Gözünüz aydın sağlıkla büyüt kızınıAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Hadi sağlıkla gelsin inşallahSancım yok bebek hareketide hissediyorum hatta az önce hıçkırdı yarında kontrolüm var o yüzden bugün bekliyim dedim
Kızlar nişanııım geldiiiiiii
benimde oyle geldi canim, bir hafta gecti ne gelen var ne gidenYokama bugün haddinden fazla hareketli ve nişanım bembeyaz akıntı gibi ama jöle kıvamında internettem baktım nişanmış
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucaginaCanım ben de sabah sezeryan olacağım. Kahve ve bitter aklımda. Başka bir şey var mı kolay iyileşmeyi sağlayacak?
ya 70-75 normalse dogum sancisi nasil bisi yaKızlar çıktım şimdi. 3 kilo olmuş kızım doktor biraz beslenmeyi azaltalım dedi. Sancım çıkıyor nst de 70-75 arası filan oluyor. Sancın var ama doğum sancısı değil bir hafta sonra görüşelim tekrar dedi
buyur kuzum hic birsey olmaz allahin izniyleKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
kanli gelenlerde genelde dogum baslamis oluyor.Nişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum
gecmis olsun canimAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Canım Allah razı olsun çok tatlı ya massallah kuveze koymadan bir kez opebildim pek güzel yavrum.genel sağlık sorunu yokmuş ama sıvı yutmuş sanırım o yüzden biraz oksijen vereceklermis .Gözünüz aydın sağlıkla büyüt kızınıscar gebelikti değildi derken bu güne geldiniz şükür kızında bir an önce toparlar da annesine kavuşur inşallah
Oy maşallahKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Valla canım hiç sorma ben de 3-4 cm diyecek diye bekliyorum daha açılma yok dedi :) Benim kız 40 ı bekleyecek galiba :)kiz sende de acilma yoksa bizde hic yoktur
olabilirValla canım hiç sorma ben de 3-4 cm diyecek diye bekliyorum daha açılma yok dedi :) Benim kız 40 ı bekleyecek galiba :)
2 ünite kan verildi genel olmadım biliyomusun spinal uyguladılar bebeği gördüm ağlamasını oraya kadar net hatırlıyorum herşeyi fakat ondan sonra başka birşeyler verdiler ben bir rüyanın içine girdim sanki yani sesler çok uzaktan geliyor ama etrafı net göremiyorum .çok acayipti sonradan genel anestezi mı aldım ben dedim.yok dediler genel anestezi hiç uygalanmadi dediler.sonrasini sormadım vallahi artikGözün aydın canıminşallah bebişin hemencecik toparlar da yanına gelir sen nasılsın? Kanama oldu mu ya da kan verdiler mi? Bi de genel anestezi mi oldun sen
Ayy biz ne yiyeceğiz anlamadım. Benimki de Karbonhidratı kes demişti. Baklava yerine mesela sütlaç ye dedi. Ben 1 haftadır dikkat ediyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum Ekmek pilav makarna yok. Bak sanada protein e dikkat et demiş. Kağan Kocatepe yi dinledim youtube da o da az veya çok yemek bebeğin kilosunu çok etkilemez diyorDikkat edelim kuruyemişe proteine dedi. Çok artarsa normal doğum zor olur dedi. Benim 500 gr almış bir haftada.
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın yavrunu koynunda büyütürsün inşallahKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
sakinkestirici vermis olabilirler canim . genelde bebegi gosterdikten sonra yapiyorlar anne dikis sirasinda beklerken stres olup tansiyonu yada nabzi fln yukselmesin diye2 ünite kan verildi genel olmadım biliyomusun spinal uyguladılar bebeği gördüm ağlamasını oraya kadar net hatırlıyorum herşeyi fakat ondan sonra başka birşeyler verdiler ben bir rüyanın içine girdim sanki yani sesler çok uzaktan geliyor ama etrafı net göremiyorum .çok acayipti sonradan genel anestezi mı aldım ben dedim.yok dediler genel anestezi hiç uygalanmadi dediler.sonrasini sormadım vallahi artik
Maşallah sakinsinDışardan geldim tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım nişan eşim evdeydi nişanım geldi diye bağırdım ama internetten baktığımda sancı olmadığı sürece gitmek anlamsızmış zaten yarında muayenem var o yüzden sakinim suanda
Sağ ol canım. Hepimiz inşallahbenimde oyle geldi canim, bir hafta gecti ne gelen var ne gideniki kere de nst ye girdim gram sanci yok
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina
ya 70-75 normalse dogum sancisi nasil bisi ya
buyur kuzum hic birsey olmaz allahin izniyle
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
kanli gelenlerde genelde dogum baslamis oluyor.
fakat bizim gibi beyazimsi seffaf gelenler de daha tam olarak o acilma olmadigindan onemsemiyorlar.
kanama veya su patlarsa gelin diyorlar
gecmis olsun canim
en kisa surede toparlayip cikicaktir yogun bakimdan yavrun , emin ellerde artik
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinCanım Allah razı olsun çok tatlı ya massallah kuveze koymadan bir kez opebildim pek güzel yavrum.genel sağlık sorunu yokmuş ama sıvı yutmuş sanırım o yüzden biraz oksijen vereceklermis .
Gözün aydın canimm kaç kilo doğdu. Kuveze girdimi amelyatim nasıl gectiKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Kızlar aldım çayımı oturdum çalışma masama kim doğurmuş kim yazmamış envanter çıkardım :) Çünkü aşırı işsizim :)
A Aden8422 pazartesi günü sezaryen olmuşsun nasıl oldun iyi mi bebiş?
Bayanstress pazartesi günü sabah doğumum olacak demişsin nasılsın?
OKYANUS302 canım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bizi merakta bırakma
Doğum yapanları tek tek mesajlara bakarak güncelledim. Onun dışında aylardır bilgi vermeyenler var.
Geriye biz doğumu bekleyenler kaldı kızlar :)
Ay canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?