2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aaaa nişan olmasın

Hayırlı olsun güzelim
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kolada işe yarıyor
Teşekkür ederim canım. Çok değişik hisler içindeyim. Planladığım gibi olmadığı için ağlayasım geliyor ama sağlıklı diye de seviniyorum. Bir de aklım oğlumda getirip gösterdiler neyse ki içim rahat biraz daha

Kızlar bebek hareket ettiğinde belimde ağrı vajina ve makatta baskı oluyo sizdede oluyo mu? Sebebi ne acaba

Tutuyordu ama çok güçsüzdü canım ben de ne korkular yaşadım. Sonra emzirme danışma ile denk geldik hastanede hiç korkma emzir, sağarak verme dedi. Ben de o cesaretle sağıp vermeyi kestim. Bu arada bu söylediğim doğumdan iki ay sonra gerçekleşti.

Canım gözün aydın. Sana da çok geçmiş olsun. Kızına bir önce kavuşursun inşallah.

Ben de bu şekilde istiyorum, bebeğimi göreyim sonra ne yaparlarsa yapsınlar sıkıntısız atlatmana çok sevindim bebişin de yanına gelir bir an önce inşallah

Benim ev dublex asagi kat için kucuk ilk iki ay kullanılabilecek salanan beşikten var önceden
Diğer yeni aldığım park yatağı da kendi odamiza yukari koyayım diyorum
1 yas falan olunca duruma göre monteserri alir ablasının odasinda yatırırım diye düşünüyorum bakalim hersey yolunda gitsin de

Gözün aydın canım ins kısa zamnda yanında gelir
Canım aslinda 36+2 de 2900 doğdu herşeyi iyiydi ama solunumda sıkıntı yaşadı ya aksi gibi çocuk sıvı yutmuş nasıl oluyor anlamadım..yoksa almayacaklardi kuveze..oluyor bazen böyle durumlar diyolar sezeryanda bilmiyorum artık bekliyoruz.insallah çok durmaz

Teşekkürler canım amin inşallah.

Ya canim benim cok geçmiş olsun insallah ikinizde hemen toparlar kavuşursunuz birbirinize

benim bu son bir haftadir ara ara oluyor. hatta bir keresinde bicak gibi saplanti oldu vajinama hareket edemedim, kalakaldim oyle bir yere tutunup
Evet benimde vajinada batma hissi oluyo arada ama şu belden ağrı vurup makata baskı yapması doğumun yaklaştığını hissettiriyo sanki bilemedim

Suan nasılsın
Agrin birseyin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…