- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.181
Şifa olsun tatlım tez vakitte iyilesEşim ıhlamur bal limon karısımı yapmış onu içtim Allah tan tat alamıyorum:) Söylediğini de deneyeyim sağol canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun tatlım tez vakitte iyilesEşim ıhlamur bal limon karısımı yapmış onu içtim Allah tan tat alamıyorum:) Söylediğini de deneyeyim sağol canım.
Omega 3 hapı içince benim de midem kötü oluyor yalnız değilmişim:)Bulantıyı bastırmak için neskafeyi keşfettim son 1 haftadır.Imom omega verdi. Acaba o mu dokundu diyorum 3 gündür içiyorum 2 gündür midem fena. Hap etki ediyordu oysa.
Evet çok halsiz düştüm iyice. Yine az çok yiyordum ama bugün iyice gitti yani. Muz yiyebiliyorum yerim onu
Bazen gülüp geçiyorum bazen de cevabını veriyorum. O anda cevabını ver ki sonradan ağlayıp içine atma.Dert sahibi olursun der büyükler:)Bende hiç beceremem laf sokmayı ama şu gülerek laf dokundurmalari da anlar susarım sonra eve gelir salak gibi ağlarım.
Valla doğru derler de ben o kıvrak zekaya sahip değilim sanırsamBazen gülüp geçiyorum bazen de cevabını veriyorum. O anda cevabını ver ki sonradan ağlayıp içine atma.Dert sahibi olursun der büyükler:)
Yanlış anlamazsan canım arayıp açmama oluyor mu gerçekten?Zaten mesafeli olduğum için böyle yapıyorlar açıkça duvar örüyorsun uzaksın seni arıyorum açmıyorsun diyor oğluma ilk kez diyorum ama şikayet değil bu diyo.
Yemek yiyemiyormuş düşünmekten hep oğluma yedirirdim dimi diyo eşime ben çok soğukmuşum herkes kendilerine harika diyormuş gelininiz yaşadı
Valla sanırım imom yapıyormuş canım. İnternette yorumlara baktım da. Uyumadan içiyoruz bulantı yaptı falan diyen fazla.Kuzum çok geçmiş olsun. Neden oldu ki böyle daha önce var mıydı? Eğer demir hapindan olduğunu düşünüyorsan doktorum bana tok karnına da icebilirsin demişti. Bu arada o dediğin şey benim de çok dikkatimi çekti ama aklımdan sormak uçtu gitti imom hapinda da demir var ekstra demir alıyoruz acaba o kadar demire gerçekten ihtiyazımız var mı?
Tuz da at kuzum biraz daha miden sakinleşir. Tereyağlı ohh kumpir gibi ye gitsin bilmiyorum sever misin ama ben çok severim umarım seni de rahatlatır.
Sanırım biraz da olsa iyi geldi. Yatıcam şimdi de.Geçenki migren atağım mideme vurduğunda ben de patates yiyip uyumuştum canım.
İnşallah sana da iyi gelir.
.
Sanırım imom dan dolayı olmuş. Nette öyle yazmışlar. Gece yatmadan içmeyi deneyecem bideŞifa olsun inşallah ilaçlar ağır geldi belkide
Kaynana terörü hız kesmeden devam ediyorKızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
Kuzu ben imom u kahvaltı sonrası alıyorum sende öyle yap o zaman bulantı yaratmıyor. Demir hapını aç karnına almaya çalışıyorum işte khv 1saat öncesi . Sende imom khv sonrası al gece de yemek sonrası Demir hapını al.Valla sanırım imom yapıyormuş canım. İnternette yorumlara baktım da. Uyumadan içiyoruz bulantı yaptı falan diyen fazla.
Bende şimdi baktım gebelikte 30-60 mg arası almak yeterli eğer normal sınırdaysa demir yazıyor. Benim ki 100 mg demir ilacı imom da 17 mg var. Bilemedim neden fazla kullanıyoruz.
Zaten kabızlık yapıyor demir ilacı. Bugün başladı bende de o da ayrı bi dert napacaksam
Valla biraz tereyağ biraz kaşar tuz da attık. İyi gibiyim şuan çok şükür
Bende aynısını düşünüyorum. Benimki buzdolabı gibi sadece milletin yanında kızım kızım derdi. Beni şikayet ederken hiç anne demio diomuș. Ben senden annelik büyüklük mü gördüm. Kendin bi kere kızın gibi davranmamıșsın yani. Bunu gören yok amaMaşallah canım Allah muhabbetlerini arttırsın ya 3 günlük dünya kiskanipta hasetlenmenin kimseye yararı yok. En güzelini yapıyorlar. Ama işte biz küçükler olarak büyüklerden ilgi görmeyince kendimizi ister istemez geri çekiyoruz şahsen ben öyle yani. Bana büyük öncelikli yaklaşacak ki bende ona adım atabileyim. Yoksa hiccc ha var ha yok misali davranırım yani.
Ay valla mı. Nette okudum şimdi bende. Geceleri içiyoruz diyenler var. Doktorları da demiş bulantı yapabilir. Valla hiç bastırılacak gibi değil sonu kusma oluyor sonra rahatlıyorum birazOmega 3 hapı içince benim de midem kötü oluyor yalnız değilmişim:)Bulantıyı bastırmak için neskafeyi keşfettim son 1 haftadır.
İkisini de kahvaltı sonrası alıyordum. Imom u gece yatmadan al demişler nette bulantı yaşayanlar. Bide öyle deneyim diyorumKuzu ben imom u kahvaltı sonrası alıyorum sende öyle yap o zaman bulantı yaratmıyor. Demir hapını aç karnına almaya çalışıyorum işte khv 1saat öncesi . Sende imom khv sonrası al gece de yemek sonrası Demir hapını al.
Aman işte kendilerini görmezler .Bende aynısını düşünüyorum. Benimki buzdolabı gibi sadece milletin yanında kızım kızım derdi. Beni şikayet ederken hiç anne demio diomuș. Ben senden annelik büyüklük mü gördüm. Kendin bi kere kızın gibi davranmamıșsın yani. Bunu gören yok ama
Valla sonra noldu diyor
Ay kuzum öyle eziyet edersin kendine kesin ondan o zaman bulantıların. D vitamini de verdi mi doktorunİkisini de kahvaltı sonrası alıyordum. Imom u gece yatmadan al demişler nette bulantı yaşayanlar. Bide öyle deneyim diyorum
Evet d vitamini de verdi magnezyum da var. Ama bugün almadım magnezyumuAy kuzum öyle eziyet edersin kendine kesin ondan o zaman bulantıların. D vitamini de verdi mi doktorun
Anladım canım .sen arka arkaya alma ama, dediğim gibi demir hapına aç dediler diye ben erken alıyorum onu ama doktrum tok da icebilirsin dedi. Saatlerini ayarla artık kendine göreEvet d vitamini de verdi magnezyum da var. Ama bugün almadım magnezyumu
Cok şükür iyiyiz cinsiyet belli olur diye gittim ama göstermedi kendiniNerelerdeydin canım biz aynı devamnasıl minik ne yapıyor