• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
öhöm öhöm tekmil zamanı 👩‍💻

yarınki bebelerin güzel anneleriii🌸

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sabah 9:00 tabii ki en erken randevu🤓

Gugubi Gugubi

@civcivsin sizin kaçta?

are youuu readdyyyy ii iii iiiiii 🙌🙌
Ayyy canımm bugün hiç bakamadım doğru düzgün buralara. Şimdi uzandım hiç heyecan yoktu da senin mesajını görünce bi an içim kıpırdadı:)) benim taaa 12:30 randevu saatim. Geçen sefer seninki gibi toto göstermişti bu kez yüzünü de geçtim de cinsiyeti gösterse bari🤣🤣

Ayyy canımm bugün hiç bakamadım doğru düzgün buralara. Şimdi uzandım hiç heyecan yoktu da senin mesajını görünce bi an içim kıpırdadı:)) benim taaa 12:30 randevu saatim. Geçen sefer seninki gibi toto göstermişti bu kez yüzünü de geçtim de cinsiyeti gösterse bari🤣🤣

Gösterse ne olucak ki, bir dahaki sefere değişebiliyo canım. 😂😂😂

.

Hanımlar hepinize iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum size geçen ay yumurtlama tarihimde korunmasız ilişki yaşadık eşimle normalde korunurduk ama geçen ay Tamda yumurtlama tarihinde birkaç gün korunmadık bu ay adetim 3 gün gecikti hamilelik ihtimali olabilir mi sizce lütfen bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Var tabi ki. Test yapmadınız mı?

Test yapmadım bir hafta geçsin bakalım dedim ama bazen adetim gelecek gibi sancı oluyor çoğu zaman hiçbir ağrım yok adet belirtisi olarak nasıl düşüneyim şaşırdım

Mutlaka dozu falan farklıdır vardır bi sebebi😀

Biz de varya bir ilaçların dozunu beğenmediğimiz kaldı 😂 hep doktorların açığını arıyorum ben de, aman bir şeyi eksik mi yapıyoruz diye oysaki çok memnunum doktorumdan 😀😀
Sanki onlar değil de biz okuduk 6 yıl 🤣🤣🤣. Ama bazı doktorlar işini düzgün yapmadığı için bu kadar sorgular olduk maalesef 🙄

:duduk::duduk::duduk:
Ayy -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ramzinin tuttuğu bir ben mi kaldım :olamaz::KK48:
liste ne durumda?
Güncelle bizi🤭😀
Benimde ramzi çin hepsi tuttu.

Ama şöyle bişey hamile olduğumu öğrenmeden tarifsiz sekilde ayaklarim felc olmuş gibi donuyordu sirf bunun icin dahiliyeye gittim kaynar suda bile donuyordu tüm tahlillerim yapıldı temiz çıktı beni kardiyolojiye yönlendirdi dolaşım bozukluğu olabilir diye neyse herşey temiz çok şükür

meger hamileymişim ve bazı gebelerde bu olurmus burda yazmıştım ve çoğu erkek olmuş bebekler,

Sasirdim kizim var hiç boyle bişey olmadı kızımda. Ve ikinci kızıma hamileyim demek ki hakikaten her gebelik kendine özel

Ayyyy bende pipii gördümmm🙈sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Ayyyyy hadi gözün aydın kuzum
Ozaman ye ekşiyi çıkar hakkıyı ye tatlıyı çıkar ayşeyi diyerek bu sözüde güncelliyoruz🤪😅😅

Fiyatta iyimiş bende burdamı gitsem bursada mı bulsam düşünüyorum 2 hafta sonra kontrolde detaylı konuşuruz dedi doktorum istediğin yerde çektirebilirsin dedi burdaki sadece Perşembe günleri geliyormuş
Netleşince isterim senden numarayı
Tabii veririm kuzum. Doktor önce hastanede ki radyoloji doktorunu söyledi aaa buraya mı geleceğim dedim. O da daha iyi bir tercih istersen oraya da yönlendiririm dedi alanında çok iyi bir doktor dedi. Dedim tabii ki iyisi olsun 😂
Maşallah canım. Bana da tetonoz için 20. Haftadan sonra dedi istediğin zamanngel burda yaparız dedi. Ben tek doz olmayı düşünüyorum ablam da tek doz olmuş. Sahi hemşirecim çok güzel açıkladı ama ben heyecanla unuttum. 2 doz olursan şunlar olur tek olursan bu olur diye ama inanın tutamadım hafızamda. 🙈

Bunlara baktırmak için özele mi gitmem gerekiyor?

Valla bende çok tatlı aseriyorum Özge abla 🥰🧡🧡🧡 ama bende de hakkı değil Ayşe var🤣🤣
Ben deli gibi ekşi yiyorum bu ata sözü yanıldı 😂

Back
X