• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Forumda okudugum çoğu kişide normalmis bu tarz lekelenmeler, kan testi içinizi rahatlatir aksine ben iyi hissettim endiselenmeyin🥰🙏

☹️☹️ Orada beze olusturuyor saniirm ondan benim iki igneyi hergun bir tarafa degistirerek vurmama ragmen bir tarafım daha cok morardi bir tarafta bişey yok anlamadm. Ve bugun belim inanılmaz ağrıyor midem bulanıyor 😐😐 igneler cok etkiliyor ya
Bendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtan 😔

Bendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtan 😔
Ya bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardan🤦🏽‍♀️

Gerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Korkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum 🙏🏼 Hayırlısı ile kan testinde cikar stres yapmayin

Korkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum 🙏🏼 Hayırlısı ile kan testinde cikar stres yapmayin
Ya benim açık kırmızıydı iç çamaşırımda kahve silince açık kırmızı geldi 😞😞

Ya bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardan🤦🏽‍♀️
Bide koku hassasiyeti var bende komşum kizartma yapmış allahım nasil kokusu burnuma geliyor o daha çok midemi bulandirdi 😬

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .

Benim embriyologum kahverengi akıntı normal eğer kirmizi olursa doktora haber verin ona göre ilaç verebilir dedi inşallah tutunma kanamasidir

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Devami yoksa Korkma canim Hic bisey olmaz❤️ surekli kontrol et ama

Back
X