- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Bence çizgi var hayalet falan değil bildiğin çizgiKızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çizgi var hayalet falan değil bildiğin çizgiKızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor
Maşallah allah kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar transferimin 9. Günü testim bu şekilde sizce ?
Teşekkür ederim,hepimiz için en hayırlısı ne ise rabbim onu versinMaşallah allah kucağınıza almayı da nasip etsin![]()
Teşekkür ederimTebrikler![]()
Seninki de baya belirgin maşallah hadi bakalim test gününüz de hcg değerlerinizi de yazarsiniz ins ... Üst üste güzel haberler geliyorKızlar transferimin 9. Günü testim bu şekilde sizce ?
Test günüm salı günü , yazarım tabiSeninki de baya belirgin maşallah hadi bakalim test gününüz de hcg değerlerinizi de yazarsiniz ins ... Üst üste güzel haberler geliyor
Ayyy hadi ins ya Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinTest günüm salı günü , yazarım tabi![]()
Çok teşekkür ederimAyyy hadi ins ya Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinbenim de yarin ikinci test günüm bakalim artis nasil olmuş
Ay ne kadar sure sonra çıkarmış dediler miKızlar kan verdim sonucu bekliyorum![]()
Eşimin kuzeni burda laborant o aldı kani 30 Dk ya cikicakAy ne kadar sure sonra çıkarmış dediler mi
Ayy ayyyy ayyy hemen yaz buraya olur muEşimin kuzeni burda laborant o aldı kani 30 Dk ya cikicak![]()
Tabiki tüm yazdigim topiklere yaziyirum duramıyorum yerimde her yerim titriyor .dua et neolurAyy ayyyy ayyy hemen yaz buraya olur mu
Tabi ki Rabbim herkesin gönlündekini hakkinda hayırlı etsin , hakkindakini gönlüne razi eylesin .. AminTabiki tüm yazdigim topiklere yaziyirum duramıyorum yerimde her yerim titriyor .dua et neolur![]()
Aslında bayram dan sonra olcak transfer , eşim bayrama tatil alalım diyor ama dediğin gibi riske atamam bnde otururum artık napalimHiç riske atip üzülme ben yazliktaydim transfer onceside bütün gün sahilde oturdum herkes girdi ben girmedimidrar yollari fln hassas oluyor ya simdi enfeksiyon kapar usuturum bisey olur ama benim bir hafta kalmıştı oyuzden daha cok varsa yine sorun olmayabilir
Merakla bekliyoruzEşimin kuzeni burda laborant o aldı kani 30 Dk ya cikicak![]()
Bende nezle mi diyeyim faranjit mi diyeyim grip mi diyeyim bilemedim öksürük hapsirik Allah vere transfer günü ve sonrasiKızlar bende tup bebek yaptırdım ama trasferım aynı gun ıdrar yolu enfeksiyonu oldum bugun 9 gunum ve hala cekıyorum umutum yok![]()
Ah inşallah pozitifi gorursunuzTabiki tüm yazdigim topiklere yaziyirum duramıyorum yerimde her yerim titriyor .dua et neolur![]()