Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok kuzum.kesin bilgi bizim yapı kredi adına konuşayım açılmıyor anahtar yok yani acilamaz şüpheli durumda gelir polis çilingir açar başka şans yok adam anahtar kaybederse gene anlaşmalı çilingir gelir bankada da yok çünkü yedek falan her kasayı açan tek bı anahtar var ama sizde çifti olmadan açılmıyor yani ama içine ne koyulur bilmiyoruz yani herşeyi koyan var kara para aklama da en çok kullanılan şeydir kasa
Aynen ben bizzat kendi anahtarımla gidiyorum görevliyle beraber açıyoruz beni yalnız bırakıyor ben neyapacaksam yapıyorum sonra kasayı yerleştirip kapatıyorum o kilitlemek için geri geliyor. Giriş ve çıkışta evrakları imzalıyoruz birlikte.
Kuşum çok çok sevindim böyle olacağını biliyorduk iyi ki gittin de rahatladı için şükür ki miniğin de çok sağlıklı ya ama asıl bombaya ne demeli hehehehe