Bizimki planlı değil nasip işi, başta biraz kabul etmek zordu ama şimdi her ne kadar korksam da heyecanlıyım. Ay inşallah abisine çeker hatta ondan bile uysal olur tek duam o şu sıralarGünaydın kızlarrr
Bende de durum aynı valla hastanede totom açık gezicem bu gidişle
Günaydın kuuz çok tatlı ama sepete ekleyemedim nedenseseninkiler geldi mi yeni mi aldın?
Ben tüple yapmama ve ilk bebek olmasına rağmen şu an tırsıyorum, sizle yürekli çıkmışsınızbu yolda size başarılar diliyorum
Ben açlık şekerini ölçtürürken daha önce sormuştum, hiçbir şey içmeyin demişti doktor. Bunda da aynı olabilir gibi düşündüm ama başka bir arkadaş sadece su içebilirsin demiş. Deneyimsizim fikir yürütüyorumgüzel sonuçlar al inş
Ben de sadece pentiden bir tane uzun kollu gecelik aldım o da dün geldi çok güzel kumaşı falan. listem kabarık bakalım yavaş yavaş alırız artık son düzlükteyiz ve oğlum 34 te gelmeye çalışmıştı benim o yüzden kısa sürede tamamlamak istiyorum her şeyiKozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Evet kuzum sabah sepete atmaya çalıştığımda tüm bedenler görünüyordu ama atmıyordu. Şimdi baktım ürün hiç yok sitedeSepete eklenmiyor çünkü tükenmişBen de sabah aldım henüz gelmedi.
Benim de tüp bebek 1 istedik, Allah 2 verdi
Şimdi sordum hemşire suda sıkıntı yok yapılana kadar içilebilir dedi
Ya ben tüple isteyerek yapmama rağmen tırsmaya başladımBizimki planlı değil nasip işi, başta biraz kabul etmek zordu ama şimdi her ne kadar korksam da heyecanlıyım. Ay inşallah abisine çeker hatta ondan bile uysal olur tek duam o şu sıralar
Bunu diyen ben 2.ciyi ardına yapıyormuşumSorma ya gerçekten çılgınlık. Nasip böyleymiş
Güle güle kullan güzellikBen aldım bundan, fillisinialt açma minderi, kirli çamaşır koyma torbası (çok küçük), bi de bu çantayı
Kuzum büyüdükçe arada olurmuş öyle sağ sol bel pöç 3 ay saha çok ağrıyacak sırt felanValla canım ilk defa oldu adım atamadım hatta ama dediğini uygulayacağım bu ara hep evdeyim belki de hareketsizlikten oldu
İnşAllah bizimkide ondan ötürü olsun geçince üstüne pek düşmedim. Sorarım ama magnezyum eksikliğinden olurmu diye .Google bakınca bebek büyüdükçe baskı yaptığı için şaftımız ondan kayiyormus birde bayramdi yaBenim agrimi o kurtarmıştı inşallah sizin ihtiac yoktur tabi ama ayak ağrısının baş düşmanı o
Ben sana derim burası çok güzel sen de gel diyeBunu diyen ben 2.ciyi ardına yapıyormuşum
Yaza denk gelirse yaylaya 3 aylık taşınma şartı katacagim yoksa dayanilacak gibi değil baş dönmesi göz kararması dibine kadar yaşadım
Güle güle kullan güzellik
Çamaşır koyma torbası nasıl birsey kilitli poşet gibimi çanta benim alacağındanmi
Açlık sınır 74-106 arası normalEki Görüntüle 3107136
Kızlar dün şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 84 çıkmıştı referans aralığı olmadığı için yorum yapamıyorum bilenler söyleyebilir mi yüksek mi düşük mü acaba doktoruma göndericem sonuçları ama saat çok erken
Çok teşekkür ederim canım rahatladımAçlık sınır 74-106 arası normal
75 Gr lik
1. Saat sınır 180
2. Saat sınır 153
Senin hepsi normal endiselenme.
Ya bilseydim ilkinde tutacagini hedefim Aralık ayında doğurmak olacaktıBen sana derim burası çok güzel sen de gel diyeaynen alırsın oğlanı uzunca bir tatil diye gidersin serin serin yaylaya ya da kışa denk getir
Bunuda ekliyorum kara listeyeHAMUR Islak/kuru Kirli Temiz Bebek Kıyafet Çamaşır Çantası Elephant - Fiyatı, Yorumları
HAMUR Islak/kuru Kirli Temiz Bebek Kıyafet Çamaşır Çantası Elephant yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben 72 ile hamile kaldim ama 74.5 olmusum toplam. Son 3 haftadir sadece bebegime besin olsun diye yiyorum, lokmalar agzimda buyuyor yutana kadar fenalik geciyorum. Esim farketti o da hadi ye hadi ye diye diye beni bunaltiyor. Destek vitaminler- demir vs aliyorum da bir eksiklik olmuyor saniyorum.Kızlar iyi akşamlarkızçeme hala Bi isim bulamadık bu arada ben de kilo almayan guruptayım 70 kiloyla hamile kalmıştım 63 e düştüm şu an 64 tüm 2 aydır iyi mi kötü mü anlamadım normalde gayet iştahlı bi insanım ama şu an sadece doymak için yiyorum
cozum malesef dogumu beklemekmis. Doguma uygun hale geliyormus bedenimiz. Ben de cekiyorumKızlar iyi akşamlar, ilk defa sol kalçamdan bacağıma vuran ve yürümemi zorlaştıran bir ağrı oldu hala da devam ediyor. Burda bir kaç arkadaş daha yaşamıştı bunu çözüm bulabilen oldu mu acaba?
Valla ben ilkinde seneye planladığım tarihi tutturdum Mayısta doğup boğa olmasını istiyordum da işte sene sapması olduYa bilseydim ilkinde tutacagini hedefim Aralık ayında doğurmak olacaktıyay burcu bebeği atik çevik zeki sportif
Benimde sezeryan :) 38. haftam 28 Ekim doluyor.Ayyy sağlıkla gelsinler inşallah benimki sezeryan olacağı için ekimde bile doğurabilirim
Boğa oğlak başak burcuyla iyi anlaşırValla ben ilkinde seneye planladığım tarihi tutturdum Mayısta doğup boğa olmasını istiyordum da işte sene sapması oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?