- 2 Ağustos 2013
- 39.032
- 132.984
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.601
Gece 3 de yatıp sabah 7 de kalktım akşam 5 e kadar soğukta direksiyon sınavı yaptık. Ben bugün yokum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15+0 bugün. Renkli 3 boyutluyla baktı. %100 dedi ama içimde bir acaba yok değilMerhaba tam kac haftalık hamilesiniz acaba banada 15+4 Erkek dedi burda degisenleri görünce![]()
Bana normal renksizde baktı bariz bende gördüm bacak arasını hatta doktora keisnmi dedim evet dedi. Benimde 2 kızdan sonra supriz oldu tabi.15+0 bugün. Renkli 3 boyutluyla baktı. %100 dedi ama içimde bir acaba yok değilsen benden öndesin
12. Haftalarda söylenen değişebiliyor ama bu haftalarda hele bir de organını görüp erkek dediyse değişmez artık. Sağlıkla gelsinler canım, senin adına daha çok sevindim iki kızdan sonra değişik olmuş. Benim ilk o yüzden ikisine de aynı sevinecektim.Bana normal renksizde baktı bariz bende gördüm bacak arasını hatta doktora keisnmi dedim evet dedi. Benimde 2 kızdan sonra supriz oldu tabi.![]()
Desteğin için çok çok teşekkür ederimGüzel haberlerle gel![]()
Allah razı olsun canim bebek iyi çok şükür gunde 3 kez progestan verdi agir bi is yapma dinlenmeye çalış ilişki olmasın dediÇok sağ ol canım inşallah Bir daha yaşamam. Haberdar et bizi durumdan![]()
Insallah. Hepsi evlat ama insan bunuda farkli istiyor. Allah herkesin gönlündeki nasip etsin insaalh sağlıklı sihhetli hayırlı bi şekilde12. Haftalarda söylenen değişebiliyor ama bu haftalarda hele bir de organını görüp erkek dediyse değişmez artık. Sağlıkla gelsinler canım, senin adına daha çok sevindim iki kızdan sonra değişik olmuş. Benim ilk o yüzden ikisine de aynı sevinecektim.
Ben ogluma hamileyken 20. Haftada olmuştu kanamam plasentam assgya inmişti. Ama kanama olup nasıl bir şey olmuyor ki acaba neden oluyor ki o zaman madem bir şey yok. İnşallah bir şey yoktur
Çok teşekkür ederim. Seninde hiç bişeyin kalmaz inşallah. Kızım iyiymis çok şükür. Sende dikkat et daha çok dinlenme pozisyonunda ol dediSakin olmaya çalış bu hafta başı ben de yaşadım fazlasıyla.. iyi düşün ki iyi olsun![]()
O patiğin tatlılığıı nedirrrCanlarım neredesinizsizsiz ben bi hiç oldum vallaaa
hafta sonu herkes eşiyle vakit geçiriyo galibaa
ben yine kendimi tutamadım Allahım şunlara bakın![]()
Canlarım neredesinizsizsiz ben bi hiç oldum vallaaa
fotograf yükledim bakma sansınız varmı acabaIkiz olsa söylerdi. Farklı yerlerden ölçmüştür belki keseyi ondan öyle yazıyordur
Banada 15+4 de kız dediMerhaba tam kac haftalık hamilesiniz acaba banada 15+4 Erkek dedi burda degisenleri görünce![]()
Amin canim Allah razı olsun. InşallahBaşın sağolsun canım evet benim durumumu düşününce daha iyi bir umut olması isallah bebeğiniz size o eksikliğin az da olsa giderilmesini yada hafiflemesini sağlar bende kendimi öyle teselli ediyorum![]()
Bebeğin iyi durumda Olmasına çok sevindim cnm..Allah razı olsun canim bebek iyi çok şükür gunde 3 kez progestan verdi agir bi is yapma dinlenmeye çalış ilişki olmasın dedi
Sağlıklı günlerde kullan cnm çok güzellerCanlarım neredesinizsizsiz ben bi hiç oldum vallaaa
O patiğin tatlılığıı nedirrrhepsi çok güzel
nerden aldın biz de alalım
![]()
hepsi harika yaa tam kendin gibi cıvıl cıvıl seçmişsin
İnşallah bebişin üstünde giydirip göstermen de nasip olur![]()