- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.341
Söz kızına hiç karışmam oğlumu iç güveysi veririm bana ayda 1 geliyorsa sana hergün gelebilirler sütün yok yetmiyor demem bende iyisini bulamazsın bak iyi düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da doğru. Zaten cinsiyetzedeleri okudukça ah iyi ki bişey diyemedi daha doktor diye sevindim içten içe. 2021 bitmeden öğrensem güzel olur yine deGösterse ne olucak ki, bir dahaki sefere değişebiliyo canım.
.
İkizler bebeleri bunlar, bakalım daha neler neler göreceğiz.
.
Ayy öyle şeyler vadetmişsin ki neden olmasın yanibaldan_madam kızına talibim yakınızda yaşlancam ben evlilik çağında uzaklara yollama bacım beni
Söz kızına hiç karışmam oğlumu iç güveysi veririm bana ayda 1 geliyorsa sana hergün gelebilirler sütün yok yetmiyor demem bende iyisini bulamazsın bak iyi düşün![]()

Ayyy teşekkür ederim kuzucumDuygu videoya bayıldım.çok güzel olmuş valla
![]()
sen söyleyince hatırladım benim de ekim başı ayaklarım acayip üşüyordu işyerinde, bir de ellerim hep buz gibiydi. 2 hafta sonra öğrendim gebeliği. Çin ve ramzi erkek diyordu bana da bakalım bu da tutacak mı yoksa teoriler çürüyecek miBenimde ramzi çin hepsi tuttu.
Ama şöyle bişey hamile olduğumu öğrenmeden tarifsiz sekilde ayaklarim felc olmuş gibi donuyordu sirf bunun icin dahiliyeye gittim kaynar suda bile donuyordu tüm tahlillerim yapıldı temiz çıktı beni kardiyolojiye yönlendirdi dolaşım bozukluğu olabilir diye neyse herşey temiz çok şükür
meger hamileymişim ve bazı gebelerde bu olurmus burda yazmıştım ve çoğu erkek olmuş bebekler,
Sasirdim kizim var hiç boyle bişey olmadı kızımda. Ve ikinci kızıma hamileyim demek ki hakikaten her gebelik kendine özel
Bende gece 2 de corbaciya gidip beyran yedimKızlaar bence kabul edelim bunun burçlarla ilgisi yok şuann
Aslan burcu gururla sunar
Ben de dün akşam 10 da yemek siparişi verdim. Gece de diyebiliriz tabii
İçinde de hep fastfood çeşit çeşit
Kola da içtim. Ki 3 senede bir falan içersem ancak o da hamileliğime denk geldi
Şimdi cips keşfine çıktım hemen baktım sarımsaklıymış bulantı riskini göze alamadığımdan yemedimyoksa hayatta affetmezdim
Ayy bu emojiyi kullanınca da canım hep dondurma istiyor![]()
![]()
Sezaryen canım oldu bu iş ozamanAyy öyle şeyler vadetmişsin ki neden olmasın yani![]()
kızımı da ikna etmek lazım yalnız gönlü olmazsa olmaz
Doğum sezaryen olacaksa aynı güne ayarlayalım
Küçükten kaynaştıralım sevsinler birbirlerini![]()
4 aylık gebelikten bildiriyorum. İmkanı olan baba olsunEşim karşı koltukta cips yerken mandalina kemiriyorum. Sadece 1 tane hakkın var dedi bir de bana
Sizin eşler de böyle mi asla zararlı şeylere izin vermiyor adam![]()
Evet yaa bende yazacaktım hatıra ne güzel yapmışsınAyyy teşekkür ederim kuzucum![]()
Cinsiyet belli değil mi şuan.. bide demir değerim yüksek çıkmıştı ama aklıma zerre gebelik gelmemişti. Donmak ama nasıl donmak benimde eylül ekimde daha soğuk bile yoktu o zaman. Nette baktim çoğu erkek doğurmuş üşüme olan. Ama kız az da olsa var. Hakkımızda hayırlısı olsunŞimdi
sen söyleyince hatırladım benim de ekim başı ayaklarım acayip üşüyordu işyerinde, bir de ellerim hep buz gibiydi. 2 hafta sonra öğrendim gebeliği. Çin ve ramzi erkek diyordu bana da bakalım bu da tutacak mı yoksa teoriler çürüyecek mi![]()
Katılıyorummm4 aylık gebelikten bildiriyorum. İmkanı olan baba olsun![]()
Ay aminnn. Paylaştım ama korka korka. Umarım nazara falan gelmemEvet yaa bende yazacaktım hatıra ne güzel yapmışsınkem gözlerden korusun rabbim
Ye kuzum ye can da mutluluk da boğazdan gelirBende gece 2 de corbaciya gidip beyran yedimbol sarımsaklı
çocuk dedi kesin bu ana yine bizi yakma niyetinde
![]()
yarın özelden yaz detayları konuşalım.Sezaryen canım oldu bu iş ozaman![]()
Evde idrar testi 3 gün geçtiyse sonuç verir test yapın daha güvenli sonuç verir. Yalnız alırken iki adet alın nolur nolmaz.Hanımlar hepinize iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum size geçen ay yumurtlama tarihimde korunmasız ilişki yaşadık eşimle normalde korunurduk ama geçen ay Tamda yumurtlama tarihinde birkaç gün korunmadık bu ay adetim 3 gün gecikti hamilelik ihtimali olabilir mi sizce lütfen bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Tamam öyle yapayım çok teşekkür ederimEvde idrar testi 3 gün geçtiyse sonuç verir test yapın daha güvenli sonuç verir. Yalnız alırken iki adet alın nolur nolmaz.
HahahahahhaGösterse ne olucak ki, bir dahaki sefere değişebiliyo canım.
.
Boncuk kız sayısı az valla tuttuğunu kaçırmamak lazımAaaa hangi ara kerttiniz bebeleri
Oğluma kız kalmıcak kaçırıyorum bunları ama ben![]()
İkizler bebesinde atasözü de felegini şaşırdıAyyyyy hadi gözün aydın kuzum
Tabii veririm kuzum. Doktor önce hastanede ki radyoloji doktorunu söyledi aaa buraya mı geleceğim dedim. O da daha iyi bir tercih istersen oraya da yönlendiririm dedi alanında çok iyi bir doktor dedi. Dedim tabii ki iyisi olsun
Ben deli gibi ekşi yiyorum bu ata sözü yanıldı![]()