2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizimki planlı değil nasip işi, başta biraz kabul etmek zordu ama şimdi her ne kadar korksam da heyecanlıyım. Ay inşallah abisine çeker hatta ondan bile uysal olur tek duam o şu sıralar

Kozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Ben de sadece pentiden bir tane uzun kollu gecelik aldım o da dün geldi çok güzel kumaşı falan. listem kabarık bakalım yavaş yavaş alırız artık son düzlükteyiz ve oğlum 34 te gelmeye çalışmıştı benim o yüzden kısa sürede tamamlamak istiyorum her şeyi

Sepete eklenmiyor çünkü tükenmiş Ben de sabah aldım henüz gelmedi.
Benim de tüp bebek 1 istedik, Allah 2 verdi
Şimdi sordum hemşire suda sıkıntı yok yapılana kadar içilebilir dedi
Evet kuzum sabah sepete atmaya çalıştığımda tüm bedenler görünüyordu ama atmıyordu. Şimdi baktım ürün hiç yok sitede çok az kalmıştı alabilmeme ben de bakıyorum ya o astronotlardan hep, dediğin gibi çoook pahalı meretler. Senin mesajı görünce koştum ama geç bile kalmışım

Yaa biliyorum seninkinin tüp olduğunu 2022 tüp bebek topiğinde seni takip ediyordum hep benim ilk denemem ve 2. (yani bu son tedavim) denememin başı çok sıkıntılı olduğu için topiclere aktif katılmıyordum ama sizleri hep izleyip dua ettim
Bizimki planlı değil nasip işi, başta biraz kabul etmek zordu ama şimdi her ne kadar korksam da heyecanlıyım. Ay inşallah abisine çeker hatta ondan bile uysal olur tek duam o şu sıralar
Ya ben tüple isteyerek yapmama rağmen tırsmaya başladım ama insan hem korkuyor hem heyecanlanıyor kesinlikle. Muhtemelen bebişler gelince o korkular buhar olup, yerini boooolllca sevgiye bırakıcak

Benim agrimi o kurtarmıştı inşallah sizin ihtiac yoktur tabi ama ayak ağrısının baş düşmanı o
İnşAllah bizimkide ondan ötürü olsun geçince üstüne pek düşmedim. Sorarım ama magnezyum eksikliğinden olurmu diye .Google bakınca bebek büyüdükçe baskı yaptığı için şaftımız ondan kayiyormus birde bayramdi ya mutluluk yaşayamadım

Bunu diyen ben 2.ciyi ardına yapıyormuşum
Yaza denk gelirse yaylaya 3 aylık taşınma şartı katacagim yoksa dayanilacak gibi değil baş dönmesi göz kararması dibine kadar yaşadım
Ben sana derim burası çok güzel sen de gel diye aynen alırsın oğlanı uzunca bir tatil diye gidersin serin serin yaylaya ya da kışa denk getir

Eklentiler

• 7986B6FF-FC67-4F5C-912D-311FB621B0B8.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 82ABB01B-1A57-42BE-883E-D52A93563F8C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın.Nasılsınız?Ben patlayacak gibiyim. Sanki saatlerdir karnımı içime çekmiş yürüyor muşum gibi şişiresim ve derin nefes veresim var. Umarım geçer. Sağlık ocağına gittim geçen kan düşük çıktı 10. Halbuse demir hapı kullanıyorum 2 defa günde Doktoruma sorayımm mı?

Açlık sınır 74-106 arası normal
75 Gr lik
1. Saat sınır 180
2. Saat sınır 153
Senin hepsi normal endiselenme.

Ben 72 ile hamile kaldim ama 74.5 olmusum toplam. Son 3 haftadir sadece bebegime besin olsun diye yiyorum, lokmalar agzimda buyuyor yutana kadar fenalik geciyorum. Esim farketti o da hadi ye hadi ye diye diye beni bunaltiyor. Destek vitaminler- demir vs aliyorum da bir eksiklik olmuyor saniyorum.

cozum malesef dogumu beklemekmis. Doguma uygun hale geliyormus bedenimiz. Ben de cekiyorum

Ya bilseydim ilkinde tutacagini hedefim Aralık ayında doğurmak olacaktı yay burcu bebeği atik çevik zeki sportif
Valla ben ilkinde seneye planladığım tarihi tutturdum Mayısta doğup boğa olmasını istiyordum da işte sene sapması oldu

Valla ben ilkinde seneye planladığım tarihi tutturdum Mayısta doğup boğa olmasını istiyordum da işte sene sapması oldu
Boğa oğlak başak burcuyla iyi anlaşır
Eve ve boğazlarına düşkündürler
Ben tutmamistir diye 3 defa daha haftasına denemiştim meğerse ilk Jinekolog muayeneme gittigimde gebeymisim çok küçük olduğu için doktor bile farketmemis alttan muayene bile olmuştum kist felan varmi diye fitil kullandım hap kullandım hayırlısıyla tutunacagi varsa tutunuyor ötesine geçilmiyor.
Ama sıra beklerken bebekli gebe kadınları görünce içimde bir mutluluk olmuştu sağım solum gebeydi
Allahım banada nasip etti

Tek tek pişmanlığım gebeliği bilmeden keratin bakım yaptirmam oldu
Vicdanım bu yönden hiç rahat değil
Ama Allahım biliyor bilerek yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…