Maşallah canım koynunda büyütürsün endişe etme kavuşmuşsunuz ne mutluHerkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuşdoğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık
Tek doğurmayan benmi kaldım acaba yaherkeste bi doğum başlangıcı,su gelmesi nişan gelmesi kasılma sancı vs falan olmuş,ben dün çok kötüydüm mide bulantım kusmam ishalim falan vardı bugünde öyle geçicek sanırım ama 2 haftadır hastaneye gitmiyorum pazartesi gideceğim bebeğin hareketleri gayet yerinde,nişan su gelmesi vs falan yok doğuma ilişkin hiçbir şey yok ve yeni doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum mide probleminiz geçtimü yanmanız falan hemen
Bende 37+5 oldum canım benimde yakında gelirBu aralar arka arkaya haberler geliyor canım. Seni de merak ediyorduk. Git bakalım bi hastaneye, son gelişmeler nasıldır. Geçmiş olsun bu arada, ishal çok duyuyorum.
Bu hafta da doğumlar arka arkaya gelecek, benim de haftaiçi olacakheyecan sardı.
Benim de aynı 2-3 aydır uyuşuk ellerim özellikle sol elim gündüz de geçmiyor uyuşukluğu.. doktor normal diyor geçiyor doğurunca geçecekmiş inşallahKızlar ya el uyuşması ile baş edebilen var mı? Ellerim görsel olarak davul gibi şişmedi ama resmen hissiyat olarak davul gibi ve de uyuşukluk yapıyor ödem. Ödemin şişlik ve rahatsızlığını en çok parmakların el ile birleştiği eklemde çok yoğun hissediyorum ama uyuşma tüm elimde oluyor tabi. Başta ara sıra parmak uçlarımın uyuşmasıyla başlamıştı, şu an o kadar çok uyuşuyor ki gece uykumdan uyanıyorum
Hadi hayırlısıSancım hiç yok, hastaneye gidiyoruz
Sağma makinesi kullandıktan sonra emzirdigimde uçları çok acıyor çıka çıka 15 CC çıkıyor sagdigimda çektiğim acıya deymiyor.emzirince daha az acıyor.Sagma makinesi ile göğsünü boşalt mutlaka, bide yeni tecrübe ettim gazı varsa emiyor gibi görünüyor ama ememiyor, onun icin memeden önce de bi gaz kontrolü yapabilirsin. Meme vermeyi bırakmadan mama da ver, ben mesela 2 yada 3 öğün meme beslenmesi 1 öğün mama olarak şimdilik devam ediyorum ki bebek doysun şekeri düşmesin
Bende 37+5 oldum canım benimde yakında gelirbunlar doğum başlangıcının artcılarıysa tabi
Gözün ayfın canım sağlıkla büyüt bebişiniHerkese çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılıyamadım zaten takip amaçlı hastane de yatıyordum nişanım gelmişti bebek küçük kilo almıyor diye yaıtırmışlardı dün geceden beri nst de asla çıkmayan sancılarım vardı cuma sabahtan biraz daha artmaya başladı ama kimse açıkcası önemsemedi akşam ara ara gelen sancılar artık dayanılmaz hale gelmeye başladı nst De çıkmadığı için ciddi anlamda önemswmediler en son tuvalete gittim gece 11 e doğru tekrar kanlı akıntı gördüm hemşireyi çağırdım açıklığa baktı ki 5 cm olmuşdoğumun başladı diye apar topar doğum haneye gittik açıkcası çabuk ilerledi doğum kolay oldu bebk de küçük diye ama malesef plesenta Bi türlü ayrılmadı çok zor çıkardılar o doğumdan daha acılıydı çok şükür şu an bebek de bende iyiyim tabi dikişlerim var herkese kolay doğumlar diliyorum bebeğim yanım da şükür inş çabucak büyür çünkü minnacık
Ya evet ben de geçen öyle bir rüya gördüm hemen tamamladım eksikleri. Hatta hastaneye götüreceğim çikolatayı süsleri de valizin yanına koydum. Makyaj çantası bile attım çantama. Bir orta boy valiz, bir anne bebek çantası,bir tane kordon kanı kit kolisi ,bir kapı süsü kutusu, bir de çikolata kutusuYa kızlar maşallah Kasım anneleri tek tek Ekim annesi oluyorsanırım 3 5 kişi kaldık kasıma doğumu olan herkesin gözü aydın, sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Ben de bugün rüyamda doğuma gidecekmişim ama hastane çantam hazır değilmiş napıcam diye dört dönüyordumgerçekten de son eksiklikleri daha koymadım, bugün kesin olarak bitirip kapatıcam psikolojim bozuldu
Kuzum şimdi bizim anestezi ya vücut onu atsın diye birde çok baş ağrısı dönmesi oluyor tek ona iyi gelende kafein kola kahve bol ictiriyorlar bana görede zarari var ama bu ağrı öyle su içmekle hap içmeklede geçmiyor vücut istiyor bunuHadi gözünüz aydın, bir avazda inş canım
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün miniğin
Etmediğine emin misin? Bazen az az ediyorlar. Sola yatmayı, tatlı yemeyi denemişsindir diyr düşünüyorum. Hareket etmediyse doktoruna bilgi ve lütfen. Bazen fazla sakin olabiliyorlar ama tedbirli olmakta fayda var.
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebişin
Ben de sırf güzel diye ve hevesten bibs emzik aldımverilmesi doğru mu o u bile bilmiyorum
Hiç alakası yok valla keşke olsaydıherhalde 27-28den beri dönük benim bebe, gayet de yanıyorum
Bir an önce iyileşir inş canım ama sıkıntı etme çok görülen bir şey sarılık. Sorun yaşıcanızı düşünmüyorum
Bir feno vardı son haftasında falan döndü galiba bebeği. Bir ihtimal geç de olsa dönebiliyorlar ya, allahtan ümit kesilmez
Bebek sonrası hayattan korkma bu nerde görsem tanırımçünkü ben de aynı şeyden korkuyorum bir gün doğursam da kurtulsam diyorum, diğer gün karnımda işte ne güzel nereye gitsem benle geliyor, keşke böyle büyüse diyorum doğunca emzirmesiydi, uykusuydu, işe giderken bakacak kişisiydi, çook işi var bu bebenin çooook
Ya hep aklıma takılıyor. Emzirirken kafein kısıtlaması yok muu? Ben tam bir kafein canavarıyım onu kısıtlamak çok zor oldu benim için. Doğurunca da mı aynı olacak diyr düşünüyorum
Nişan doğumun başlıcana işaret değil mi amatamam akşama başlıcak demek değil ama kısa zamanda başlıcak demek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum
Yok kuzum belden yarı olanÇok geçmiş olsun tatlım ya. İşte ben de bundan korkuyorum. Genel anestezi değil dimi seninki?
Sma 1 kuzumriskli bir durum yoksa en iyisini yapmissin canim. her zaman evde bekleyin diyorlar . zatwn ne zaman daha cok acilcagida belli degil
hangi mamadan veriyorsun kuzum?
hayirli olsun canim
kontrollerinden sonra getirceklerdir yaninasaglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
acil e git kuzum , bir nst ye alsinlar . icin rahat eder
hayirli olsun canim
insallah en kisa zaman da toparlarsin
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
Denedim tutuyorTaze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az öncetutar inşallah
Ya ben de onun kararsizligini yaşıyorum. Geçenlerde oğlumun doğduğu günkü halime bakıyorum. Çok kötü görünüyordum. Acaba bu sefer belden aşağısını mı uyustursam diye geçiyor aklımdan. Bakalım salı günü kontrol var tekrardan konuşacağım doktorumla.Yok kuzum belden yarı olan
Hiç korkma acımadı uyuşukluk felan yok etkisi geçince aynı ayaklarını gövdeni hissediyorsun iğne vurdukları yerde ağrı sızı olmuyor
Aslında ikiside aynı bence çünkü yine ağrıyor o etki geçince tek fark birinde iğne yokYa ben de onun kararsizligini yaşıyorum. Geçenlerde oğlumun doğduğu günkü halime bakıyorum. Çok kötü görünüyordum. Acaba bu sefer belden aşağısını mı uyustursam diye geçiyor aklımdan. Bakalım salı günü kontrol var tekrardan konuşacağım doktorumla.
Gümüş uç kullanıyorsan kreme veya başka bir şeye gerek yok. Hem sütünle nemli tutuyor hem de gümüşte bakteri üremiyor. Ben kardeşimde tecrübe ettim şimdi de bir haftadır kendim kullanıyorum. İlave olarak sadece günde bir kere karbonatlı su ile temizliyorum.Ben gumus uç aldim ona basliycam yarin , 36. Haftadq baslanabiliyormus.Gumus uç varken kremegerek yok yaziyor. Var mi kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?