• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben vardım canım
8. Gün 171
11. Gün 474
13. Gün 1268
16. Gün 4400lerdeydi sonra yapmayı bıraktık benim son adet tarihine göre 5+2 olması gerekiyordu keseyi görmeye gittiğimizde 5+5 çıktı biraz erken döllenmiş seninde ya ikizdir ya bu şekilde olabilir korkma sakın bir anormallik yok 🥰
şimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyor 😇 içimi rahatlattınız allah razı olsun ❤️

Kızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir
Ben en son 49’ kiloya düşmüştüm yani sabah uyandığımda karnım dümdüzdü ki 50-51 kiloda da değişen bişey olmuyordu. Şu son bir haftadır sabah uyandığımda karnımda şişlik görüyorum ve bu bebeğimin kendini yavaş yavaş gösterme şekli bence 🥰 bi de farkettiysen hamilelik şişliği alttan alttan yuvarlak çok hoş 😂

Deme deme öyle Allahim bulantisiz hamilelik geçireyim de 😔 İki gündür aç geziyorum önümde kovayla yaşıyorum afedersin öğürüyorum bişey yok açım ama yiyemiyorum sabahları kavga dövüş 1 dilim ekmek akşamlarıda ne piştiyse iki üç kaşık bunla duruyorum su bile afedersin çişmiş gibi geliyor tiksiniyorsun mide bulantın asla geçmiyor sadece hafifliyor ya da artıyor benim en çok sabahları ve bu saatler 😔
yaa 😞 inşallah biran önce biter bu durum , bebeklerimizi görmek için herşeye tamam diyoruz 😁 demek ki isteklerimizi sınırlamamız lazım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız hepimiz 🙏🏻

şimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyor 😇 içimi rahatlattınız allah razı olsun ❤️
Ne demek canim benim gercekten oyle burda sen de dahil o kadar guzel insanlar var ki 🥰 Herkes ayri sehirde ama kalpler bir. İcin hep rahat olsun Allahin izniyle kalp atisini da duy kesesini de gor insallah biraz daha rahatlarsin o zaman❤️

yaa 😞 inşallah biran önce biter bu durum , bebeklerimizi görmek için herşeye tamam diyoruz 😁 demek ki isteklerimizi sınırlamamız lazım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız hepimiz 🙏🏻
İnşallah canim benim bazen insanı bıktırıyo ama bulanti da hafifleyince ne oldu neden bulanmiyorum diyorsun😂

Kızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))

Eklentiler

• IMG-20220720-WA0037.webp
    IMG-20220720-WA0037.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 92
Ben en son 49’ kiloya düşmüştüm yani sabah uyandığımda karnım dümdüzdü ki 50-51 kiloda da değişen bişey olmuyordu. Şu son bir haftadır sabah uyandığımda karnımda şişlik görüyorum ve bu bebeğimin kendini yavaş yavaş gösterme şekli bence 🥰 bi de farkettiysen hamilelik şişliği alttan alttan yuvarlak çok hoş 😂
Ben de 47 ye düştüm boyum da 1.70 🙈 bence de bebişten ve çok güzel bir duygu 🥰

Kızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Ayyyyy Sizi yerim beennnnn yavru kuşlar yaaaa kıyamammm ay çok duygulandım hiç ayrılmayın siz Rabbim korusun 😢😢😢🤲🏻🤲

Maşallah canım Rabbimin hediyeleri nasıl güzel nasıl özel duygulanmamak elde değil nasıl güzeller Allahım kucağında olan günleride göstersin inşallah 🥰🤲🏻

Back
X