2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet ben de 3 ay önce 1600 e almıştım yatak hediye gelmişti çantası ile birlikte çok kullanışlı bir ürün bebislerimiz sağlıkla uyusun icinde
Bende 2 bine almıştım 2 ay önce aylık zam görüyoruz ya eksikleri bekletmemekte fayda var. Bu arada ben sünger yatağın içerisine reflü yatağı koyup kullanacağım sizin tercihiniz nasıl?
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın bende aynı modeli tercih ettim.senin yatak olarak farklı bir fikrin var mı sünger yatağı mı kullanacaksın?

Günaydınn ben de başlangıç için öyle düşünüyorum sonra sünger yatağa geçeceğim

Aslında reflü yatağını sünger yatağın altına koyup yatağın bütün olarak durmasını da sağlayabiliriz kullanışlı olur mu acaba

Ben yıkıyorum ama fayda etmiyo buzla yatabildim . Kan degerlerinize baktirdi iz mi hic yada bunu dojtora sordunuz mu
Baktırmadım canım söyledim sadece normal dedi. Havalar sıcak demişti. Çarşamba günü şeker yüklemesi için gideceğim biraz da doktorum o yüzden üstünde durmadı şekerin yüksekse çıkar zaten şimdilik hayatına normal devam et dedi

Reflü yatağı aldım canı yine aynı markanın zaten kendi iç yatağını hediye veriyordu. Reflü yataklarında indirim varmış kaçırmadık. Kullanır mıyız bilmiyorum ama biz yine de elimizde bulunsun istedik. Hatta satıcı kullanmama durumunda dış poşetini yırtmazsanız geri alırım dedim. Zaman fark etmez dedi. Bakalım miniğimiz nasıl olacak

Canım ben de kamuda çalışıyorum. Daha önce 30. haftada doğurduğum için araştırmamıştım. Geçen derdine düştüm biraz araştırdım. Şöyle bir durum var. 32. haftadan sonra kendi doktorun çalışabilir raporu veriyor ya onun üstüne fiziki çalışma şartı geliyormuş yani rapor ya da izin kullanırsan bunlar aktarılacak izinden düşüyormuş maalesef. Yine de sormaya devam edeceğim başka bir şey öğrenirsem yazarım buradan.

Arkadaşlar 6-7 saattir kasıklarımda ağrı var. Önceden de olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. Geceleri cam açık yattigim için usutmus de olabilirim diyorum ama tedirginim de. Sizce korkmalı miyim?
Ya sorma canım dün gece uyumuştum. 01.30 civarı kasıklarımda bir ağrı ile uyandım ama nasıl kıvrandırıyor. sağıma yatıyordum hareket edemiyorum nasıl acıyor kramp gibi giriyor. yarım saat ağlaya ağlaya sancı çektim bir yandan diyorum galiba gaz sancısı üşüttüm bir yandan da doğum mu yapıyorum diyorum ödüm koptu. yarım saatin sonunda kendimi sola doğru atmayı becerince gazın sıkışması azaldı nefes alabildim. ay nasıl korkunçtu

Canım bebeğin ne kadar kuvözde kalmıştı?
Özelde mi doğum yapmıştın?Bebek özelin kuvözünde mi kaldı?
Doğumdan sonra ne kadar analık iznin oldu?
Biraz fazla soru sordum

13 aylık bebek nasıl sığmıyo yatağa
ben 60 a 120 ahşap beşik aldım uzun sure kullanır dediler küçücük oluyorlar 1 yaşında da çünkü, sizinki hareketli oldugundan mi sığmıyor iri bi çocuk ondan mi yoksa yaniniza alıştığından mı anlayamadim

Raporlu olduğun zaman doğum sonrasına aktarabiliyorsun

9 aylıkken benim cocugumda sogmamisti besoge hiç rahat uyuyamiyordu Montessori yatak almıştık.

Günaydın canım kramp ağrısıyla gözlerimi fal taşı gibi açanlardanım
Günaydın kramp ağrısı dediğiniz ne cahilliğime verin benim de geceleri üst bacağım ağrıyor bu mu kramp? Aile hekimine söyledim yeni okumuş heralde bi sürü tıbbi terim söyledi damarlarla alakalı ciddi bir hastalık olabilir dedi hehe dedim çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…