• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok kuzum.kesin bilgi bizim yapı kredi adına konuşayım açılmıyor anahtar yok yani acilamaz şüpheli durumda gelir polis çilingir açar başka şans yok adam anahtar kaybederse gene anlaşmalı çilingir gelir bankada da yok çünkü yedek falan her kasayı açan tek bı anahtar var ama sizde çifti olmadan açılmıyor yani ama içine ne koyulur bilmiyoruz yani herşeyi koyan var kara para aklama da en çok kullanılan şeydir kasa 🥴
Aynen ben bizzat kendi anahtarımla gidiyorum görevliyle beraber açıyoruz beni yalnız bırakıyor ben neyapacaksam yapıyorum sonra kasayı yerleştirip kapatıyorum o kilitlemek için geri geliyor. Giriş ve çıkışta evrakları imzalıyoruz birlikte.

Müsaadenle komik emojisi bıraktım cinsiyete😂😂😂😂

Gözün aydın canım doktor çok önemli gerçekten strese soktu seni ve bebeğini
Ay gerçekten öyle yaptı. Çok sağ ol canım🥰
Kuşum 😍 çok çok sevindim böyle olacağını biliyorduk iyi ki gittin de rahatladı için ♥️ şükür ki miniğin de çok sağlıklı ya ama asıl bombaya ne demeli hehehehe 😍🤣🤣🤣
Canım❤️ bombabomba.com👀 bakalım final cinsiyeti ne olacak ajsjshjsw
Bi kızıl saçlı takip etti sen misin canım 🤣🤣 ne duruma düştük
Bir adet büşra takip etti az önce seni o benim😁 beni de bulun kızlarımmm❤️❤️❤️❤️

newnew newnew
Şu bulutlara bayıldım. ❤️
Kalplileri de var.

Bir de böyle yuvarlak, pembe yeşil sarı mavi kulplar görmüştüm de bulamadım, bulursam atarım. 😉

6A5FED03-263F-4EC0-86D5-EADAA35BDA2D.webp

Back
X