım bir gözüm orda olsun istiyorum zaten her yere götürebiliyorum benim için harika bir şey ama hemen almam lazım sanırım, en uygunu da 300 ve üzeri :)
Doğru seçimler yapıyorum demek. Memnun olmana sevindim. Ama alıp almamakta kararsızım. Belli bi aya kadar yanımda olacak odasında değil. O zaman alınabilir diye de düşünüyorum bilemiyorum
Bakın kızlar diğer attığım topiğin faydaları ordan en iyileri seçiyorsunuz
Bende öyleyim haftalar geçmiyorr normalde sürekli gezen biriyim plasenta aşağıda olunca doktorum herşeyi yasakladı.3 haftadır araba bile kullanamıyorum öyle bunaldım ki
bence almakta kararlıysanız bekletmeyin. Benim ilerleyen dönemlerde tansiyon sıkıntım oluyor lazım olacak nasılsa diye tansiyon aleti baktım. Zamlanmadan alayım diye. Sepete attım. 2 ürünü karşılaştırıp onaylayana kadar 30 tl arttı fiyatı.