• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim hayırlı sonuçlarla karsilas inşallah aynı bende sürekli burda buluyorum kendimi 6.gun yaptım negatif
Aminn hepimiz karşılaşalım hayırlı sonuçlarla🤲🏻 Ben 3 denemeyi de peşpeşe yaptım bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir🤲🏻 İlki olumlu olunca 2. De kesin tutar gözüyle bakmıştım ama olmadı🤷🏼‍♀️

Aminn hepimiz karşılaşalım hayırlı sonuçlarla🤲🏻 Ben 3 denemeyi de peşpeşe yaptım bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir🤲🏻 İlki olumlu olunca 2. De kesin tutar gözüyle bakmıştım ama olmadı🤷🏼‍♀️

Gerçekten bi enkaz altından kalkıyor vücut hop tekrar iğne ilaç. :( 10 Gün kan verin direkt bende öyle planlıyorum

Cumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsa🤷🏼‍♀️ Tabi o zamana kadar idrara devam😂
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesi zor

Cumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsa🤷🏼‍♀️ Tabi o zamana kadar idrara devam😂
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesi
Kızlar bende gıcık gibi kuru öksürük var 3 gündür üşüttüm galiba😞 acaba bişey olur mu?
Tutunduysa birsey olmaz öksürük hapşırma

Back
X