• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok saçma, sen evde de tansiyon kilo bakarsın ki.

Kan almadılar mı, idrar falan?

Ben bugün sordum, 2.izlem 20.haftada dedi.

Daha erken istiyo doktorum dedim, tamam erken yaparız o zaman dedi.

8.haftada tüm kanlara baktırmıştım, 16.haftada tekrar gidicem inşallah.

.
Yok hatta ben devletede gitmedim kanimada özelde baktırdım sonucu gorebiliyolsrmi acaba ondan mı istemediler ama sordular hangi doktor hastane takibinde sin diye söyledim ondan mı sallamadi ki

Gerçektenmi ama kasa açılmamıştı değilmi? ya düğünde takılan takıları nereye koyayım. Evdende kasa çalınıyor. . İstanbulda hergün hırsızlıklık oluyor.neyapacağımısı şaşırdık.Halkbankası devletin diye ben oraya koydum maaşımıda ordan alıyorum. Umarım bişey olmaz. Yani Allaha emanet artık
Allah'a emanet deyip bırakcan kuzum valla benim hiçbirine güvenim kalmadı kasa işinde. Adam bize o zamanda dedi bazıları içine evrak koyuyor felan dedi. 🙈 Bilmiyorum o an salladı mi yoksa kontrol ediliyor mu🤷 Allah biliyor orasını.

Ben bir keresinde kalp atışını dinlemek istedim baktım bozuk hoparlör gibi ses çıkıyordu tamam buda yeterli dedim 🤣
Yaaa evet bunu bende merak ettim.acaba artık duyulur mu bana hemşire numarasını verdi bişey olursa ara dedi böyle pipiriklendigimde hareket etmeyince falan gidip dinlesem malum hastaneye gidemiyoruz randevu parası vs çok yani 🤭🤭🤭

Tansiyon kilo bakiyolarmiş bide onlarda kalp atışı duyulan bi alet varmış ama fi tarihinden diyolar bütün saglikocaklarindakiler yani kalbi duyulmuyo derse heyecan yapmayın yazmışlardi bı formda dopler biraz büyüyünce duyuluyor onunla herhalde 🤣

ahaha öyle mi yazmışlar gerçekten🙈benim evdeki steteskopla aynı o zaman😂😂😂 benimki de daha duyulmuyo😂

Yok hatta ben devletede gitmedim kanimada özelde baktırdım sonucu gorebiliyolsrmi acaba ondan mı istemediler ama sordular hangi doktor hastane takibinde sin diye söyledim ondan mı sallamadi ki

Valla bu aile hekimleri çeşit çeşit canım. 😂

Benimki dedim ya, bugün eczanede gördüm diye. Didik didik ediyo her şeyi. 😉

Ama çok kötü bir huyu var, hamileysen asla risk alıp ilaç yazmıyo. 🙈
Kendi doktorun yazsın diyo.

Seneler önce yine migrenim tuttu, rapor alacam. O kadar zor verdi ki, sanki her gün rapor istiyorum. 🙈

.

Yaaa evet bunu bende merak ettim.acaba artık duyulur mu bana hemşire numarasını verdi bişey olursa ara dedi böyle pipiriklendigimde hareket etmeyince falan gidip dinlesem malum hastaneye gidemiyoruz randevu parası vs çok yani 🤭🤭🤭
Aynen kalp atışı duyuluyor bende o gün çok tedirgin olmuştum hemen iki sokak ötede gittim direk rahat nefes almıştım 💃

Allah'a emanet deyip bırakcan kuzum valla benim hiçbirine güvenim kalmadı kasa işinde. Adam bize o zamanda dedi bazıları içine evrak koyuyor felan dedi. 🙈 Bilmiyorum o an salladı mi yoksa kontrol ediliyor mu🤷 Allah biliyor orasını.
Yok kuzum.kesin bilgi bizim yapı kredi adına konuşayım açılmıyor anahtar yok yani acilamaz şüpheli durumda gelir polis çilingir açar başka şans yok adam anahtar kaybederse gene anlaşmalı çilingir gelir bankada da yok çünkü yedek falan her kasayı açan tek bı anahtar var ama sizde çifti olmadan açılmıyor yani ama içine ne koyulur bilmiyoruz yani herşeyi koyan var kara para aklama da en çok kullanılan şeydir kasa 🥴

Valla bu aile hekimleri çeşit çeşit canım. 😂

Benimki dedim ya, bugün eczanede gördüm diye. Didik didik ediyo her şeyi. 😉

Ama çok kötü bir huyu var, hamileysen asla risk alıp ilaç yazmıyo. 🙈
Kendi doktorun yazsın diyo.

Seneler önce yine migrenim tuttu, rapor alacam. O kadar zor verdi ki, sanki her gün rapor istiyorum. 🙈

.
Ben en son gidip tsh baktıricam diyip kan vermiştim onun takibini bile kendim yaptım saglikocagindaki sallamadi bile ilaç şunu yaz derim yazar yani kendi gebelik doktorumda troid ilacı kullan dedi bidaha kan istemedi kullanıyorum ama kanimida kendim takip ediyorum🤭

Yok kuzum.kesin bilgi bizim yapı kredi adına konuşayım açılmıyor anahtar yok yani acilamaz şüpheli durumda gelir polis çilingir açar başka şans yok adam anahtar kaybederse gene anlaşmalı çilingir gelir bankada da yok çünkü yedek falan her kasayı açan tek bı anahtar var ama sizde çifti olmadan açılmıyor yani ama içine ne koyulur bilmiyoruz yani herşeyi koyan var kara para aklama da en çok kullanılan şeydir kasa 🥴
Hahahha bak onu hiç dusunmemistim. ben hep yeni evliler ziynetini koyuyorlardir diye düşünüyorum. İşin icinde olmak insanı daha bilgili ediyor tabi🥰. Ne bilim kuzum yani aramamıs olmaları çok tuhafimiza gitmişti. Sonuçta haber verilmesi lazım. 🤔

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
ay hadi geçmiş olsun kuzum.
ne kadardı nifty ?

tabii ki de erkek diyecekti🙈

oh bee süper iç rahatlattı🙏 iyi yapmışsın detaylıda kafan da rahat eder✌️😍

inşallah videoya almışsındır🙄 sürekli "yemeğini bitir" diyen anneler gibi her girene video soruyorum 😂😂 ahahaa valla sonra izlemek çok güzel oluyo🧡

tupaaaaa tupaaaaa canım kesinlikle detaylıda bu doktora gel o kadar rahatlattı ki beni bi de çok uzun uzun her şeyine baktı öteki bu kadar uzun sürmemişti.

20. Hafta en iyi hafta dedi detaylı için. Muayene 600 detaylı ultrason 1000. Ultrason görüntü videolarını USB atıp verdi ben şok👀
Sen kaçıncı haftadasın şu an? Ben 5 şubata aldım randevu

tupaaaaa tupaaaaa canım kesinlikle detaylıda bu doktora gel o kadar rahatlattı ki beni bi de çok uzun uzun her şeyine baktı öteki bu kadar uzun sürmemişti.

20. Hafta en iyi hafta dedi detaylı için. Muayene 600 detaylı ultrason 1000. Ultrason görüntü videolarını USB atıp verdi ben şok👀
Sen kaçıncı haftadasın şu an? Ben 5 şubata aldım randevu

ayy süper yaa kendi mi videoya aldı? ne güzelmiş o öyle 🙏 hepimizin kontrolleri böyle olumlu, detaylı geçsin🙏🧡

gözünAydın canım 🥰🥰. Kesinlikle öyle kuzum Allah hepimizin karşısına iyi doktorlar cikarsin. Enseye burna baktı dimi?

Peki bağırsaktaki parlaklık ne anlama geliyormuş kuzum.

Yaaaa maşallah nazar değmesin 🧿

Back
X