Ben de bu şekilde istiyorum,bebeğimi göreyim sonra ne yaparlarsa yapsınlar sıkıntısız atlatmana çok sevindim bebişin de yanına gelir bir an önce inşallah
Ağrı olarak idare ediyorum ya kanama olarak normal gidiyor şuana kadar 2 pet değiştim takip ediyorlar bakalim.yani yattık yerden çok hissetmiyorum da sağa sola dönüşler sıkıntılı biraz ..Suan nasılsın
Agrin birseyin var mi
evet o makata vuran agrida oluyor bende , bazen oturma pozisyonum yuzunden de oluyor. bebeler agirlasti asagi indi iyiceEvet benimde vajinada batma hissi oluyo arada ama şu belden ağrı vurup makata baskı yapması doğumun yaklaştığını hissettiriyo sanki bilemedim
Benim ikinci doğumum 38 haftalıkken oldu solunum sıkıntısı oldu 3gun kaldı küvezde. Komşum 36 haftalık 2kilo yaptı doğumunu kuveze girmedi. Sağlığı yerinde olsunda korkma en kısa zamanda çıkar inşaAllah annesiCanım aslinda 36+2 de 2900 doğdu herşeyi iyiydi ama solunumda sıkıntı yaşadı ya aksi gibi çocuk sıvı yutmuş nasıl oluyor anlamadım..yoksa almayacaklardi kuveze..oluyor bazen böyle durumlar diyolar sezeryanda bilmiyorum artık bekliyoruz.insallah çok durmaz
Amin inşallahSağlıkla büyüt inşallah bebeğinitüp bebek sürecinden hatırlıyorum sizi benim de tüp bebek. Ses mi geliyor su gelmeden önce
Amin canım inşallahHayırlı olsun güzelim
Allahım huzurlu sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin
Oyyy ya yerim o parmakları ben bi ayacık bu kadar da şirin olmaz ki
Ben de istiyorum aynındansakinkestirici vermis olabilirler canim . genelde bebegi gosterdikten sonra yapiyorlar anne dikis sirasinda beklerken stres olup tansiyonu yada nabzi fln yukselmesin diye
Evet ağırlaştılar ama bu baskı hareket edince oluyo sendedemi hareket ettiğinde oluyoevet o makata vuran agrida oluyor bende , bazen oturma pozisyonum yuzunden de oluyor. bebeler agirlasti asagi indi iyice
Her an hazırlıklı ol canım bende de nişan aynı gelmiştiYokama bugün haddinden fazla hareketli ve nişanım bembeyaz akıntı gibi ama jöle kıvamında internettem baktım nişanmış
Nişanla akıntı fark edilir canım nişan mesela iç çamaşırına kalıp gibi kalır asla pamuklu bile gitsen çekmez onu aynen jöle gibi ama akıntı öyle değil katı da gelse pamuklu çamaşır çekiyorAynen, benden uzun süredir o şekilde bir akıntı geliyor çünkü, nişan olduğunu sanmıyorum. Ama belki seninki nişandır ilk defa geldiyse.
Evet canım cogunlukla oluyo hatta şuan belime bir ağrı saplandi tutuldu sandım kendimi gevsettim. İyice yıpranmadan gelseler keşke sağlıcaklaKızlar bebek hareket ettiğinde belimde ağrı vajina ve makatta baskı oluyo sizdede oluyo mu? Sebebi ne acaba
Insallah bir an önce kavuşursun canimCanım aslinda 36+2 de 2900 doğdu herşeyi iyiydi ama solunumda sıkıntı yaşadı ya aksi gibi çocuk sıvı yutmuş nasıl oluyor anlamadım..yoksa almayacaklardi kuveze..oluyor bazen böyle durumlar diyolar sezeryanda bilmiyorum artık bekliyoruz.insallah çok durmaz
Pijamalarini giydin mi sonda falan cikti miAğrı olarak idare ediyorum ya kanama olarak normal gidiyor şuana kadar 2 pet değiştim takip ediyorlar bakalim.yani yattık yerden çok hissetmiyorum da sağa sola dönüşler sıkıntılı biraz ..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Biz bir de diğer evladı düşünüyoruz. Ben ameliyat günü kimle kalsın kimle rahat eder diye planlamaktan kendi derdimi unuttum.Teşekkür ederim canım. Çok değişik hisler içindeyim. Planladığım gibi olmadığı için ağlayasım geliyor ama sağlıklı diye de seviniyorum. Bir de aklım oğlumda getirip gösterdiler neyse ki içim rahat biraz daha
Herseyin hazir degil miBilmiyorum hala sancım yok ama yarın belli olcak acaba hissetmiyor muyum
Aynisini bugun bana esim dediSenden bekliyoruz
Benim kocam da beni darlıyor iş yeri çok yoğun doğur da izne ayrılayım diye
İnşallah canım fikren de korkutuyor beni nasıl olduğunu bilmediğim için süreç olarak.Malesef ithal ürünler olduğu için dolar üzerindenmiş fiyatlarinşallah gerek kalmaz böyle şeylere
Çok tatlı çokOy maşallah mis kokusu geldi buralara allahım yenir ki bu
Yok yok. Baktığımda gördüm sadeceaa hissetmediysen iyi ozamanben hissettin sandimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?