• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an 🥰

Kızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an 🥰
Oy çok güzel haber hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah 🌸

Maşallah suphanallah canm benim🧿🧿 çok sevindim rabbim sana bağışlasın gerçekten ben okurken duygulanıyorum ♥️🤗

Oyyy masallah saglikla devam etsin ins ❤️🥰🤲😇

Hepinize teşekkür ediyorum canlarım Allahım başta bu gruptakiler olmak üzere herkese tattırsın bu duyguyu o anın tarifi yok doktor ne dedi hiç hatırlamıyoruz sadece sese odaklanmışım hastaneden çıkınca da araba aradık koyduğumuz yeri unuttuk gözümüzün önündeymiş salak gibi olduk😂

Hepinize teşekkür ediyorum canlarım Allahım başta bu gruptakiler olmak üzere herkese tattırsın bu duyguyu o anın tarifi yok doktor ne dedi hiç hatırlamıyoruz sadece sese odaklanmışım hastaneden çıkınca da araba aradık koyduğumuz yeri unuttuk gözümüzün önündeymiş salak gibi olduk😂
Amin 🤲🏻 ne güzel duygular çok bilirim umutsuzca ağlıyarak hastaneden çıktığımı sen öyle diyince aklıma geldi ama Rabb'im büyük hepimize nasip etsin bu güzellikleri 🤗🤲🏻

Kızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
İkinizi de kutlarım kızlar çok şükür Rabbim daha daha güzellikler nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻🥳🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿

O da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldum
Bebek arabalarının fiyatları öyle böyle uçmamış

Maşallah kuzum ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah minnoş 🥰🥰

Back
X