Yaaa kızım ciddi miisinKızlar suyum geldiii
Ayy koş koş. Benden bir gün önce gözüküyor doğumun. Panik yaptım şimdiSancım hiç yok, hastaneye gidiyoruz
Ayyy bir avazda gelsin inş mathildacımKızlar suyum geldiii
Hadi bakalım ilk normal doğumumuz hayırlı uğurlu olsun Rabbim evladını sana bağışlasınmaşaAllah çok kısa sürede olmuş kaçıncı doğumdu acaba? Bende son dk ya kadar hastahaneye gitmek istemiyorum evde çekmek istiyorum sancıyı ama bakalım
Kizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.Oh sen atlattin hadi sanslisin:)) ilk dogummu? 2.de acilma cqbuk ilerler deniliyo tek umidim.o :)))tabi bas asagi pozisyona gelirse kuzum
Gözünüz aydın canım. Oh masallah doğuran doğuranaKizlar dün sabah doğumun oldu şükür. Sezeryanla ilgili çok fazla sorun yaşamadım ama göğüs ucum olmayınca zorlanıyorum emzirmeye. Mama veriyoruz siringayla ama göğüste emerken veriyoruz silikon uclaveriyoruz çok zor oluyor
Gözünüz aydın canımKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Ay çok heyecanlı. Güne güzel haberlerle başladık. Hadi sağlıkla kavuşun inşallahKızlar suyum geldiii
Hadi hastaneyeKızlar suyum geldiii
O sümüksü akıntı bende de bar hatta dün yine geldi az öncede geldi hareket hissetmiyorum hatta kasıklarımda öyle ağrı varki yürüyemiyorum suandaDaha iyi aslında bana baktığından beri kimseden gelmeyen saçma bir sümüksü akıntım var. Bebeğimin hareketleri de yavaşladı. Yarın tekrar gideceğim
İnanmıyorumKızlar suyum geldiii
Sagma makinesi ile göğsünü boşalt mutlaka, bide yeni tecrübe ettim gazı varsa emiyor gibi görünüyor ama ememiyor, onun icin memeden önce de bi gaz kontrolü yapabilirsin. Meme vermeyi bırakmadan mama da ver, ben mesela 2 yada 3 öğün meme beslenmesi 1 öğün mama olarak şimdilik devam ediyorum ki bebek doysun şekeri düşmesinOf süt olayı beni geriyor.uclari geçtim gogsumun yanlari sis inmiyir emzirdigim halde hastaneden çıkarken 7 idi sarılığı hala emziriyirum ama göğsümde uyuyuveriyir çabuk boşalmadan iki saat uyandırmak için uğraşıyoruz memeye tekrar koyuyoruz hemen tekrar uyuyor.tas oluyor gogsumun bı bölümü ucu sertlesiyor almakta zorlanıyor.ilk defa simdi mama verdik.2 saat emzir uyandır emzir uyandır uğraştıktan sonra 20 CC içebildi.
aaaKızlar suyum geldiii
Tek avazda doğur inşallah, Allah kolaylık versin. Sağlıkla gelsinSancım hiç yok, hastaneye gidiyoruz
Normal doğummu bekliyosunben de kilo almasın almayım daha fazla diye kuklandığım multivitamini bıraktım.
MaşaAllah canım darısı başimıza olsunKizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.
Ilkinde kendi sancimla dogurmustum oda nisan geldikten 1 saat sonra dogmustu
Canım anlatsam uzun sürer, bazı şeyler üst üste gelir ya öyle, elbette durumumun da etkiis vardır. Hayırlısı olsun.Canım üzülme lütfen seni anlıyorum herşeyi kafanda fazla büyütmüşsün İnan olacağına varıyor ince düşündüğün için böyle oluyor muhtemelen.. ne yaşadığını olayları bilmiyorum ama herşeyi kontrol etme isteğimiz de yorgunluğa sebep olabiliyor akışına bırakıp doğuma odaklanalım sadece
Sağlık olsun canım, doğum kapalı kutu derler hep. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız, sonradan tüh vah demektense.Yok kendisi de dedi kilosu düşükmüş beklediğimden ama iyi yandan bakacak olursak rahmin arkasında miyom varmış onu da aldım dedi. Yani normal başlamadığı için özür diledi bir nevi
Demir hapı kullanabiliyorsan ne güzel tatlım ya ben kullandım mahvetti beni. O yüzden multivitamin içinde olanını verdi. İlacın içinde demir miktarı o bahsettiğin ilaca göre biraz daha düşük. Bide kan sulandırıcı falan kullanıyorum sıkıntı var bende, doktorum galiba bu yüzden daha fazla takviye veremem riskli demişti. Kanım sınırda zaten. Yorgunluğumun sebeplerinden biri de buNormalde olsa ben de kabiz olurdum ama kullandigim demir hapi her gun cikariyor tuvalete sukur :))
Canım oralarda aranmaktansa çantada olsun. Market poşeti ne kadar yer kaplar ki. Bugün yarın tekrar vslize bakacağım eksiğim var mı bakalım. Arada bakıp güncelleme yapıyorumGünaydın kızlar, yine el uyuşmalarım ve ben yatakta sabahlıyoruz
Aslında anne bebek dostu hastanelerde olmuyor. Bizimki de normal biberon emzik mama falan istemiyor kaşık biberon yazmışlar bir tek. Bence saçma olmuş kesin lazım olacak bir şey değil sonuçta. Lazım olursa da eczanesen bulunamaz mı? Ha bir de üst segment hastane olacak kaşık biberon bulunduramıyor musunuz yani di mi
Hadi gözün aydın cattercımmm
Benim de 2. işte. 3.yü muhtemelen nöbetçi eczaneden falan alıcam. Direkt ağzıma dikerek içiyorum artık
Ahhaha hadi yine iyisincatterflym doğurdu. Bebeği içinde tutmak zorunda değilsin artık keşke başka bir şey dileseydin
Ben de battaniyeyi bol koydum. Ama poşet gelmemişti aklıma çok iyi düşşünmüşsün. Ben de yanıma çöp poşeti falan alayım kirlileri koymak için. Hastane odasında kirli poşeti vardı otellerdeki gibi ama onlar küçük oluyor malum.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün minikleriniz
Bahsettiğin şekilde kaçırıyorum. Kaçırdığım zaman hissediyorum kesin. Daha çok hapşırırken ya da tuvalete yetişememe durumunda kaçırıyorum.
Birkaç kez uyanınca iç çamaşırım aşırı ıslaktı ve acaba suyum mu sızıyor diye çok korkmuştum ama sonra anladım ki terliyormuşum.
Açılma olup, sancın da varken sancı çıkmaması çok ilginçolabiliyormuymuş öyle şeyler hiç bilmiyordum
Bebişin büyür canım hatta nasıl büyüdüğüne inanamazsın
Aaa bak dediydin kimseden normal doğum duymadan doğurmam diye catterfly ı duyunca geldi sancım. Takdir ettim seni. Hadi bakalım bir avazda doğur gel inşallahKızlar suyum geldiii
Canım foruma giremiyorum bu aralar, sen ne yaptın ? Var mı kordonla ilgili gelişme ?ben de kilo almasın almayım daha fazla diye kuklandığım multivitamini bıraktım.
Çok sevindim gözünüz aydın ne güzel başladı bugünKizlar dün sabah doğumun oldu şükür. Sezeryanla ilgili çok fazla sorun yaşamadım ama göğüs ucum olmayınca zorlanıyorum emzirmeye. Mama veriyoruz siringayla ama göğüste emerken veriyoruz silikon uclaveriyoruz çok zor oluyor
Bir güzel haber daha Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Rahatça olmasına sevindim, darısı başımızaKizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.
Ilkinde kendi sancimla dogurmustum oda nisan geldikten 1 saat sonra dogmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?