- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.641
Bende çıkardım bu sabah yaiki gündür çok yoğundum hatta hafta sonu da biraz çalışıcam
bi de sabah çıkardım ya nanemollayımsizin yorumları okuyorum paso
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çıkardım bu sabah yaiki gündür çok yoğundum hatta hafta sonu da biraz çalışıcam
bi de sabah çıkardım ya nanemollayımsizin yorumları okuyorum paso
![]()
Bende çıkardım bu sabah yanoldu bize böyle. Bir yandan da korkuyorum sabah ta olur mu diye
beni de demir hapı galiba tetikledi. Bilemiyorum.
Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah bundan sonraki sürecisweet'le seni haplar bence debenimki de pizzadan oldu, normalde papa johns'tan söylerdim pizza bulls'tan söyledim dokundu
valla döküldükyarın kızlar güzel haberler getirsin minnoşlardan da biraz gözümüz gönlümüz açılsın
![]()
Hayır olur mu aksine daha doğru oldu bu şekilde canim teşekkür ediyorumHaklısın canım. Sosyal medyada da her kadın cinayetinden sonra annelere yükleniyorlar ya şöyle yetiştirin böyle yetiştirin diye. Çok üzülüyorum ben. Ordan dolayı hassasım galiba bu konuda. Kırmamışımdır umarım♥
Ayy evet yaa şarjdan dolayıymışdün gece yerinden çıkarttım tekrar koydum şarj olmaya başladı dedi sonra denedim baktım süpürüyor
![]()
Atamazkiii![]()
Demir ya da imom yaptı diye düşünüyorum. Tok karnına içmiştim ikisini de.Canım konuyu baştan kaçırmış olabilirim ama demir başlıbaşına bulantı yapıyor. Hele aç içtiysen en etkili aç olarak ama mideni mahvedebilir dedi bana da. Yinede en sağlıklı bilgiyi doktorun verir. Cok gecmis olsun
ishal ve kusma salgın varmış sanırım öyle birşey olmasın bugünde arkadaşım dedi çeşme sularına falan dikkat edin ishal kusma çok yaygınmış diyeKızlar sabah tost yedikten sonra bir de akşam yedikten sonra wc ye zor yetiştim. Afedersiniz ishal olmuşum. Bir şey zehirledi desem kaç gün oldu. Vücudum tepki veriyor bir şeye ama anlamadım
Ay bilmiyorum ki şimdi yine kustum. Yediğim midemde durmuyor. Ateşimi falan kontrol ediyim bariishal ve kusma salgın varmış sanırım öyle birşey olmasın bugünde arkadaşım dedi çeşme sularına falan dikkat edin ishal kusma çok yaygınmış diye
Doktoruna da haber ver bence canım iyice halsiz kalıcaksın ilaç falan birşey verir bi çözüm vardır elbetAy bilmiyorum ki şimdi yine kustum. Yediğim midemde durmuyor. Ateşimi falan kontrol ediyim bari
Yarın hemşiresine yazıcam bakalımDoktoruna da haber ver bence canım iyice halsiz kalıcaksın ilaç falan birşey verir bi çözüm vardır elbet
İlk bebeğiniz mi?Bebek doğunca biraz daha olgunlaşıyor eşler.Arayamam ki sevmiyorum sevmeyip arayamam.
Eşim hep destek oluyor aslında annesini görene dek.
Görünce adam değişiyor![]()
Eşin bu yaptıklarına çok pişman olacak.Böyle kv Allah ıslah etsin.Dertleri sen değilsin aslında oğlum çocuğu da olunca iyice bizden uzaklaşır moduna girmiş o ne yapacağını şaşırmış.Canım böyle insanlar değişmez sen üzülmemeye takmamaya çalışacaksın.Ay akşam eşim geldi annem gelecek dedi daha derken annesini aradı musait misin demediben de kendi ailemi aradım baktım 4 bir yandan kuşatıldım bir de hep ağlıyorum
![]()
O sürünmece bende de mevcut.Birde bebek olunca başımı alıp kaçasım geliyor :) Çocukla ilgilenmekten ancak yemek yapabiliyorum temizlik haftada 1 kez sadeceYanlız olmadığıma sevindim ben tembellestimdiyordum tabiki benden önemli değil ama gerçekten ev kirli olunca bana negatif bir enerji veriyor herşey gözüme batıyor çok rahatsız oluyorum
Üçlü tarama neden yaptırmadı?Üçlü ve 4 lü tarama testi de var.Ki 3 lü yarama 2 li gecikip yaptıramadıysan yaptırılıyor.Bazı dr lar anlaşmalı oldukları laboratuarlar var o yüzden de bazen farklı testler isteyebiliyor.Ayrıntılı ultrasonda da hepsi çıkıyor zaten.Allah korusun farklı bir sonuç çıkarsa sonlandıracakmısınızCorona olunca gidemedim. Daha önceki gebeliğim kalp anomalisi yüzünden sonlandırınca nifty testi sizin için daha iyi olur dedi. Öyle deyince yaptıralım dedik.
Var canım elbette daha uygunları.Ya dr una söyle daha uygun fiyatlı olanı yazsın ya da tanıdık eczaneye git muadillerini verir o. Benim dr da böyle hangi ilaç firmasıyla anlaşmalıysa onu yazıyor.2 gebeliğimde de verdiği vitamin vs aynı markaları değişik.Ama genel olarak takviye ediciler pahalı.Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutmasıbunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
Nasip olursa ilk olacak.İlk bebeğiniz mi?Bebek doğunca biraz daha olgunlaşıyor eşler.