- 25 Ağustos 2019
- 62.864
- 121.216
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.241
Tamamm canım benimm fatihayı okudum abinin ruhuna gitsin amiinnTeşekkür ederim canım.
Burada anlatıp kimseyi üzmek istemem, düşüncen için teşekkür ederim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamm canım benimm fatihayı okudum abinin ruhuna gitsin amiinnTeşekkür ederim canım.
Burada anlatıp kimseyi üzmek istemem, düşüncen için teşekkür ederim ❤
Allah razı olsun kuzucumTamamm canım benimm fatihayı okudum abinin ruhuna gitsin amiinn![]()
Günaydın kuzum prilam iç hemenGünaydınnn
Güne mide bulantıyla uyanmak geceden berii hiç iyi değilim![]()
Ben 7. Haftadan beri böyleyim. Yatmadan 2 tane sabah 1 tane. Arada bi gün unutsam mahvediyorBen prilam kullanmıyorum benim bulantılarım yeni başladı. Hamileliğin başında yoktu Bi iki kere olmuştu sadece ama bu hafta çok oldu yani sonradan nerden çıktı bu bulantı anlamadım
HeheheBenim de limonum var limon kadar olmuşcanın çekmesin amaaan
![]()
Bi de bizim gruba oku da üstümüzdeki kem gözlülerin nazarları gitsin aminnnnnTamamm canım benimm fatihayı okudum abinin ruhuna gitsin amiinn![]()
Hey allahım ya şeytan diyor al bebeği babanın karnına koy aklı başına gelsinKızlar bana dua edin bebeğime bir şey olmasın ağlıyorum hep eşimle yine ailesi yüzünden tartıştım. Kv geldi zorla görümcene gel kb elini öp sen bize uzaksın vs dedi gitti
benim eşimde 2-3 defa bu konuyu açtı dedim ona sen ailenle konuşursun konuşmazsın saygı duyarım ama bana karışma o benim meselem bir daha bu konuyu açma diyorum. Olurda açarsa anasının ördüğü dolapları yüzüne söylüyorum sinirlenir sinirlenir bir o der iki ben derim tartışırız konu kapaniyor 
başini sağolsun okurum tabiBugün canım abimin 40 mevlidi var, çok duyguluyum
Ruhuna birer fatiha okur musunuz![]()
Hahaha fenasın wallaGünaydın kuzum prilam iç hemen
Ben 7. Haftadan beri böyleyim. Yatmadan 2 tane sabah 1 tane. Arada bi gün unutsam mahvediyoralıştım ama zaten zararsızmış sürekli kusup durmaktan iyidir, doktor yazarsa 10 lira yazmazsa 68 lira haberin olsun
HeheheYanıma mandalina aldım tedarikliyim:))))))))
Allah razı olsunbaşini sağolsun okurum tabi
Rabbim peygamberimize komşu eylesin inşallah kesinlikle her hafta yasin okumayı ihmal etme onlar evimize gelip bizden beklerlerBugün canım abimin 40 mevlidi var, çok duyguluyum
Ruhuna birer fatiha okur musunuz![]()
Nebilim kızz dr vermeden ben içmiyim öylee neolur neolmazzGünaydın kuzum prilam iç hemen
Ben 7. Haftadan beri böyleyim. Yatmadan 2 tane sabah 1 tane. Arada bi gün unutsam mahvediyoralıştım ama zaten zararsızmış sürekli kusup durmaktan iyidir, doktor yazarsa 10 lira yazmazsa 68 lira haberin olsun
HeheheYanıma mandalina aldım tedarikliyim:))))))))
Yakın zamanda bende bezelye şeftali var bezelye sevmem de şeftalide ortalık karışabilir hajsjsjjsHahaha fenasın wallaacaba ilerdeki haftalarda elimizde olmayan meyvelere benzeler napıcaz
bende kimseyle görüşmüyorum. bizim biraz deri mevzular. benim eşim de annemi ara diyip duruyor sanki eltilerim her gün arıyor da, sanki kendisi hergün annemin halini hatrını soruyor da ay ne garip varlıklar su erkeklerrHey allahım ya şeytan diyor al bebeği babanın karnına koy aklı başına gelsinbenim eşimde 2-3 defa bu konuyu açtı dedim ona sen ailenle konuşursun konuşmazsın saygı duyarım ama bana karışma o benim meselem bir daha bu konuyu açma diyorum. Olurda açarsa anasının ördüğü dolapları yüzüne söylüyorum sinirlenir sinirlenir bir o der iki ben derim tartışırız konu kapaniyor
madem bilmemezlikten geliyor anasini bende ne haltlar yediğini anlatır canını acıtırım beni mecbur bırakmasın.
![]()
Bende çok severim dolapta sürekli şeftali suyu varYakın zamanda bende bezelye şeftali var bezelye sevmem de şeftalide ortalık karışabilir hajsjsjjs
Amin kuzum aminn, tüm ölmüşlerimize rahmet.Rabbim peygamberimize komşu eylesin inşallah kesinlikle her hafta yasin okumayı ihmal etme onlar evimize gelip bizden beklerlerallah mekanlarını cennet eylesin inşallah. Okudum
![]()
Kızzz heleee hepimiz okuyalımm üfleyelimmmm suraya nazar duası atıyorummmBi de bizim gruba oku da üstümüzdeki kem gözlülerin nazarları gitsin aminnnnn
Evet evet istiyorlarki karısı ailesinin kölesi olsun kimse kimseyi aramak zorunda değil net. Arada hatır bıraksaydılar o zaman ayda bir arardık sen eşinin dediklerini cevaplama ve tatlı dille ben hamileyim stres yapmam çok riskli lütfen konuyu kapat debende kimseyle görüşmüyorum. bizim biraz deri mevzular. benim eşim de annemi ara diyip duruyor sanki eltilerim her gün arıyor da, sanki kendisi hergün annemin halini hatrını soruyor da ay ne garip varlıklar su erkeklerr
Okudum kendimize mi. Üfleyelim telefona mıKızzz heleee hepimiz okuyalımm üfleyelimmmm suraya nazar duası atıyorummm
أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).
Kötü örnek gibi olmim de kocaların da aklı yok mu niye hemen dolduruşa geliyorlarbende kimseyle görüşmüyorum. bizim biraz deri mevzular. benim eşim de annemi ara diyip duruyor sanki eltilerim her gün arıyor da, sanki kendisi hergün annemin halini hatrını soruyor da ay ne garip varlıklar su erkeklerr
arapçasıyla türkçesi farklı yazıyor ikisini de okudum nolur nolmazKızzz heleee hepimiz okuyalımm üfleyelimmmm suraya nazar duası atıyorummm
أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).
Hahahahaha kendinizeeOkudum kendimize mi. Üfleyelim telefona mı![]()
HarikaaKötü örnek gibi olmim de kocaların da aklı yok mu niye hemen dolduruşa geliyorlarbiz niye gelmiyoruz dolduruşa. Annesine, karısına laf atarken cevap vermeyen erkekten hayır gelir mi sorusunu soruyor ve susuyorum
arapçasıyla türkçesi farklı yazıyor ikisini de okudum nolur nolmaz![]()