Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba nifty testi yaptıranlara bir sorum olacak testimin sonucu çıkmış az önce MSj geldi hastaneden acaba gidip alsam sonucu doktora göstermeden olumlu olumsuz olduğunu anlayabiliyor muyuz çıkan kağıttan yoksa onu damı Dr yorumlayacak yarını mı beklemem gerekir bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim boşuna hastaneye gitmeyeyim bakınca anlamayacaksam
Kaç günde çıktı? Ben bugün yaptırdım . Doktorun yorumlaması lazım bence 73 tane hastalık var tek başına anlayamazsın ki cinsiyeti sadece doktora söylüyorlar
Kızlar beni tanıyan yada aklında kalan varsa belki bilir. İlk günden beri idrar yolu enfeksiyonu artık ağlıycam. Kulllanmadığım şey kalmadı. Monurol kullandım tekrar test yaptım geçmemiş. Fitil kullandım 6 gün tekrar test yaptım bugün doktor istedi yine geçmemiş. Ağlıycam artık neden geçmiyor böyle geçmeyen bir enfeksiyon ile mücadele eden var mı
Kızlar beni tanıyan yada aklında kalan varsa belki bilir. İlk günden beri idrar yolu enfeksiyonu artık ağlıycam. Kulllanmadığım şey kalmadı. Monurol kullandım tekrar test yaptım geçmemiş. Fitil kullandım 6 gün tekrar test yaptım bugün doktor istedi yine geçmemiş. Ağlıycam artık neden geçmiyor böyle geçmeyen bir enfeksiyon ile mücadele eden var mı