- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.321
Kızlar bişey diycem ben listede yokum sanırsam, beni de ekler misiniz?Listeyi detaylı ultrasonlardan sonra güncelleyelim bence. Hatta doğumda dermişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey diycem ben listede yokum sanırsam, beni de ekler misiniz?Listeyi detaylı ultrasonlardan sonra güncelleyelim bence. Hatta doğumda dermişim![]()
Listeyi detaylı ultrasonlardan sonra güncelleyelim bence. Hatta doğumda dermişim![]()
Ayyy canımm bugün hiç bakamadım doğru düzgün buralara. Şimdi uzandım hiç heyecan yoktu da senin mesajını görünce bi an içim kıpırdadı:)) benim taaa 12:30 randevu saatim. Geçen sefer seninki gibi toto göstermişti bu kez yüzünü de geçtim de cinsiyeti gösterse bariöhöm öhöm tekmil zamanı
yarınki bebelerin güzel anneleriii
-C-A-N-A-N- sabah 9:00 tabii ki en erken randevu
Gugubi
@civcivsin sizin kaçta?
are youuu readdyyyy ii iii iiiiii![]()
Ozge abla sen gelin arama konuştuk ya yabancılık çekmezler annelerde isim değişikliği olmaz diyehayır hiç öyle olmayacağım
hayır hiç öyle olmayacağım
hayır hiç öyle olmayacağım![]()
Kızlar bişey diycem ben listede yokum sanırsam, beni de ekler misiniz?
Ozge abla sen gelin arama konuştuk ya yabancılık çekmezler annelerde isim değişikliği olmaz diye![]()
Ayyy canımm bugün hiç bakamadım doğru düzgün buralara. Şimdi uzandım hiç heyecan yoktu da senin mesajını görünce bi an içim kıpırdadı:)) benim taaa 12:30 randevu saatim. Geçen sefer seninki gibi toto göstermişti bu kez yüzünü de geçtim de cinsiyeti gösterse bari![]()
Bİsey olmaz kız hiç bir grup bizim grubun hazzını vermeZbenimki de kız nasılsa
Başka açıklaması olamaz benceramziye laf söyletmemek için bebeleri harcadı ahahaaa![]()
Var tabi ki. Test yapmadınız mı?Hanımlar hepinize iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum size geçen ay yumurtlama tarihimde korunmasız ilişki yaşadık eşimle normalde korunurduk ama geçen ay Tamda yumurtlama tarihinde birkaç gün korunmadık bu ay adetim 3 gün gecikti hamilelik ihtimali olabilir mi sizce lütfen bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Bilgilerini yaz ekleyim canımKızlar bişey diycem ben listede yokum sanırsam, beni de ekler misiniz?
Bilgiler bunlar mıydı?Bilgilerini yaz ekleyim canım
Sanki onlar değil de biz okuduk 6 yılMutlaka dozu falan farklıdır vardır bi sebebi
Biz de varya bir ilaçların dozunu beğenmediğimiz kaldıhep doktorların açığını arıyorum ben de, aman bir şeyi eksik mi yapıyoruz diye oysaki çok memnunum doktorumdan
![]()
Benimde ramzi çin hepsi tuttu.
Aaaa hangi ara kerttiniz bebeleriOzge abla sen gelin arama konuştuk ya yabancılık çekmezler annelerde isim değişikliği olmaz diye![]()

Yaşımız ve sat aynıBilgiler bunlar mıydı?
Kalp atışı ilk duyduğumda 5+4 günlüktü
Cinsiyeti: Erkek
Yaşım: 35
SAT: 26 Ağustos
Ayyyyy hadi gözün aydın kuzumAyyyy bende pipii gördümmmsağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Tabii veririm kuzum. Doktor önce hastanede ki radyoloji doktorunu söyledi aaa buraya mı geleceğim dedim. O da daha iyi bir tercih istersen oraya da yönlendiririm dedi alanında çok iyi bir doktor dedi. Dedim tabii ki iyisi olsunOzaman ye ekşiyi çıkar hakkıyı ye tatlıyı çıkar ayşeyi diyerek bu sözüde güncelliyoruz
Fiyatta iyimiş bende burdamı gitsem bursada mı bulsam düşünüyorum 2 hafta sonra kontrolde detaylı konuşuruz dedi doktorum istediğin yerde çektirebilirsin dedi burdaki sadece Perşembe günleri geliyormuş
Netleşince isterim senden numarayı
Ben deli gibi ekşi yiyorum bu ata sözü yanıldıMaşallah canım. Bana da tetonoz için 20. Haftadan sonra dedi istediğin zamanngel burda yaparız dedi. Ben tek doz olmayı düşünüyorum ablam da tek doz olmuş. Sahi hemşirecim çok güzel açıkladı ama ben heyecanla unuttum. 2 doz olursan şunlar olur tek olursan bu olur diye ama inanın tutamadım hafızamda.
Bunlara baktırmak için özele mi gitmem gerekiyor?
Valla bende çok tatlı aseriyorum Özge ablaama bende de hakkı değil Ayşe var
![]()
Ahhahahaha benimki de hiç mahrum koymazAaaa, çok ayıp ama.
Hem izin vermiyo hem de karşında yiyo mu?
Cık cık cık
Benim eşim hem kendi yer, hem de ye ye, arada yenir, bir şey olmaz der.
.
Duygu videoya bayıldım.Ya bugün hiç bir yazılanı okuyamadım resmen eve gidince incik cıncık okucam![]()