• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Banada daha güçlü geliyor çözdürülüp ıkı gün daha devam etmıs olması gerçekten umut verıcı 😇 umarım benimkiler de güçlüdür size bu rahimden iğne yapıldı mı acaba
Ne iğnesi ne zaman rahimden yok yapilmadi bisey🤔 Yani en son menapoz ignesi yapıldı harici olarak suan ben transferden beri kendim yapiyorum iki igne. İnşallah çok guzel sonuclad alacagiz inanıyorum ben🌸❤️

Genelde 9. Günde cikmaya baslar tabii yine herkesde farklilik gosteriyor bazilarinin cok gec idrara geciyor
Öylemi tamam canim Tesekkur ederim ❤️🥰
Kan testi gunum cuma 17si idi fakat maglesefki bayramdan dolayi kapaliymiş heryer Hic bi yerde veremicem o yuzden pazartesi 20 haziranda yaptiracagim, ozamana kadar bi idrar testi yapmak istiyorum da tam gunumu beklemelimiyim onu bilemedim 🧐🤔

İnşallah canım olumlu sonuç alırsın herşey gönlünce olur 🌼😇🤲🏻 transfer hazırlığı kaç gün sürüyor acaba
Amin inşallah canım bugün kontrolüm vardı.
Nasip olursa bu ayın 16 si transferim olacak .
Benim 16 gün sürmüş oldu 🙈😇
31i rahim hazırlanmaya başladı .
Estrofem o gün kullanmaya başladım 14. Gün yani bu gün kontrole çağırdı rahim kalinliğina baktı uygun , güzel kalınlaşmış olduğunu söyledi🤗🌸

Öylemi tamam canim Tesekkur ederim ❤️🥰
Kan testi gunum cuma 17si idi fakat maglesefki bayramdan dolayi kapaliymiş heryer Hic bi yerde veremicem o yuzden pazartesi 20 haziranda yaptiracagim, ozamana kadar bi idrar testi yapmak istiyorum da tam gunumu beklemelimiyim onu bilemedim 🧐🤔
16si da kapalı mi o gün yapsan da çıkar bence

Ne iğnesi ne zaman rahimden yok yapilmadi bisey🤔 Yani en son menapoz ignesi yapıldı harici olarak suan ben transferden beri kendim yapiyorum iki igne. İnşallah çok guzel sonuclad alacagiz inanıyorum ben🌸❤️
Yarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız ☺️😇

Yarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız ☺️😇
Hiii yok bana yapmadilar oyle bisey, yarin transfer günü demek hadi inşallah cok guzel gecsin🌸 o pariltiyi görün ve orada kalsın

Back
X