• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gerçekten ne dicem bilmiyorum kuzum ama gözünden akan tek damla yaş kimse için değmez. Hele ki böyle olayları dallayip budaklayan insanlar için hiç. Yani kırgın olduğunu belli etmek için de telefonlara bakmıyor olabilirsin yani bir de öyle dusunebilseler. Sen saygısız hiç bir söz ve tavır da bulunmadın sonuç olarak.
Vallahi bıktım artık
Beni ara, görümceni ara,soğuksun bize.
Üstelik anlatıyor her şeyi kötü niyetle değil diyor zaten ilk çocuğumu kaybettim.
Görüşmek, barışmak isteyen konuşur kayın baban çok iyi sen soğuksun dedi hep.
Hiç sinirlenmedim biliyo musun aman dedim ta ki annesi gitti eşim annemi ara, doğru soğuksun, duvar ördün dedi ipler koptu.
İnsan utanır ya bizimle görüş demeye, ara demeye zorla ayyy daha 1 hafta burdalar ben boşanma dan giderlerse ne mutlu

Yanlış anlamazsan canım arayıp açmama oluyor mu gerçekten?
Anlamam kuzum.
Ben çok aramıyorum çünkü telefon görüşmesi sevmiyorum biliyorlar kendi kardeşimi dahi aramam ki yine arıyordum az çok.
Açmama çok önceki konuydu geç dönme yani hallettik onu konuştuk yine açtı konuyu kötü niyetli değilim diyor.
3 güne bir ara beni, ablanı ara diyo dedikçe aramak istemiyorum

Kızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
Civcivim yaa:( üzülme dicem de biliyorum zor olduğunu. Benim eski kv yemin ederim aynıydı. Yok beni aramıyorsun yok bize soğıksun. Sevmiyorum abi sizi bu kadar basit. Sonra herkes alıştı sen sakın verme taviz kendinden değmez. Değecek olsa böyle davranmazlar. Beni aramıyor demez hiç bi anne oğlunun evliliğini düşünüyorsa. Kötü niyet bu. bana beni aramıyorsun diyenlere sen de beni aramıyorsun?? diyorum susuyolar.
Salla çok isteyen kendi arasın. Olumlu yaklaşsalar zaten sen de soğuk olmazsın kimse kendine bakmıyor. Sen hamilesin ayrıca asla ağlama tam tersi Hamile Hamile seni ağlatanları sevindirme. Eşine de bu normal mi tartışacağımızı bile bile bunu söylemesi dersin çok zorlarsa. Onlar yüzünden eşinle de aranı bozma ona da anlatmaya çalış doğru kelimelerle herkese her şeyi anlatabilirsin. Sarıl bebişine seni seviyoruz unutma❤️❤️❤️❤️
Yaa🙈 size ne anlaticam bu yaz ablam normal doğum yaptı. Doğurmadan önce de Anneme demiş ki anne nasıl hissediyorsun doğururken, ay annemin verdiği cevaba hazır mısınız? Hani böyle ağacı köküyle topraktan ayırmaya çalışırsın ya oylebir his yaşıyorsun demiş bunu ben duydum gülmekten öldüm. anneme diyorum iyi morel vermişsin ablama:KK70:
Kız okurken yaşadım ağaç oldum da kökümle ayırdılar tövbeler olsun🤣🤣🤣🤣
Kızlar ben de grip oldum:KK43: Nereden geldi anlamadım 2 haftadır evden dışarı çıkmadım.Eşim de rahatsız değil.Siz atlattınız mı?Hamileyken bu 2. oldu.Bebişleri hayırlısı ile sağlıkla bir doğursaydık.
Canım geçmiş olsun. Grip olmadım hala ama zorluyor vücudum burnum boğazım ne kadar su içersem aynı kupkuru öksürüyorum falan. Allahını seven şu grubu bi okusun valla göze geldik

Ama ben bu mürdüm eriğini yerim kiiiiiiiiiii🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

Eklentiler

• A2F8418D-0E50-48C3-A52D-7A31040C0E19.webp
    A2F8418D-0E50-48C3-A52D-7A31040C0E19.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Sanırım biraz da olsa iyi geldi. Yatıcam şimdi de.

Netten baktım da imom yapıyormuş bulantı falan. Gece yatmadan için yazmış çoğu. Bide öyle deneyecem yarın

İyi gelmesine sevindim canım.

Ben başlarda Decavit içiyordum, sabah içince bulantı yapıyordu.

Eczacı arkadaşım gece içip uyu demişti, o şekilde baya rahat ettim canım.

.

Valla bende hep annem gibi bir kv olsun isterdim ama nasip iste. Buzdolabına denk geldim☺️. Annem anneler gününde kendine aldığı küpeyi, gelinine kızım anneler günün kutlu olsun diye veren biri yani 🧿. Ama babam için aynı şeyi diyemem 😂 .Allah tan kadın doğmamış.

Maşallah anneciğine canım, gelininiz de kıymet biliyorsa oh ne ala.
Baban mesafeli de olsa sıkıntı yok, kayınvalide ile araları iyi olsun da...

.

Şans işte canım. Benim annem de gelinim bir yana dünya bir yana der. Babam kahvesine kadar yapar getirir.Bize yapmadıklarını ona yaparlar hediyeler, ilgi alaka, birlikte dolaşmalar vs. Allah nazardan korusun maşallah:)
.

Maşallah, bir iyi geçinen gelin kayınvalide çifti daha.
Allah muhabbetlerini arttırsın.

.

Aynı ben de öyleyim canım.Bir adım gelene 10 adım giderim. Hayatta en tahammül edemediğim şey haksızlık ve laf sokma muhabbetidir.Ister istemez uzaklaşıyor insan.

Evet yaa, o laf sokmaya gıcık oluyorum.
Ortaya laf atıyorlar ya bi de, Allahım, nasıl ayar oluyorum.

Biriyle teke tek konuşuyorsun, ona rağmen şunu şunu yaptın demeye yüreği yok. Ortaya atıyo lafı.
Şöyle şöyle yapılıyo diyo. 🙈

Ya afedersiniz de mal mısın, ikimizden başka kim var, söyle işte açık açık diyesim geliyo. 😂

Bi derdin varsa Çek kenara, bak böyle böyle yaptın, ben üzüldüm, kırıldım, sinirlendim, kızdım demek bu kadar mı zor.

.

.

1.sınıf çocuklarına ilk 2 ay boyunca okuma yazma öğretmenin yanında sınıf içi iletişimi öğretiyoruz. Evet, okuma yazma öğretmekten daha zor gerçekten.

Ama minnacık çocuklar 2 ayın sonunda öğretmene şikayeti bırakıyo. Duygularını ifade etmeyi, sorunları kendi aralarında çözmeyi öğreniyo.

.

Bende hiç beceremem laf sokmayı ama şu gülerek laf dokundurmalari da anlar susarım sonra eve gelir salak gibi ağlarım.

Bazen işte bazı yapılanlar karşısında ağzın açık kalıyo.
Hiç deneyimlemediğin bir şey, ailende, arkadaş çevrende hiç öyle bir olayla karşılaşmadıysan kal geliyo.

Yanında söyleyemediklerin eve gelince içinde patlıyo ve ağlıyosun.

Bana da oluyo, ordan biliyorum. 🤗

.

Bende kan görsem midem tutar. Birinin biyeri kanasın. Çocuğu elime kanlı kanlı verirlerse genel anestezi yapmalarına gerek kalmaz 🤣

Kuzum çok geçmiş olsun. Neden oldu ki böyle daha önce var mıydı? Eğer demir hapindan olduğunu düşünüyorsan doktorum bana tok karnına da icebilirsin demişti. Bu arada o dediğin şey benim de çok dikkatimi çekti ama aklımdan sormak uçtu gitti imom hapinda da demir var ekstra demir alıyoruz acaba o kadar demire gerçekten ihtiyazımız var mı?

Doula ne kuzum? Ben bilmiyorum da?

Tuz da at kuzum biraz daha miden sakinleşir. Tereyağlı ohh kumpir gibi ye gitsin bilmiyorum sever misin ama ben çok severim umarım seni de rahatlatır 🥰.

Ayyy Allah'ım şu insanların böyle zamanlarda olmadık yerden çıkıp da sinir bozmalarina ayar oluyorum. Terbiyesizler düşüncesizler ya.
Sen üzme kendini tatlım. Eşim hep bir cahile bir de yaşlı insanlara laf anlatılmaz çünkü kendi doğrularından asla sapmazlar der. Sende onları öyle gör Allah'a havale et. Yazık gözünden akıttığın yaşa degmezler. Bebişini düşün. Çok yüz göz olma sinirlerini bozmalarina izin verme.🥺
aslında değil kan görmek hiç birşey görmüyorsun da ben her şeyi kafamda canlandırdığım için kendi kendimi korkutuyorum. Yoksa acı falan da yok, sakin yapıdakiler için konforlu olur. Doula yeni asortik adı aslında bildiğimiz ebe😅 çok yaygın bu aralar, ebelik ya da hemşirelik eğitimi almış kişiler doğum destekçisi kurslarıyla doula oluyor. Hamilelikte tanışıyorsun, hastane çantanı birlikte hazırlıyorsun, hastanede hep senin yanında oluyor, eşine de destek oluyor. Her şeye karışmaya çalışan büyüklere hop dur diyor, doğum sonrası emzirmeni sağlayıp gidiyor. Sonra da evine gelip durum kontrolü ve bebişin ilk banyosunu yaptırıyor🥰

Kaynana terörü hız kesmeden devam ediyor 🙄

3 günlük dünya, gül gibi geçinmek varken neden hayatı zindan ederler anlamıyorum yaa. 😒

Çekememezlik galiba.

Bazıları kendi ailevi huzursuzlukları sana da bulaşsın istiyo.
Sen de onun gibi mutsuz ol, onun gibi eşinle aran kötü olsun diye uğraşıyo.

Acıyorum böylelerine, yazık yaa.

Şu mübarek cuma günü evlerimizden huzur ve mutluluk eksik olmasın.

Hayırlı cumalar herkese. 🤗

.

Back
X