Aaaa nişan olmasınKızlar yaa çatı muayenesi olan arkadaşlarım kanamanız ne durum da benim şu an kanamam yok ama katı gibi ama kuru değil yoğunlaşmış kan pıhtısı olur yaa onun gibi akıntı gibi bişey var kahverengi gibi sarı gibi telaşlanmalı mıyım
Valla bilemedim. Ama hissetmedim sancıyı hiç. Gece ağrılarım oluyor70-75 normalse dogum sancisi nasil bisi ya
Teşekkür ederim canım. Çok değişik hisler içindeyim. Planladığım gibi olmadığı için ağlayasım geliyor ama sağlıklı diye de seviniyorum. Bir de aklım oğlumda getirip gösterdiler neyse ki içim rahat biraz dahaHayırlı olsun güzelim
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kolada işe yarıyor
aa hissetmediysen iyi ozamanValla bilemedim. Ama hissetmedim sancıyı hiç. Gece ağrılarım oluyor
Sancı hemen başlamıyo zaten canım sen hazırlığını falan yap heran doğabilirsinBilmiyorum hala sancım yok ama yarın belli olcak acaba hissetmiyor muyum
Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. İyi olmanıza çok sevindim.Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Yerim o minnak ayakları ben ya maşallah kuzuma öp yerimize annesi
Tutuyordu ama çok güçsüzdü canım ben de ne korkular yaşadım. Sonra emzirme danışma ile denk geldik hastanede hiç korkma emzir, sağarak verme dedi. Ben de o cesaretle sağıp vermeyi kestim. Bu arada bu söylediğim doğumdan iki ay sonra gerçekleşti.Hem emziriyorum hem üstüne biberonla veriyorum bizim çıktıktan 6 gün sonra 110 gram almıştı gayet iyi fln dedi dün bence yanlış ölçtü ama evde de bakıyoruz bakalımaç kalıyor diye triplere girdim senin memeni tutabiliyor muydu bizimki silikon uçla emiyor yoruluyor dinleniyor biberon ona daha kolay geliyo
Âmin canım .tez vakitte inşallah sende kavusGözün aydın canım ins kısa zamnda yanında gelir
Canım gözün aydın. Sana da çok geçmiş olsun. Kızına bir önce kavuşursun inşallah.Ay canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Ben de bu şekilde istiyorum,2 ünite kan verildi genel olmadım biliyomusun spinal uyguladılar bebeği gördüm ağlamasını oraya kadar net hatırlıyorum herşeyi fakat ondan sonra başka birşeyler verdiler ben bir rüyanın içine girdim sanki yani sesler çok uzaktan geliyor ama etrafı net göremiyorum .çok acayipti sonradan genel anestezi mı aldım ben dedim.yok dediler genel anestezi hiç uygalanmadi dediler.sonrasini sormadım vallahi artik
Benim ev dublex asagi kat için kucuk ilk iki ay kullanılabilecek salanan beşikten var öncedenBana görümcem küçük ahşap beşik verdi kendi kızına kullanmıştı orada maks 5-6 ay yatabilir. Ben odasına montessori yatak aldım ama ona ne zaman geçebilir çok emin değilim siz nasıl yapacaksınız
Benim de bu ctesi kontrolüm var 35+4 olmuş oluyorum bana da çatı bakar gibi geliyor çünkü rahim ağzı kısa ve ağrılarım çok arttı sanki fazla durmayacak gibi benim kızçe
benim bu son bir haftadir ara ara oluyor. hatta bir keresinde bicak gibi saplanti oldu vajinama hareket edemedim, kalakaldim oyle bir yere tutunupKızlar bebek hareket ettiğinde belimde ağrı vajina ve makatta baskı oluyo sizdede oluyo mu? Sebebi ne acaba
Canım aslinda 36+2 de 2900 doğdu herşeyi iyiydi ama solunumda sıkıntı yaşadı ya aksi gibi çocuk sıvı yutmuş nasıl oluyor anlamadım..yoksa almayacaklardi kuveze..oluyor bazen böyle durumlar diyolar sezeryanda bilmiyorum artık bekliyoruz.insallah çok durmazGözün aydın canım ins kısa zamnda yanında gelir
Teşekkürler canım amin inşallah.bende vallahi gezdim , oturdum valla baktim olmuyor koltukta uzandim, uyumuusm. sanirim sert zemin daha rahat etmemi sagliyor. yatagimiz yumusak , ilk uykuya gecemiyirum kac gundur.
kiz sende de acilma yoksa bizde hic yoktur
kizlar kotuyu dusunmeyin. dr lar mecburen her ihtimali soyluyorlar ama teknoloji hem cok gelisti hemde bu islemler dr lar icin cocuk oyuncagi simdi.
Sorunsuz skntisiz gecsin gitsin dogumunuz insallah
Malesef ithal ürünler olduğu için dolar üzerindenmiş fiyatlarOmgben de medialparka gidiyorum canım. Yandık desene :/
Ya canim benim cok geçmiş olsun insallah ikinizde hemen toparlar kavuşursunuz birbirinizeAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Evet benimde vajinada batma hissi oluyo arada ama şu belden ağrı vurup makata baskı yapması doğumun yaklaştığını hissettiriyo sanki bilemedimbenim bu son bir haftadir ara ara oluyor. hatta bir keresinde bicak gibi saplanti oldu vajinama hareket edemedim, kalakaldim oyle bir yere tutunup
Suan nasılsın2 ünite kan verildi genel olmadım biliyomusun spinal uyguladılar bebeği gördüm ağlamasını oraya kadar net hatırlıyorum herşeyi fakat ondan sonra başka birşeyler verdiler ben bir rüyanın içine girdim sanki yani sesler çok uzaktan geliyor ama etrafı net göremiyorum .çok acayipti sonradan genel anestezi mı aldım ben dedim.yok dediler genel anestezi hiç uygalanmadi dediler.sonrasini sormadım vallahi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?