• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdi h&m FLO deichman falan gezdim bişey alamadım cinsiyet değişim olur diye ama hep foto çektim haftaya kontrolde hala kızsa ve korkularım doğru değil birşeyi yoksa gidip alıcam yeter 😂 Gezerken sizi de düşündüm fiyatlarıyla fotoğrafladim yeni sezonlarda veya indirimlilerde daha çok ürün var ama midem çok bakınmaya el vermedi

baştaki ilk fotodaki hayvanlar hangi mağazanın kuzum yaa böyle hayvanlar almak istiyorum çok pahalı, bunların fiyatı çok iyi🚀

Kesinlikle öyle bir hayır vardır muhakkak. 🥰 Çok geçmiş olsun canım dualarımızdasin.

Kizlar bu arada beni sağlık ocağı hemşiresi aradı bu cuma gel diyor kan idrar tahlili yapcaz dedi. 17+2 olucak.

Ay bende bugün sobelendim nerden öğrendilerse eşimi aramışlar bilgilerimi sordu oraya bekliyorlar haftaya da🙈

Şimdi h&m FLO deichman falan gezdim bişey alamadım cinsiyet değişim olur diye ama hep foto çektim haftaya kontrolde hala kızsa ve korkularım doğru değil birşeyi yoksa gidip alıcam yeter 😂 Gezerken sizi de düşündüm fiyatlarıyla fotoğrafladim yeni sezonlarda veya indirimlilerde daha çok ürün var ama midem çok bakınmaya el vermedi

Ay şu dinozorlara bayıldım. 🦕 🦖 ❤️

Çok teşekkür ederiz canım. 🤗

.

Eğer bütçede bir kısıtlaman yoksa gap, b&g, marks and spencer tavsiye ederim.Tabii çok pahalı ama h&m lcw e bebek harici dediğin için söyliim dedim bende arada bakıyorum bu markaalra🙊😅 Hatta dün gap indirimi vardı trendyolda şunları aşırı beğendim🥰

Bunlar da çok güzeller. 🥰

Hazır indirimdeyse almak lazım, bir daha Gap falan ya nasip. 🙈

.

yaa Duyguuu çok alıştım şu an erkek olacağına isim de koyduk🙈 hep kızım olsun istemiştim🧡 çok enteresan alışmışım şu an erkek olacağına😂

kendime de hayretler içindeyim😂
Sizden kıskandım cumaya randevu aldım 😅😅😅pazartesi eşimin doğum günü cinsiyet öğrenirsem sürprizli bişeyler yaparım belkisi cumartesi erken kutlama yaparım diye öne çektim randevuyu😁😁bu sefer de göstermezse pess edecem 😅😅😅

M -Murphy canim yarın güzel haberler alıcaz senden inşallah. Vardır bundada bir hayır demek anca rahatlatıyor insanı. Bundan sonrası saglikla devam etsin.Bu günler bitsin gitsin ınslallah

Aynen öyle canım tek diyebildiğimiz teselli bulduğumuz söz. İnş inş sağlıkla devam eder çok saol 🙏

Ay bak bana da 13 haftada kesin dedi kız dedi aldikta bisiler sonra cevirirse işi yandık

Herşeyde vardır bı hayır canım hem doktorun da sakın kafayla dikkatlice yapar belki ameliyatı daha iyi olur senin için hepimiz dua edicez 🙏🙏🙏

Çok saol kuzum dualarınız için inş sıkıntısız atlatırım🙏

Back
X