2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah canım koynunda büyütürsün endişe etme kavuşmuşsunuz ne mutlu

Bu aralar arka arkaya haberler geliyor canım. Seni de merak ediyorduk. Git bakalım bi hastaneye, son gelişmeler nasıldır. Geçmiş olsun bu arada, ishal çok duyuyorum.
Bu hafta da doğumlar arka arkaya gelecek, benim de haftaiçi olacak heyecan sardı.

Bende 37+5 oldum canım benimde yakında gelir bunlar doğum başlangıcının artcılarıysa tabi

Benim de aynı 2-3 aydır uyuşuk ellerim özellikle sol elim gündüz de geçmiyor uyuşukluğu.. doktor normal diyor geçiyor doğurunca geçecekmiş inşallah

Sancım hiç yok, hastaneye gidiyoruz
Hadi hayırlısı
kolay güzel doğumun olsun inşallah

Sağma makinesi kullandıktan sonra emzirdigimde uçları çok acıyor çıka çıka 15 CC çıkıyor sagdigimda çektiğim acıya deymiyor.emzirince daha az acıyor.mamayi öğün olarak vermedim hiç bakalım 1 haftalik kontrolde ne diyecek doktor kilo alımı sariliga göre öğüne geçerim .

Gunaydin kizlar, karnim cok sertleşti belim sirtim çok ağrıyor bebegin hareketlerinide geceden beri pek hissedemiyorum gitsem mi acaba bir tuhafım yurumek bile zor geliyor sırtımı dogrultamiyorum

Ya kızlar maşallah Kasım anneleri tek tek Ekim annesi oluyor sanırım 3 5 kişi kaldık kasıma doğumu olan herkesin gözü aydın, sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Ben de bugün rüyamda doğuma gidecekmişim ama hastane çantam hazır değilmiş napıcam diye dört dönüyordum gerçekten de son eksiklikleri daha koymadım, bugün kesin olarak bitirip kapatıcam psikolojim bozuldu

Merhaba kızlar Birkaç gündür giremedim yoğunluktan, süt sağmaktan emzirmekten Şöyle kabaca baktım ne kadar çok doğuran olmuş Yavrusuna kavuşan herkesi tebrik ediyorum. Uzun, sağlıklı, mutlu bir ömürleri olsun Bizim gibi kuvöz yolu gözleyen annelere de sabır diliyorum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah Geri kalan kızçeler de doğursun da buranın tek sorunu, meme, gaz, çiş, kaka olsun

Gözün ayfın canım sağlıkla büyüt bebişini

Ya evet ben de geçen öyle bir rüya gördüm hemen tamamladım eksikleri. Hatta hastaneye götüreceğim çikolatayı süsleri de valizin yanına koydum. Makyaj çantası bile attım çantama. Bir orta boy valiz, bir anne bebek çantası,bir tane kordon kanı kit kolisi ,bir kapı süsü kutusu, bir de çikolata kutusu nasıl gidecez bakalım

Kuzum şimdi bizim anestezi ya vücut onu atsın diye birde çok baş ağrısı dönmesi oluyor tek ona iyi gelende kafein kola kahve bol ictiriyorlar bana görede zarari var ama bu ağrı öyle su içmekle hap içmeklede geçmiyor vücut istiyor bunu

Arkadaşa cevap yazmışsın nişan için
Doktorun bana dedigide akşamda doğumunu yaptirabilirim demişti ama hiç beklemeye riske atmaya gerek yok demişti sezeryan için diyorum
Birde kanala inmişti bebek
Bazılarında nişan geliyor bebek kanalda olmuyor bekliyor bazısının hiç sancısı olmuyor bebek kanala inmiş oluyor herkeste değişiyor

Sma 1 kuzum

Yok kuzum belden yarı olan
Hiç korkma acımadı uyuşukluk felan yok etkisi geçince aynı ayaklarını gövdeni hissediyorsun iğne vurdukları yerde ağrı sızı olmuyor
Ya ben de onun kararsizligini yaşıyorum. Geçenlerde oğlumun doğduğu günkü halime bakıyorum. Çok kötü görünüyordum. Acaba bu sefer belden aşağısını mı uyustursam diye geçiyor aklımdan. Bakalım salı günü kontrol var tekrardan konuşacağım doktorumla.

Aslında ikiside aynı bence çünkü yine ağrıyor o etki geçince tek fark birinde iğne yok
Ben korse takmasam imkansız tek başıma yataktan kalkıp yürüyemezdim organlarım sallandikca ağrım artıyordu konseyi takınca sıkı tutuyor sallanmiyor rahat dimdik yürüyorsun

Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
Gümüş uç kullanıyorsan kreme veya başka bir şeye gerek yok. Hem sütünle nemli tutuyor hem de gümüşte bakteri üremiyor. Ben kardeşimde tecrübe ettim şimdi de bir haftadır kendim kullanıyorum. İlave olarak sadece günde bir kere karbonatlı su ile temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…