• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
baskülüm geldi az önce✌️😇 çok güzelmiş yaa herkese teşekkürler, telefona da kurdum uygulamayı🧡🚀

Eklentiler

• E36FBEDF-2C99-42F2-B595-005349E9D145.webp
    E36FBEDF-2C99-42F2-B595-005349E9D145.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 64
Sağolasın canım bilgi verdiğin için azbuçık İngilizcem var ama çevriden yardım alırsam çözerim öyleyse inşallah🙇‍♀️Sen şirkete yaptırmışsın sanırım benim hastane aracılığıyla yapıldı direk sorma şansımda kalmıyor öyle olunca bakalım umarım güzel sonuç çıkar inşallah çok gerildim şuan
İnşallah güzel çıkar sonuçlar gerilme hiç pozitif düşün🙏🏻🙏🏻🎈
Bi Gizem buldum bakalım 😅😅
Hahayy beni birileri ekledi.Yalnız filmler gibi oldu önce kod adı sorcaz 🤣🤣🤣🤣

Bende Esra 😂
Ikea dan bende şifonyer alacağım dolap almayacagim büyüyünce alırım feyz aldığım resimler altta 🤣 ama sifonyeri hauga da alabilirim hem daha uygun hemde dolap kısımlarından birine askı koyarım dedim ama boyut vs gidip gormeden bilemedim
Bi Esra takip ettim ama sen misin ki 😂😂

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
Müsaadenle komik emojisi bıraktım cinsiyete😂😂😂😂

Gözün aydın canım doktor çok önemli gerçekten strese soktu seni ve bebeğini

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
Kuşum 😍 çok çok sevindim böyle olacağını biliyorduk iyi ki gittin de rahatladı için ♥️ şükür ki miniğin de çok sağlıklı ya ama asıl bombaya ne demeli hehehehe 😍🤣🤣🤣

Back
X