- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.041
İkizler burcu. Daha cinsiyette başladılar kararsızlığa hajsjhshshs
Ay bu süperdi.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler burcu. Daha cinsiyette başladılar kararsızlığa hajsjhshshs
Kader arkadaşlarım izleyin![]()
14 de öğrendim ya ben yaa gitseydin keşke tekrar çekmek daha kötü olur
umarım bir daha tekrarlanmaz kuzu
Bence nettir. 14 büyük çünküayy deliriciim 16. haftadan önce net olmaz erken haftalar dedi14 de öğrendim ya ben
YArına randevu alıcam valla biraz daha birşey olursa![]()
Canan aynen bu döngü oluyor. 10 unda gitmiştim randevuya o yüzden başladı bu kaygılar iyice.karaca3443 canım benim, ben de bazen görüyorum korkunç rüyalar.
Çoğu da bilinçaltından kaynaklanıyo.
Geçende de 15 gün üzerine kontrole gitmiştim, şimdi de 15 gün olacak.
Bu 15 gün şöyle geçiyo:
ilk 5 gün çok rahatım, sonraki 3 gün acaba bir problem mi var, sonraki 3 gün kesin bir sıkıntı var bir an önce gelse şu randevu, sonraki 2 gün bir şekilde içimi rahatlatıyorum, kontrolden önce ve kontrol günü ise tam bir işkence.
Bunların benzerlerini eminim sen de yaşıyorsun.
Böyle olunca o kabuslar da kaçınılmaz.
Hiiiiiiç boşuna üzme kendini, rüya sonuçta.
YouTube’da Kabe imamlarından Ebru Bekir ŞATIRİ var.
Ben onu açıp inşirah süresi dinliyorum.
Beni çok rahatlatıyo.
.
Canımm merhaba, çatlatma iğnesi kullandın mı? Onun etkisi değilse var. Yarın bir daha tekrarla, ay hadi inşallahkızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi
O zaman da mecbur ķalıcan zaten göbek çıkacakablamın gebeliği çok zordu herkes çok daha hassas bu konuda her kafadan bir ses çıksın istemiyorum. çok sevmem akıl verenleri sonuça herkesin bünye farklı. bir de risk her zaman vardır. allah göstermesin düşükle falan sonuçlanır belki diye. hem ben hem de bebek iyi olsun kesinleşsin şu 3 ayı bi atlatayım diye. eşime ortak karar aldık. ne olursaolsun ben 3 aydan önce söyleme taraftarı değildim genelde de. :) çok şükür her şey olunda. cinsiyet bi kesinleşsin o zaman patlatırım![]()
![]()
Haziran ayında bu hastalık bitip çiçek hastalığı diye bir hastalık çıkacakmış.sanırım bundan sonra hastalıklara yaşanılacakeeee her şeye ayak uyduruyorlar galiba baksana :)
pandemi bebesi olmasalar bari.
o zamana kadar geçse bitse bu hastalık keşke
Aaaaa o yüzden 4 gündür başım dönüyor demek kiEvet canım yaa, çok şükür.
Kimsenin başı ağrımasın.
Sizin de baş dönmeleriniz başlıyormuş.
Ben 2 hafta gerinizden geliyorum, her belirtiyi sonuna kadar yaşayan biri olarak hazırlıklıyım buna da.
karaca3443 canım, sen de peşimdesin.
.
ben de sana mesaj atacaktım özelden nasıl gidiyor diye :) hayır bu ay hiçbir ilaç kullanmadım, artık tedaviden filan bıkmıştım akışına bırakayım demiştim. Yarın kan testi yaptıracağım bakalımCanımm merhaba, çatlatma iğnesi kullandın mı? Onun etkisi değilse var. Yarın bir daha tekrarla, ay hadi inşallah![]()

senin gebeliğin nasıl gidiyor , cinsiyet öğrenebildin mi :)Canımm merhaba, çatlatma iğnesi kullandın mı? Onun etkisi değilse var. Yarın bir daha tekrarla, ay hadi inşallah![]()
Canan aynen bu döngü oluyor. 10 unda gitmiştim randevuya o yüzden başladı bu kaygılar iyice.
Bir de ilk defa bu kadar uzun olacak randevu aralığım. 28 inde gideceğim. Çok uzun geldi
Resmen takvime çentik atıyorumneyse ki randevu sabah 9 gibi. En azından sabahtan gider görürüz bebeğimizi.
Çok özledim, sağlıklı olduğunu görmeye çok ihtiyacım var
Benim %51 lik kız tahmini bakalım ne durumda olacak![]()
ben de sana mesaj atacaktım özelden nasıl gidiyor diye :) hayır bu ay hiçbir ilaç kullanmadım, artık tedaviden filan bıkmıştım akışına bırakayım demiştim. Yarın kan testi yaptıracağım bakalım![]()
teşekkür ederim inşallah , bu sefer kimyasal değildir umarımAy hadi bakalım, inşallah pozitif haberleriyle gelirsin canım.
.
Var canım hayırlı olsun. Bende dicektim ilk test bozuk olabilir diye ama bunda bariz çıkmış. İnşallah bu defa sağlıkla kucağına da alırsıno yanlıştır belki diye tekrar yaptım bu sefer az damlattım sizce ?
kız göbek 5 aya kadar adam akıllı cıkmıyormus bileO zaman da mecbur ķalıcan zaten göbek çıkacakSağlıkla gelsinler hepsi de.
teşekkür ederim inşallah gebeliktir ve sağlıkla ilerler çok bekledik eşimleVar canım hayırlı olsun. Bende dicektim ilk test bozuk olabilir diye ama bunda bariz çıkmış. İnşallah bu defa sağlıkla kucağına da alırsın![]()
kııızz tövbe deee o nerden çıktııHaziran ayında bu hastalık bitip çiçek hastalığı diye bir hastalık çıkacakmış.sanırım bundan sonra hastalıklara yaşanılacak![]()
Kisiden kisiye degisiyo galiba bazen tiktokta goruyorum bi kac ayliklar ama sanarsin 6 aylikkız göbek 5 aya kadar adam akıllı cıkmıyormus bilebide kış ayı kazak mont derken kimse anlamaz
![]()