• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Epiduralide ben nebilim kız korkuyorumm ya bide epidural bel sıkıntısıda ediyormuş hepp oyüzden istmeeyedebilirim normal doğum düşünüyorumm vücud izin verirse
Benim arkadaşım o şekilde doğurdu bir sıkıntı yaşadı demedi. Hatta normal yapacakmış onda dönmüş epidural ama insanın çatısına bağlı herhelde 🤷

Nesi geçmiş pardon önce kendini tanıdın sonra adamı buldun sevdin ettin evlendin derken 30 oluyo en erken🤣🤣🤣🤣 evlenir evlenmez yaptım çocuğu ona rağmen 29 olcak doğum benim de
Hiç😒
En ideal yaş tatlım boşver🤭😅😅
Ben onları hiç konuşmadım doktorla kuzum ya senin ikinci evlat mı?
evet canım benim 2. Ve ilki 33 hafta doğdu hastaneden doğumdan falan çok çektik. Şimdi yine erken doğum ihtimali olduğu için baştan konuştum herşeyi. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur🙏🏻🥰💕
Eşlerin pandemiden dolayı alınmadığını duydum ben de:KK43: sırf bu yüzden doula tutmayı düşünüyorum ya da genel anestezi isterim🤷🏼‍♀️
ay kız deli misin? Almazlarsa almasınlar genel anestezi istenir mi bunun için hiç sakın ha🤭 düşünsene buunca şeyin üstüne doğum yapacaksın ve kaynanan dahil herkes bebeği senden önce görecek öpecek koklayacak😆😆😆 bir de sen yokken kucaktan kucağa gezdirirler hemen🤭😅😅 sen bu fikri tekrar düşün bence😅😅

ayy benim de annem 18'inde doğurmuş beni o da hiç ultrason görmemiş, bazen videoları gösteriyorum anlayamıyo hiç görmediği için🙈 valla ben görmeden nasıl dayanırdım bilemiyorum 😍
Evettt kese resmi atmıştımm hatta ben anlayamadı neresi olduğunu nasıl üzüldümm zamanınd ayaşayamadı o heyecanı 😔

Benim arkadaşım o şekilde doğurdu bir sıkıntı yaşadı demedi. Hatta normal yapacakmış onda dönmüş epidural ama insanın çatısına bağlı herhelde 🤷
Yaaa herkes eolmuyormuş ama benim arkadaşımın hep belinde sıkıntısı var hep ağrıyormuş mutlaka oda epiduralli oldu yaa tabii normal diyorumm ama bakalım rahim açılcakmı açılmazzsa sezeryan olur muhtemelen hiç belli değil buyüzden şimdi bunları bile hiç düşünmüyorum hamileliğin tadını çıkaralımm bence 😍

Hiç😒
En ideal yaş tatlım boşver🤭😅😅

evet canım benim 2. Ve ilki 33 hafta doğdu hastaneden doğumdan falan çok çektik. Şimdi yine erken doğum ihtimali olduğu için baştan konuştum herşeyi. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur🙏🏻🥰💕

ay kız deli misin? Almazlarsa almasınlar genel anestezi istenir mi bunun için hiç sakın ha🤭 düşünsene buunca şeyin üstüne doğum yapacaksın ve kaynanan dahil herkes bebeği senden önce görecek öpecek koklayacak😆😆😆 bir de sen yokken kucaktan kucağa gezdirirler hemen🤭😅😅 sen bu fikri tekrar düşün bence😅😅
Allah'ım kıskançlık bende de öyle yaaaa ☺️☺️ sevdim bende öyle istiyorum Allah nasip ederse ilk benalim kucağıma koklim müdahale edeyim 😂😂😂

Epiduralide ben nebilim kız korkuyorumm ya bide epidural bel sıkıntısıda ediyormuş hepp oyüzden istmeeyedebilirim normal doğum düşünüyorumm vücud izin verirse
Evet bazılarında bel ağrısı oluyormuş. Bazı doktorların doğurttuğu kimle konuştuysam hiç bel ağrısı yaşamamışlar. İğneyi doktor kendi yaparsa o ihtimal azalııyor anladığım kadarıyla. Fark etmez her türlü bebek çıksın da🤣
Kuzu aramızda en kolay doğum yapacak sensin gibi. cearetlisin maşallah 🧿
Tam tersi çok korkuyordum aslında o doğum videolarını izleye izleye alıştım heralde🙈 hepimiz kolay doğurcaz inanıyorum bu kadar heyecana özene sonucu da güzel olcak🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Evet bazılarında bel ağrısı oluyormuş. Bazı doktorların doğurttuğu kimle konuştuysam hiç bel ağrısı yaşamamışlar. İğneyi doktor kendi yaparsa o ihtimal azalııyor anladığım kadarıyla. Fark etmez her türlü bebek çıksın da🤣

Tam tersi çok korkuyordum aslında o doğum videolarını izleye izleye alıştım heralde🙈 hepimiz kolay doğurcaz inanıyorum bu kadar heyecana özene sonucu da güzel olcak🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Amin canım pat pat dokulsunler hiç anlamayalim sağlıkla🥰

Anladımm kuzumm hayırlısı olsunn 🤗

Ben yüzlerce izlemişimdir🙈🙈ama kötü etkilemiyor beni tam tersi pırt diye çıkıyorlar oh diyorum rahatlıyorum😂😂bi de anne kucağına alır almaz rahatlıyor falan o güzel duyguları geçiyor bana❤️❤️❤️❤️❤️

Ben canlı canlı 2 doğuma girdim. 😂
Kız kardeşimin 2 kızının doğumunda yanında ben vardım.
3.sü biraz aceleci davrandı, 1.5saate doğdu.
Öyle olunca yetişemedim. 🙈

Ama gerçekten harika bir şey. Anlatılmayacak kadar muhteşem duygular oluşuyo.

İki doğumdan da salya sümük çıkmıştım. 🙈

.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ne haber, nasıl oldun? hafifledi mi biraz baş ağrın? bugün tebrikler devam ediyo mu🎈

Çok şükür kuzum, daha yarım saattir gayet iyiyim.
Ağrı dağıldı iyice, normal bir baş ağrısı gibi şu an.

Aynen, tebrikler devam ediyo. 🙈

Çok teşekkür ederim Özgeciğim. 🤗

.

Linçliyceeekkkttuuunnnn deeemmiiiiii beniii hııı yümezleeerrrr o_O

Oooo senide etiketliyorum o zaman kabul mu 😁

yok kızz 🎈ben beceremem öyle şeyleri gözünden kaçırdıysan herkesi etiketle diye yazmıştım, becerebilsem bu sefer ben jest yapardım ama ben burada daha bi çok şeyi çözemedim😂😂

Back
X