- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım, bir kerelik değil benim bugün sürekli hissettimEvet gördümm ya çok güzel bir duygu
Ben bi kaç gün önce göbeğime dokunurken böyle minnacık bir pıtpıt hissettim hatta eşime çığlık attım hissettim diye bana göre bebişimdi ama bilmiyorum öyle hissettim sanki tekme gibi değil de değişik bir his![]()
Burda herşey çok pahalı yaKızlar sizin oralarda ne kadar pahalı ya detaylı ultrason. Bizim burda 1 tane özel hastane olmasına rağmen 400 TL imiş![]()
Her şey çok güzel dedi çok yolundaymış bu rahim ağzı uzunluğu mu da sordum her şey yolunda dedi
3. Doz aşını beklemeden hemen ol dedi
Tetanoz 1 dozun varsa 2. Dozunu da ol dedi
3 kere baktı erkek mi diye eşim inanamadı çünkü kız istediği için
Detaylı ultrason için 20. Haftada dedi
Bu arada 16+4 olmuşumnormalde 15+6 olmam gerekiyordu. Geç döllenmeydi yakalamış gününü
Ayyy teşekkür ederim kuzum
Heyecandan ölüyorum![]()
Çok güzel Bi duygu ya valla bakmadı ne bileyimAy bizim kuzucuklar aynı gramda
Ense kalınlığı nasıl teste çıkıyor ya kendi ölçüyor
Benimkinin de yüzü apaçıktı bu seferÇok değişik bir duygu demi her şeyini görüyorsun
Kız allah canını almasın bu gün erkeğe doyduk fazlasıylaErkekkkkkkkkkkkk geliyorrrrr![]()
benimde oluyor cnm beyaz şeffaf arası akıntı gün içinde sürekli olmuyor arada oluyor...Kızlar selam kontrolü olanların çok güzel geçsin inşallah
Progestan akıntısı gibi beyaz akıntı normal mi? Progestan kullanmıyorum ama![]()
İnşallah sende surat görürsün canım çok güzel Bi duyguFotoğraf fotoğraf artık bebek totosu pipisi sırtı değil surat görmek istiyorum![]()
maşallah kızınaMerhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benimburda
sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
cnm gözün aydınKızlarr çıktımm
Çok şükür herşey yolunda biri 125 gr diğeri 115 gr
Aferin sana mizgin dedi
Kesinlikle kucağına ağır almıyorsun 5 kg fazla ağırlık taşımıyorsun dedi onun dışında sıkıntı yok
Akıntım var normal mi dedim. Evet normal ilaç vermicem, ama sürekli çamaşır değiştirecek boyuttaysa normal değil.
ufak lekenme olursa elini karnına koyduğunda ağrın olursa anormal dedi.
Veee cinsiyetsoldaki zaten erkekti sağdaki kıza benziyor demişti ama bu kez sağdaki de erkek dedi yaaa
kızımın olmasını çok istiyordum banane bahane o kızdır
Darısı diğer kızların başına inşallah![]()
aynenn cinsiyeti baba belirler,çoğul gebeliği anne genetiğiBenim çocuklarımın babasina çakıcam bir tane kesin erkek üremesi onlardan geliyor kendileri 6 erkek kardeşler![]()
Sağol canımcnm gözün aydınhiç belli olmaz cinsiyetler çok değişiyor biliyorsun bu grupta
![]()
Bizde yakın olarak ikiz yok amaaynenn cinsiyeti baba belirler,çoğul gebeliği anne genetiği![]()
yaa erkekler çoğalmaya başladıKızlar çıktım bende herşey yolunda çok şükür pipiyi gördük![]()
sweetgirlcandy listeye bir erkek daha eklendi
Küçük ilde yaşamanın rahatlığı bendekiBurda herşey çok pahalı ya![]()
Vardır bir bildiği diyelimÇok güzel Bi duygu ya valla bakmadı ne bileyim
Şarjım %1 hayata zor tutunuyorumyaa harikaaa! her şeyin yolunda olması bi kere öncelikle süper, derin ni nefes aldırıyo gerçekten
erkek anaları rocks!(ben kız istiyodum ne zaman bu duruma geldim yaa
)
günü yakalaması da şahane zaten yakalıyolar geriden gelen varsa endişelenmesin
ee n'apıyodu hareketli miydi tontikyolda mısın istersen varınca yaz yolda dikkat et
![]()
Amin inşallah kuzumKız allah canını almasın bu gün erkeğe doyduk fazlasıyla
Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Ya bende çok kurcalamak istemedim aslındaVardır bir bildiği diyelim![]()
Canım yanma oluyor muydubel ağrım ve sarı akıntım bir kaç gün daha devam etti sonrasında kesildi cnm..
yok cnm ne demek birbirimize sorup öğreniyoruz çoğu şeyi burada![]()
HoşgeldinÖyle valla bende hala kesin kız diyemiyorum çünkü kendini göstermedi bizimki doktor uğraştı biraz sonra gördüm kız dedi ama yine de kesin diyemiyorum halazaten önemli olan sağlıklı olsunlar dimi :)
Erkekkkkkkkkkkkk geliyorrrrr![]()