2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Oh sen atlattin hadi sanslisin:)) ilk dogummu? 2.de acilma cqbuk ilerler deniliyo tek umidim.o :)))tabi bas asagi pozisyona gelirse kuzum
Kizlar herkesi alintiliyamadim ama ortak cevap olsun.2.dogumumdu acilmam baslamisti ama sancim yoktu.doktorum suni sanci verdi etkilerini hisetmemle oldu bitti dogum.cok hizli acildi.
Ilkinde kendi sancimla dogurmustum oda nisan geldikten 1 saat sonra dogmustu

Gözünüz aydın canım. Oh masallah doğuran doğurana İnşallah meme sorununu da bir an önce çözersiniz

Günaydın güzel anneler, aceleci bebisler ve rahatına düşkün gününü bekleyen bebisler
Yeni doğum yapanlara hayırlı olsun, su an doğuma gidenlere Allah güç kuvvet versin sağlıkla kavuşsunlar bebislerine, benim gibi kurbanlık koyun gibi bekleyenlere de sakinlik dinginlik diliyorum
Cumhuriyet bayramimiz da kutlu olsun bugün çok özel çok güzel bir gün keske bende bugün dogursam

Daha iyi aslında bana baktığından beri kimseden gelmeyen saçma bir sümüksü akıntım var. Bebeğimin hareketleri de yavaşladı. Yarın tekrar gideceğim
O sümüksü akıntı bende de bar hatta dün yine geldi az öncede geldi hareket hissetmiyorum hatta kasıklarımda öyle ağrı varki yürüyemiyorum suanda

Sagma makinesi ile göğsünü boşalt mutlaka, bide yeni tecrübe ettim gazı varsa emiyor gibi görünüyor ama ememiyor, onun icin memeden önce de bi gaz kontrolü yapabilirsin. Meme vermeyi bırakmadan mama da ver, ben mesela 2 yada 3 öğün meme beslenmesi 1 öğün mama olarak şimdilik devam ediyorum ki bebek doysun şekeri düşmesin

MaşaAllah canım darısı başimıza olsun

Canım anlatsam uzun sürer, bazı şeyler üst üste gelir ya öyle, elbette durumumun da etkiis vardır. Hayırlısı olsun.

Yok kendisi de dedi kilosu düşükmüş beklediğimden ama iyi yandan bakacak olursak rahmin arkasında miyom varmış onu da aldım dedi. Yani normal başlamadığı için özür diledi bir nevi
Sağlık olsun canım, doğum kapalı kutu derler hep. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız, sonradan tüh vah demektense.

Normalde olsa ben de kabiz olurdum ama kullandigim demir hapi her gun cikariyor tuvalete sukur :))
Demir hapı kullanabiliyorsan ne güzel tatlım ya ben kullandım mahvetti beni. O yüzden multivitamin içinde olanını verdi. İlacın içinde demir miktarı o bahsettiğin ilaca göre biraz daha düşük. Bide kan sulandırıcı falan kullanıyorum sıkıntı var bende, doktorum galiba bu yüzden daha fazla takviye veremem riskli demişti. Kanım sınırda zaten. Yorgunluğumun sebeplerinden biri de bu

Canım oralarda aranmaktansa çantada olsun. Market poşeti ne kadar yer kaplar ki. Bugün yarın tekrar vslize bakacağım eksiğim var mı bakalım. Arada bakıp güncelleme yapıyorum kaşık biberon bende attım çantaya, istemiyorlar anne bebek dostu hastaneymiş aman olsun yanımda dedim emziği falan attım çantaya.

Kızlar suyum geldiii
Aaa bak dediydin kimseden normal doğum duymadan doğurmam diye catterfly ı duyunca geldi sancım. Takdir ettim seni. Hadi bakalım bir avazda doğur gel inşallah

ben de kilo almasın almayım daha fazla diye kuklandığım multivitamini bıraktım.
Canım foruma giremiyorum bu aralar, sen ne yaptın ? Var mı kordonla ilgili gelişme ?

Çok sevindim gözünüz aydın ne güzel başladı bugün Allah analı babalı büyütsün

Kızlar doğum yaptım normal doğumla minnacık Bi kızım oldu 2200 gr sadece çok şükür yanım da şu an biraz dinlenince ayrıntıları yazarım inşallah
Bir güzel haber daha Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun önemli olan o, küçük doğan bebek doğunca iyi kilo alır diyorlar.

Rahatça olmasına sevindim, darısı başımıza

Tek doğurmayan benmi kaldım acaba ya herkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…