Büyük ihtimalle benimki de o civarda bir şey olurBenimde sezeryan :) 38. haftam 28 Ekim doluyor.
Ya kuzum bilmeden yaptırmışsın çok şükür ki bebeğin de sağlıklı bunları düşünüp kendini üzme. Kimi insan 2 3 ay bile farkedemiyor hamile olduğunu bilmeden neler yapıyorlar. Bebeğin tutundu mu tutundu önemli olan oBoğa oğlak başak burcuyla iyi anlaşır
Eve ve boğazlarına düşkündürler
Ben tutmamistir diye 3 defa daha haftasına denemiştim meğerse ilk Jinekolog muayeneme gittigimde gebeymisim çok küçük olduğu için doktor bile farketmemis alttan muayene bile olmuştum kist felan varmi diye fitil kullandım hap kullandım hayırlısıyla tutunacagi varsa tutunuyor ötesine geçilmiyor.
Ama sıra beklerken bebekli gebe kadınları görünce içimde bir mutluluk olmuştu sağım solum gebeydi
Allahım banada nasip etti
Tek tek pişmanlığım gebeliği bilmeden keratin bakım yaptirmam oldu
Vicdanım bu yönden hiç rahat değil
Ama Allahım biliyor bilerek yaptırmadım
bilmeden olmuş sonuçta bir şey olmazz kuzucukkBoğa oğlak başak burcuyla iyi anlaşır
Ben tutmamistir diye 3 defa daha haftasına denemiştim meğerse ilk Jinekolog muayeneme gittigimde gebeymisim çok küçük olduğu için doktor bile farketmemis alttan muayene bile olmuştum kist felan varmi diye fitil kullandım hap kullandım hayırlısıyla tutunacagi varsa tutunuyor ötesine geçilmiyor.
Ama sıra beklerken bebekli gebe kadınları görünce içimde bir mutluluk olmuştu sağım solum gebeydi
Sanki o hissiyat geliyor ya solgar folik asit başlamıştım doktor yazmadan hani deniyoruz ya olursa diye folik asitede 3 ay öncesi başlanıyor diye bir yerdende yapmışımYa kuzum bilmeden yaptırmışsın çok şükür ki bebeğin de sağlıklı bunları düşünüp kendini üzme. Kimi insan 2 3 ay bile farkedemiyor hamile olduğunu bilmeden neler yapıyorlar. Bebeğin tutundu mu tutundu önemli olan o
Ben teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asiteSanki o hissiyat geliyor ya solgar folik asit başlamıştım doktor yazmadan hani deniyoruz ya olursa diye folik asitede 3 ay öncesi başlanıyor diye bir yerdende yapmışım
Ağrın nasıl oldu soluna yat dinlenirken hep çok ağrır ama kan akışı daha iyi gidiyor
İyiki yaptirmamissin kuzum hissiyat geliyor iştebilmeden olmuş sonuçta bir şey olmazz kuzucukk
bende dövme yaptıracaktım ovülasyon testiyle takip yaparak hamile kaldım ya tutmuşsa diye yaptırmadım gerçekten de tutmuş o zaman
Seninki zeka küpü çıkacak maşAllahBen teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asitedenemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktudün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi
Yürümeye devam kuzum biz onu alt edeceğiz dimdik yürü ama sırt kemiklerini hisset arkadaBen teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asitedenemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktudün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi
ben her şeyi incik cincik araştırdığım için prof oldum resmenİyiki yaptirmamissin kuzum hissiyat geliyor iştebebeğin doğdumu daha güzelini yaptırmak nasip olur
Ben hala o ovulasyon testini anlamadım ben şu gebelik testine bile inancım yoktu sağlık ocağında çıkınca inandımeşime erken gebelik testini sende yap dedi inanamadım çünkü hadi canim dedim mevsim değişikliğinden regl olmuyorum diyordum yada kist var diye çok korkmustum yani öyleki yeni deneme süreci diye umutlanmiyordum
Oysa hiçbir sağlık problemim yoktu nasıl beynime vajinusmus işlemişse amansız bir hastalık gibi
Allahim kimseyi sınamasın
Her korna çalınca gelin konvoyu geçince her zaman duamdir hiçbir geline o mutlu anında vajinusmus illetiyle uğraştirmasin diye yılların zehir oluyor psikolojin bozuluyor birde o yıl seninle evlenenlerin gebe olduğunu görünce daha bir karamsarlık çöküyor etrafın bebek ne zaman sözleri
Bende regldan 3. 4. Gün diye biliyordum olacağı varsa ovülasyon bile dinlemiyor kuzum geç döllenmesi erken döllenmesi oluyor nasip kısmet işteben her şeyi incik cincik araştırdığım için prof oldum resmenönceeden fotoğraf görüyordum neden bu kadar gebelik testi yapıyorlar manyaklar mı diyordum meğerse ovülasyon testiymiş onlar kendi kendime yapıp ilk ayda tutturdum
Yarındı demi senin muaynen suan hastane bahçesinde bekliyorum kan verdim glikozu içtimben her şeyi incik cincik araştırdığım için prof oldum resmenönceeden fotoğraf görüyordum neden bu kadar gebelik testi yapıyorlar manyaklar mı diyordum meğerse ovülasyon testiymiş onlar kendi kendime yapıp ilk ayda tutturdum
ben işimi şansa bırakmadımBende regldan 3. 4. Gün diye biliyordum olacağı varsa ovülasyon bile dinlemiyor kuzum geç döllenmesi erken döllenmesi oluyor nasip kısmet işte
dayanamadım bugüne çektimmm özledim resmen şerefsizi dayanamıyorum artık , inşallah güzel haberlerle gel kuzucukYarındı demi senin muaynen suan hastane bahçesinde bekliyorum kan verdim glikozu içtim
Benimki yay canım. Sadece zeki kısmı uyuyorYa bilseydim ilkinde tutacagini hedefim Aralık ayında doğurmak olacaktıyay burcu bebeği atik çevik zeki sportif
Yeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyodayanamadım bugüne çektimmm özledim resmen şerefsizi dayanamıyorum artık , inşallah güzel haberlerle gel kuzucuk
Ben kendim de boğayım oğlumla doğum günlerimiz arasında 4 gün varBoğa oğlak başak burcuyla iyi anlaşır
Spora yönlendir kuzumBenimki yay canım. Sadece zeki kısmı uyuyoryeğenim de yay. Zeki bir obez Gerci bizim genlerden kaynaklı olabilir. Ama yaylar çok zeki ve yönetmesi zor çocuklar. Oğlum üç buçuk dört yaşında okuma yazmayı öğrendi. Çok akıllı ama bu devirde böyle cocuklari yönetmek zor. İnternet dünyası berbat. Onlardan korumak zorluyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?