- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.941
O
geçen gün reklamlarda çıkıyordu adına bakmadım çok tatlış yine çıkarsa atarım![]()
Olur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O
geçen gün reklamlarda çıkıyordu adına bakmadım çok tatlış yine çıkarsa atarım![]()
Var bende o program bakayım ona Ozaman![]()
Bakterim 14 cnm.tabi birde idrar kültürüm vardı onda üreme olmadı yazıyordu muhtemelen ondan dolayı birşey yok dedi.
Çünkü doktor Bundan sonra Herhangi bir şikayetin olursa idrar kültürünüde yaptır ki net olsun ona göre ilaç kullan dedi..
Balkiz94 canım çok geçmiş olsun. Neyseki bak bebeğin iyi önemli olan da o
Hastanede gözetimde olacaksın güzelce bakarlar sana.
-C-A-N-A-N- kuzum migren baş ağrısı yapıyor dimi sende bu kadar. Umarım hemen geçer zorlamaz seni. Burun kanaması normal onu hiç kafaya takma.
Ben de dün iş için köye gittim. Yol beni mahvetti. Kusmamak için o kadar kastım ki kendimi dünden beri başım ağrıyor. Eve geldiğim gibi çıkarttım zaten. Bir de çok soğuktu kesin üşüttüm sanki genzim de yanmaya başlıyor. İşyerimde kafamı zor kaldırıyorum şu an![]()
aşağıda araçlar kısmı var ya orada metin olan yerden text olarak ekleyebiliyosun, metni yazdıktan sonra aşağıda palet simgesinden yazının fontunu, kart simgesinden de yazının tipini değiştirebilirsin![]()
Ay ben randevu zamanımda 12+3 olucam görürler mi acebaaa <3 <311+4 te kız dedi. 20’snde 16+0 olacağım. O gğne randevu alıcam. Değişir korkusuna bir şey almıyorum. Hayırlısı bakalım.![]()
geçmiş olsun ne güzel doktor allah razı olsun hepsindenHepinize teşekkür ederim kızlar. Şu an serum antibiyotik progestan iğne ve fitil tedavisine başladılar doktorum rahatlaman için dedi.
İnşallah bu zor günler sağ salim geçer gider. Allah'a şükür iyi bir doktorum var tedbirlerimizi alıyoruz özellikle defalarca sordum antibiyotik tedavisini hiç korkma sağlıkla kucağımıza alacağız dedi.
İnşallah her şey yolunda gider çok sağolun
Cnm bak bu değerlere göre iki doktorda ilaç kullanamana gerek yok dedi..Canım benim de bakteri 10 çıktı.
0 mı olması gerekiyor?
Bir ağrım falan yok, fitil kullanıyorum, tedbir için tahlil verdim.
.
Cnm bak bu değerlere göre iki doktorda ilaç kullanamana gerek yok dedi..
Enf. Dok. İdrar kültürü daha çıkmamıştı bu tahlillere göre monurol iç demişti.
İdrar kültürü çıkınca tekrar gittim ilaç kullanmana gerek yok dedi
Birde bana idrar kültürü yaptırmadan ilaç kullanma bu test daha net sonuç veriyor ona göre kullanırsın dedi..
Merhabalaaarsabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı
12+5im ama cinsiyet göremedik, sonuç için de pztsi gel dedi
Yerim minnak yaaMerhabalaaarsabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı
Dün 12+2 de gelişimi erkeğe benziyor dedi doktorum banaAy ben randevu zamanımda 12+3 olucam görürler mi acebaaa <3 <3
Yaa kuzucuk. Hadi gözün aydınMerhabalaaarsabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı
Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidirBence bizim gruba nazar değdi
Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
Çok geçmiş olsun kuzum şifa olsun inşallah doktor kontroldesin bebişte iyiymiş maşallah sıkıntısız geçer gider inşallahKızlar doktoruma geldim sancılardan dolayı. Hastaneye yatisim yapılıyor rahim ağzı her şey çok iyi bebeğim de iyi ama doktor önlem amaçli düşük tehliken olabilir 1 gün antibiyotik ve serum tedavisi yapacağım dedi. Dualarınıza talibim
Valla katiliyorum grupca nazarlandik benimde kasigim sancilaniyor hafiften ve grip varGeçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir![]()