2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ağrım var ama çok aşırı yoğun değil yada acı esiginede bağlı olabilir kişinin bilmiyorum mesela benden önce dün sezeryana girmiş bayanda çok fazla ağrı vardı.simdilik idare ediyorum napiyim .Allah bin kere razı olsun sizlerden de hepinizden ..herkese hayırlı sıhhatli doğumlar nasip etsin rabbim

Böyle bir durumda normal doğumu beklemiyor mu doktor sezaryen mi oldunuz? Ben de aynı durumdayım da
Açıkçası beklenir mi bilmiyorum ama çoğu duyduğum rahim ağzı kisalmasinda sezeryan olunuyor. benim rahim ağzı darlığı da olduğu için mecbur sezeryan olacaktım zaten.

Hastane veriyor, ben de onu düşünüyordum geçen nstye girerken odada pilates topu gördüm dedim demek ki hastane veriyor
Yaaa bak iyi ki sormuşum. Bir de hastaneye gidip top şişirmeye uğraşırdık acemilikle
Kızlar nişanııım geldiiiiiii
Ayy hadi gözün aydın, hazırlıklara başladı seninki desene
Ben de internette çok bakınmıştım bir ara, hepsi kanlı olmuyor haklısın. Zaten bir öbek olarak geliyormuş. Bence de ayırt etmişsindir zaten onu.

Senden bekliyoruz
Benim kocam da beni darlıyor iş yeri çok yoğun doğur da izne ayrılayım diye
Ahahha benim kocam gibi hamilelikten önce ben covid olunca, o da temaslı diye 2 hafta evde kalmıştı. Çok sevinmişti o dönem covid olmama

Ay sen 39. Haftandasın zaten bugün yarın gelecek belli ki

Gözün aydın canım ins kısa zamnda yanında gelir

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah

Gözün aydın canım, sevindim iyi olmanıza. Hangisi minik değil ki bu yavrucukların sağlıkla beslenip büyüyecekler

Kızlar yaa çatı muayenesi olan arkadaşlarım kanamanız ne durum da benim şu an kanamam yok ama katı gibi ama kuru değil yoğunlaşmış kan pıhtısı olur yaa onun gibi akıntı gibi bişey var kahverengi gibi sarı gibi telaşlanmalı mıyım

Reactions: 11K
İlk doğumya belli olmaz biraz gecike bilir ama en azından bir başlangıç benim ilkinde 3. Gün olmuştu. Ayy heyecanlandım bakalım benimki nezaman gelecek
Bilmiyorum hala sancım yok ama yarın belli olcak acaba hissetmiyor muyum

Canım ben bugün çati muayenesi oldum doktorum uyardı hafif kırmızı ya da kahve kanaman olabilir yarım pedi geçerse normal değil gel dedi. Benim hiç kanamam olmadı henüz sen ne zaman muayene olmuştun nişan olabilir mi acaba ?

Ene heyecanlanmıştım ya
Maşallah sakinsin Bakalım yarın açılman var mı doktor bakar
Benim de cumartesi kontrol kızım bugün az hareket etti tedirgin oldum
Benimki bugün kuduruk normalde sakin
29 Ekim cocuğu olsun amiiinn
Hayırlı dogumlar inşallah tek avazda
Amiin inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…