2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet benimde vajinada batma hissi oluyo arada ama şu belden ağrı vurup makata baskı yapması doğumun yaklaştığını hissettiriyo sanki bilemedim
evet o makata vuran agrida oluyor bende , bazen oturma pozisyonum yuzunden de oluyor. bebeler agirlasti asagi indi iyice

Benim ikinci doğumum 38 haftalıkken oldu solunum sıkıntısı oldu 3gun kaldı küvezde. Komşum 36 haftalık 2kilo yaptı doğumunu kuveze girmedi. Sağlığı yerinde olsunda korkma en kısa zamanda çıkar inşaAllah annesi

Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini tüp bebek sürecinden hatırlıyorum sizi benim de tüp bebek. Ses mi geliyor su gelmeden önce
Amin inşallah
Sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Vallahi benden geldi bende şok oldum ama bildiğin pat diye ses geldi hatta ben ilk gaz sandım sonra baktım bi sıcaklık

Aynen, benden uzun süredir o şekilde bir akıntı geliyor çünkü, nişan olduğunu sanmıyorum. Ama belki seninki nişandır ilk defa geldiyse.
Nişanla akıntı fark edilir canım nişan mesela iç çamaşırına kalıp gibi kalır asla pamuklu bile gitsen çekmez onu aynen jöle gibi ama akıntı öyle değil katı da gelse pamuklu çamaşır çekiyor

Kızlar bebek hareket ettiğinde belimde ağrı vajina ve makatta baskı oluyo sizdede oluyo mu? Sebebi ne acaba
Evet canım cogunlukla oluyo hatta şuan belime bir ağrı saplandi tutuldu sandım kendimi gevsettim. İyice yıpranmadan gelseler keşke sağlıcakla

Insallah bir an önce kavuşursun canim

Ağrı olarak idare ediyorum ya kanama olarak normal gidiyor şuana kadar 2 pet değiştim takip ediyorlar bakalim.yani yattık yerden çok hissetmiyorum da sağa sola dönüşler sıkıntılı biraz ..
Pijamalarini giydin mi sonda falan cikti mi
Sonraki agri da beni endiselendiriyor ya
Yarina daha da iyi uyanacaksin insallah

Seni çok iyi anlıyorum canım. Biz bir de diğer evladı düşünüyoruz. Ben ameliyat günü kimle kalsın kimle rahat eder diye planlamaktan kendi derdimi unuttum.

Senden bekliyoruz
Benim kocam da beni darlıyor iş yeri çok yoğun doğur da izne ayrılayım diye
Aynisini bugun bana esim dedihatta bugun sunumu varmis esprisini yapti "yok mu gelisme gelse de su sunum iptal olsa" diye ama babalik izni haftasonuna da denk gelse toplam 5 gunmus.is guunu degil yani.seni dusundugum icin pazartesini bekliyorum 9 gun tatil yap dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…