Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım haftaya gore değil de betaya gore görülüyor diye biliyorum 2000 3000 civarindayken görünüyormus, beni tahmini artışa gore yarin çağırdı doktorum inşallah görürüz
Kadının biri anlatmış kadın kese diyo ama doktor Kaan Kocatepe anlatmış oda plesenta diyo görmek mümkün degıl erken haftalarda diyo ama keseye göre kız çin takvimine göre de kız umarım tutar zaten bi oğlum var ikinci için gönlümden geçen kız tabi ama rabbim bilir hayırlısı olsun kız da evlâd erkek de evlâd ne cok ugrasıyoruz olsun diye olması bile mucize
iyiyim kuzum ben de yarın doktora gidip kan vereceğim Geçen Cuma 1.2 Salı 27 yarın Cuma kaç olur ona bakacağım benimki yaşam mücadelesi veriyor gibi. İnşallah sağlıcakla hayırlısıyla tutunur devam ederiz