2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya kuzum bilmeden yaptırmışsın çok şükür ki bebeğin de sağlıklı bunları düşünüp kendini üzme. Kimi insan 2 3 ay bile farkedemiyor hamile olduğunu bilmeden neler yapıyorlar. Bebeğin tutundu mu tutundu önemli olan o

bilmeden olmuş sonuçta bir şey olmazz kuzucukk
bende dövme yaptıracaktım ovülasyon testiyle takip yaparak hamile kaldım ya tutmuşsa diye yaptırmadım gerçekten de tutmuş o zaman

Sanki o hissiyat geliyor ya solgar folik asit başlamıştım doktor yazmadan hani deniyoruz ya olursa diye folik asitede 3 ay öncesi başlanıyor diye bir yerdende yapmışım
Ağrın nasıl oldu soluna yat dinlenirken hep çok ağrır ama kan akışı daha iyi gidiyor

Ben teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asite denemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktu dün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi

bilmeden olmuş sonuçta bir şey olmazz kuzucukk
bende dövme yaptıracaktım ovülasyon testiyle takip yaparak hamile kaldım ya tutmuşsa diye yaptırmadım gerçekten de tutmuş o zaman
İyiki yaptirmamissin kuzum hissiyat geliyor işte bebeğin doğdumu daha güzelini yaptırmak nasip olur
Ben hala o ovulasyon testini anlamadım ben şu gebelik testine bile inancım yoktu sağlık ocağında çıkınca inandım eşime erken gebelik testini sende yap dedi inanamadım çünkü hadi canim dedim mevsim değişikliğinden regl olmuyorum diyordum yada kist var diye çok korkmustum yani öyleki yeni deneme süreci diye umutlanmiyordum
Oysa hiçbir sağlık problemim yoktu nasıl beynime vajinusmus işlemişse amansız bir hastalık gibi
Allahim kimseyi sınamasın
Her korna çalınca gelin konvoyu geçince her zaman duamdir hiçbir geline o mutlu anında vajinusmus illetiyle uğraştirmasin diye yılların zehir oluyor psikolojin bozuluyor birde o yıl seninle evlenenlerin gebe olduğunu görünce daha bir karamsarlık çöküyor etrafın bebek ne zaman sözleri

Ben teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asite denemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktu dün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi
Yürümeye devam kuzum biz onu alt edeceğiz dimdik yürü ama sırt kemiklerini hisset arkada

ben her şeyi incik cincik araştırdığım için prof oldum resmen önceeden fotoğraf görüyordum neden bu kadar gebelik testi yapıyorlar manyaklar mı diyordum meğerse ovülasyon testiymiş onlar kendi kendime yapıp ilk ayda tutturdum

Bende regldan 3. 4. Gün diye biliyordum olacağı varsa ovülasyon bile dinlemiyor kuzum geç döllenmesi erken döllenmesi oluyor nasip kısmet işte

Yarındı demi senin muaynen suan hastane bahçesinde bekliyorum kan verdim glikozu içtim

Kızlar selam. Tecrübelilere bir sorum var sterilizatör almaya gerek var mı? Süt olup olmayacağı belli değil hemen biberon kullanma durumu yok diye düşünüyorum. Bir de alın derseniz tavsiyeniz nedir?

Ya bilseydim ilkinde tutacagini hedefim Aralık ayında doğurmak olacaktı yay burcu bebeği atik çevik zeki sportif
Benimki yay canım. Sadece zeki kısmı uyuyor yeğenim de yay. Zeki bir obez Gerci bizim genlerden kaynaklı olabilir. Ama yaylar çok zeki ve yönetmesi zor çocuklar. Oğlum üç buçuk dört yaşında okuma yazmayı öğrendi. Çok akıllı ama bu devirde böyle cocuklari yönetmek zor. İnternet dünyası berbat. Onlardan korumak zorluyor beni.

dayanamadım bugüne çektimmm özledim resmen şerefsizi dayanamıyorum artık , inşallah güzel haberlerle gel kuzucuk
Yeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo

Ay halsizlik var bugün. bi de ozellikle kahvaltida ne zaman tatli biseyler tuketsem sonrasinda midem bulaniyo bir sure yaa.Demir degerlerim bagiriyo bana galiba yeter dayanamiyorum diye. Neyse ki yarın şu demir yuklemem olacak.Gece de uyuyamadim dogru durust kalcamin yanlari yan yatinca feci agriyo

Ben kendim de boğayım oğlumla doğum günlerimiz arasında 4 gün var

Olsun canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz benim arkadaşımda test yapmıştı ve negatifti o da bir kutu adet söktürücü içti ertesi ay da olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. Şimdi oğlu maşallah nur topu gibi sağlıklı. Rabbim koruyor evlatlarımızı

Spora yönlendir kuzum bol bol enerjisini atsın
Zekasıyla sizi alt üst edip yiyordur yeğenin hazır cevap olurlar
Biz bile içine düşmüşüz bu illetin onlar ne yapsın
Biz elimize almasak bile çevreden illa gorecek aynı şeker çikolata olayı gibi ne görürse onu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…