2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözünüz aydın sağlıkla büyüt kızını scar gebelikti değildi derken bu güne geldiniz şükür kızında bir an önce toparlar da annesine kavuşur inşallah

Kızlar nişanııım geldiiiiiii

Yok ama bugün haddinden fazla hareketli ve nişanım bembeyaz akıntı gibi ama jöle kıvamında internettem baktım nişanmış
benimde oyle geldi canim, bir hafta gecti ne gelen var ne gideniki kere de nst ye girdim gram sanci yok
Canım ben de sabah sezeryan olacağım. Kahve ve bitter aklımda. Başka bir şey var mı kolay iyileşmeyi sağlayacak?
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina
ya 70-75 normalse dogum sancisi nasil bisi ya
Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
buyur kuzum hic birsey olmaz allahin izniyle
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
Nişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum
kanli gelenlerde genelde dogum baslamis oluyor.
fakat bizim gibi beyazimsi seffaf gelenler de daha tam olarak o acilma olmadigindan onemsemiyorlar.
kanama veya su patlarsa gelin diyorlar
gecmis olsun canim
en kisa surede toparlayip cikicaktir yogun bakimdan yavrun , emin ellerde artik

Kızlar aldım çayımı oturdum çalışma masama kim doğurmuş kim yazmamış envanter çıkardım :) Çünkü aşırı işsizim :)
A Aden8422 pazartesi günü sezaryen olmuşsun nasıl oldun iyi mi bebiş?
Bayanstress pazartesi günü sabah doğumum olacak demişsin nasılsın?
OKYANUS302 canım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bizi merakta bırakma
Doğum yapanları tek tek mesajlara bakarak güncelledim. Onun dışında aylardır bilgi vermeyenler var.
Geriye biz doğumu bekleyenler kaldı kızlar :)

Gözünüz aydın sağlıkla büyüt kızını scar gebelikti değildi derken bu güne geldiniz şükür kızında bir an önce toparlar da annesine kavuşur inşallah
Canım Allah razı olsun çok tatlı ya massallah kuveze koymadan bir kez opebildim pek güzel yavrum.genel sağlık sorunu yokmuş ama sıvı yutmuş sanırım o yüzden biraz oksijen vereceklermis .

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Oy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın canım inşallah bebişin hemencecik toparlar da yanına gelir sen nasılsın? Kanama oldu mu ya da kan verdiler mi? Bi de genel anestezi mi oldun sen
2 ünite kan verildi genel olmadım biliyomusun spinal uyguladılar bebeği gördüm ağlamasını oraya kadar net hatırlıyorum herşeyi fakat ondan sonra başka birşeyler verdiler ben bir rüyanın içine girdim sanki yani sesler çok uzaktan geliyor ama etrafı net göremiyorum .çok acayipti sonradan genel anestezi mı aldım ben dedim.yok dediler genel anestezi hiç uygalanmadi dediler.sonrasini sormadım vallahi artik

Dikkat edelim kuruyemişe proteine dedi. Çok artarsa normal doğum zor olur dedi. Benim 500 gr almış bir haftada.
Ayy biz ne yiyeceğiz anlamadım. Benimki de Karbonhidratı kes demişti. Baklava yerine mesela sütlaç ye dedi. Ben 1 haftadır dikkat ediyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum Ekmek pilav makarna yok. Bak sanada protein e dikkat et demiş. Kağan Kocatepe yi dinledim youtube da o da az veya çok yemek bebeğin kilosunu çok etkilemez diyor Ayın 7 si kontrolum var bakalım eğer yinede kilo alırsa tombik kızım yapacak bişey yok

sakinkestirici vermis olabilirler canim . genelde bebegi gosterdikten sonra yapiyorlar anne dikis sirasinda beklerken stres olup tansiyonu yada nabzi fln yukselmesin diye

Maşallah sakinsin Bakalım yarın açılman var mı doktor bakar
Benim de cumartesi kontrol kızım bugün az hareket etti tedirgin oldum

Sağ ol canım. Hepimiz inşallah

Canım Allah razı olsun çok tatlı ya massallah kuveze koymadan bir kez opebildim pek güzel yavrum.genel sağlık sorunu yokmuş ama sıvı yutmuş sanırım o yüzden biraz oksijen vereceklermis .
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin zor geçmiş biraz senin tez zamanda şifa diliyorum ağrın sızın çok yoktur inşallah bebişine de kavuşursun ikiniz de iyi olduktan sonra güzel ömrü olsun miniğin

Canım Bayanstress doğurdu diye hatırlıyorum, ekim anneleri grubuna yazmıştı. Evet @OKYANUS302’yi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla yoğunbakımdan da çıkacak inşallah şimdi kendine dikkat etme, toparlanma zamanı. Dualarımız sen ve evladınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…