Ağrım var ama çok aşırı yoğun değil yada acı esiginede bağlı olabilir kişinin bilmiyorum mesela benden önce dün sezeryana girmiş bayanda çok fazla ağrı vardı.simdilik idare ediyorum napiyim .Allah bin kere razı olsun sizlerden de hepinizden ..herkese hayırlı sıhhatli doğumlar nasip etsin rabbimCanım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinzor geçmiş biraz senin tez zamanda şifa diliyorum ağrın sızın çok yoktur inşallah bebişine de kavuşursun ikiniz de iyi olduktan sonra güzel ömrü olsun miniğin
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinzor geçmiş biraz senin tez zamanda şifa diliyorum ağrın sızın çok yoktur inşallah bebişine de kavuşursun ikiniz de iyi olduktan sonra güzel ömrü olsun mini
Oy maşallah mis kokusu geldi buralara allahım yenir ki bu
Hayırlı olsun güzelimCanım ben de sabah sezeryan olacağım. Kahve ve bitter aklımda. Başka bir şey var mı kolay iyileşmeyi sağlayacak?
yaaa ama ben bu bezelyeleri yerim :) maşallah sana minik kuş
Hayırlı olsun tatlımKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Tesekkur ederimAy sağlıkla büyüt canımmmsezeryan mı oldun
Senden bekliyoruz28 29 ekim resmi tatil bebekleri kimler olacak bakalim
Açıkçası beklenir mi bilmiyorum ama çoğu duyduğum rahim ağzı kisalmasinda sezeryan olunuyor. benim rahim ağzı darlığı da olduğu için mecbur sezeryan olacaktım zaten.Böyle bir durumda normal doğumu beklemiyor mu doktor sezaryen mi oldunuz? Ben de aynı durumdayım da
Yaaa bak iyi ki sormuşum. Bir de hastaneye gidip top şişirmeye uğraşırdık acemilikleHastane veriyor, ben de onu düşünüyordum geçen nstye girerken odada pilates topu gördümdedim demek ki hastane veriyor
Ayy hadi gözün aydın, hazırlıklara başladı seninki deseneKızlar nişanııım geldiiiiiii
Ben de internette çok bakınmıştım bir ara, hepsi kanlı olmuyor haklısın. Zaten bir öbek olarak geliyormuş. Bence de ayırt etmişsindir zaten onu.Yok yarın zaten kontrolüm var
Benimki bide hayatta hareket etmez ağır popolu ama bugün kuduruyor ay heyecan bastı beni
Baktım herkesin ki kanlı gelmeye biliyormuş koyu kahve yeşil bile olabiliyormuş bazen zaten kanlı olursa direk hastaneye gidin beklemeyin diyorla
Teşekkür ederümmm heyecandan karnma ağrılar girdi ben bu heyecanls doğururum
Kızlar akıntı gibi bir şey değil bildiğiniz jöle gibi fotoğrafını attırcaksınız zorla bana
Ahahha benim kocam gibiSenden bekliyoruz
Benim kocam da beni darlıyor iş yeri çok yoğun doğur da izne ayrılayım diye
Gözün aydın canım ins kısa zamnda yanında gelirAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Hayırlı dogumlar inşallah tek avazdaKızlar nişanııım geldiiiiiii
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
OmgÖzel canım medical parka gidiyorum ben. Malesef sgk karşılamadığı için doğum sigortam da karşılamıyormuş
Bilmiyorum hala sancım yok ama yarın belli olcak acaba hissetmiyor muyumİlk doğumya belli olmaz biraz gecike bilir ama en azından bir başlangıç benim ilkinde 3. Gün olmuştu. Ayy heyecanlandım bakalım benimki nezaman gelecek
Canım ben bugün çati muayenesi oldum doktorum uyardı hafif kırmızı ya da kahve kanaman olabilir yarım pedi geçerse normal değil gel dedi. Benim hiç kanamam olmadı henüz sen ne zaman muayene olmuştun nişan olabilir mi acaba ?Kızlar yaa çatı muayenesi olan arkadaşlarım kanamanız ne durum da benim şu an kanamam yok ama katı gibi ama kuru değil yoğunlaşmış kan pıhtısı olur yaa onun gibi akıntı gibi bişey var kahverengi gibi sarı gibi telaşlanmalı mıyım
Ene heyecanlanmıştım yabenimde oyle geldi canim, bir hafta gecti ne gelen var ne gideniki kere de nst ye girdim gram sanci yok
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina
ya 70-75 normalse dogum sancisi nasil bisi ya
buyur kuzum hic birsey olmaz allahin izniyle
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
kanli gelenlerde genelde dogum baslamis oluyor.
fakat bizim gibi beyazimsi seffaf gelenler de daha tam olarak o acilma olmadigindan onemsemiyorlar.
kanama veya su patlarsa gelin diyorlar
gecmis olsun canim
en kisa surede toparlayip cikicaktir yogun bakimdan yavrun , emin ellerde artik
Benimki bugün kuduruk normalde sakinMaşallah sakinsinBakalım yarın açılman var mı doktor bakar
Benim de cumartesi kontrol kızım bugün az hareket etti tedirgin oldum
29 Ekim cocuğu olsun amiiinnYaaa bak iyi ki sormuşum. Bir de hastaneye gidip top şişirmeye uğraşırdık acemilikle
Ayy hadi gözün aydın, hazırlıklara başladı seninki desene
Ben de internette çok bakınmıştım bir ara, hepsi kanlı olmuyor haklısın. Zaten bir öbek olarak geliyormuş. Bence de ayırt etmişsindir zaten onu.
Amiin inşallaaahhHayırlı dogumlar inşallah tek avazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?