• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Var bende o program bakayım ona Ozaman 🤗

aşağıda araçlar kısmı var ya orada metin olan yerden text olarak ekleyebiliyosun, metni yazdıktan sonra aşağıda palet simgesinden yazının fontunu, kart simgesinden de yazının tipini değiştirebilirsin✌️😇

Eklentiler

• 1B72F20A-D486-4351-8D23-B611A44A9479.webp
    1B72F20A-D486-4351-8D23-B611A44A9479.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
Bakterim 14 cnm.tabi birde idrar kültürüm vardı onda üreme olmadı yazıyordu muhtemelen ondan dolayı birşey yok dedi.
Çünkü doktor Bundan sonra Herhangi bir şikayetin olursa idrar kültürünüde yaptır ki net olsun ona göre ilaç kullan dedi..

Canım benim de bakteri 10 çıktı.
0 mı olması gerekiyor?

Bir ağrım falan yok, fitil kullanıyorum, tedbir için tahlil verdim.

.

Balkiz94 Balkiz94 canım çok geçmiş olsun. Neyseki bak bebeğin iyi önemli olan da o🙏 Hastanede gözetimde olacaksın güzelce bakarlar sana.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- kuzum migren baş ağrısı yapıyor dimi sende bu kadar. Umarım hemen geçer zorlamaz seni. Burun kanaması normal onu hiç kafaya takma.

Ben de dün iş için köye gittim. Yol beni mahvetti. Kusmamak için o kadar kastım ki kendimi dünden beri başım ağrıyor. Eve geldiğim gibi çıkarttım zaten. Bir de çok soğuktu kesin üşüttüm sanki genzim de yanmaya başlıyor. İşyerimde kafamı zor kaldırıyorum şu an 🤦🏼‍♀️

Çok teşekkür ederim canım.
Çok şükür, düne göre çok daha iyiyim.

Burnum kanayınca panik yaptık biraz, yine kanarsa diye eşim evde yalnız kalma dedi.
Aynı sitedeki kayınvalideme geldim, burda yatıyorum şimdi.

Allah şifa versin sana da kuzum, yarın konuş da doktorunla, dediğin gibi raporu al dinlen biraz.
İhtiyacı var bedeninin.

.

aşağıda araçlar kısmı var ya orada metin olan yerden text olarak ekleyebiliyosun, metni yazdıktan sonra aşağıda palet simgesinden yazının fontunu, kart simgesinden de yazının tipini değiştirebilirsin✌️😇

Teşekkür ederim canım 😘

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şu an serum antibiyotik progestan iğne ve fitil tedavisine başladılar doktorum rahatlaman için dedi.
İnşallah bu zor günler sağ salim geçer gider. Allah'a şükür iyi bir doktorum var tedbirlerimizi alıyoruz özellikle defalarca sordum antibiyotik tedavisini hiç korkma sağlıkla kucağımıza alacağız dedi.
İnşallah her şey yolunda gider çok sağolun

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şu an serum antibiyotik progestan iğne ve fitil tedavisine başladılar doktorum rahatlaman için dedi.
İnşallah bu zor günler sağ salim geçer gider. Allah'a şükür iyi bir doktorum var tedbirlerimizi alıyoruz özellikle defalarca sordum antibiyotik tedavisini hiç korkma sağlıkla kucağımıza alacağız dedi.
İnşallah her şey yolunda gider çok sağolun
geçmiş olsun ne güzel doktor allah razı olsun hepsinden

Canım benim de bakteri 10 çıktı.
0 mı olması gerekiyor?

Bir ağrım falan yok, fitil kullanıyorum, tedbir için tahlil verdim.

.
Cnm bak bu değerlere göre iki doktorda ilaç kullanamana gerek yok dedi..
Enf. Dok. İdrar kültürü daha çıkmamıştı bu tahlillere göre monurol iç demişti.
İdrar kültürü çıkınca tekrar gittim ilaç kullanmana gerek yok dedi☺️
Birde bana idrar kültürü yaptırmadan ilaç kullanma bu test daha net sonuç veriyor ona göre kullanırsın dedi..

Eklentiler

• F261EF0A-CAF7-428D-9FE8-1BC6E7B95E16.webp
    F261EF0A-CAF7-428D-9FE8-1BC6E7B95E16.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 45
Cnm bak bu değerlere göre iki doktorda ilaç kullanamana gerek yok dedi..
Enf. Dok. İdrar kültürü daha çıkmamıştı bu tahlillere göre monurol iç demişti.
İdrar kültürü çıkınca tekrar gittim ilaç kullanmana gerek yok dedi☺️
Birde bana idrar kültürü yaptırmadan ilaç kullanma bu test daha net sonuç veriyor ona göre kullanırsın dedi..

Anladım canım, çok teşekkür ederim.

İnşallah benim de gerek kalmaz.
Bilmiyorum doktor kültür isteyecek mi.
Bu Cumartesi göstericem sonuçları.

.

Merhabalaaar😍 sabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı😍 12+5im ama cinsiyet göremedik, sonuç için de pztsi gel dedi

Merhabalaaar😍 sabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı😍 12+5im ama cinsiyet göremedik, sonuç için de pztsi gel dedi

gözün aydın, ense kalınlığı çok iyi✌️😍
ben de özledim valla daha 10 günden fazla var

ohh minnoşunu da gördün🎈🎈🎈 videoya çekmediysen pazartesi çek mutlaka sonra izlemek çok güzel oluyo😍

Yerim minnak yaa😍😍😍 gözünaydın🧿🧿🧿

Yaa kuzucuk. Hadi gözün aydın 🥰

Bence bizim gruba nazar değdi 🤭

Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir 😢

Balkiz94 Balkiz94 ve -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- geçmiş olsun kızlar. Hersey yoluna girecek bunlar geride kalacak eminim. Bizim pitirciklar bizi korkutmak istiyor, doğunca bir şaplak atarız dötlerine 🤭

Bende bugün biraz toparlanabildim çok şükür, baya ağır geçti gribim, bebeğe bisey olacak diye çok korktum. İnsallah hepimiz sağlıkla doğurup alacağız kucağımıza yavrularımızı 🙏

Kızlar doktoruma geldim sancılardan dolayı. Hastaneye yatisim yapılıyor rahim ağzı her şey çok iyi bebeğim de iyi ama doktor önlem amaçli düşük tehliken olabilir 1 gün antibiyotik ve serum tedavisi yapacağım dedi. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun kuzum şifa olsun inşallah doktor kontroldesin bebişte iyiymiş maşallah sıkıntısız geçer gider inşallah 🤲

Back
X