2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum geçen hafta pazartesi gonal f ve diğer ilaçlara başlamıştım benim bugün kontrolüm vardı çarşamba birdaha gel cuma günü yumurta toplama uygun görüyoruz dediler yarim saat önce aradılar kan sonucunun 1i geç çıkmış doktor yarın gelsin demiş yumurta toplama için progesteron
E2
Ve diğer bakılan hormon değerleri kaç olması lazım bilen var mı acaba aksi bi durum mu var diye endişe ettim

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum geçen hafta pazartesi gonal f ve diğer ilaçlara başlamıştım benim bugün kontrolüm vardı çarşamba birdaha gel cuma günü yumurta toplama uygun görüyoruz dediler yarim saat önce aradılar kan sonucunun 1i geç çıkmış doktor yarın gelsin demiş yumurta toplama için progesteron
E2
Ve diğer bakılan hormon değerleri kaç olması lazım bilen var mı acaba aksi bi durum mu var diye endişe ettim
Merhaba benim doktorum Lh yükselmeye başladıysa çatlama yakındır demek gibş bişet demişti o yüzden kendi kendine çatlamasını istemedikleri için baskılayıcı ilaçlar vs kullandırıyorlar. Kaç olmalı değer bilmiyorm ama önceki tahlillerinize göre sanırım lh yükselmeye başladığında çatlama yakındır demek oluyor. Ondan acele etmiş olabilirler.

Kızlar selamlar ☺️☺️
Beni de aranıza alın please
Ekim ayında tüp bebeğe karar verdim ama hooop adet olamadım. 3 gün önce söktürücü ile adet oldum ama folikül kist gördü dr ultrasonda o yüzden tüp bebek sürecim başlayamadı. Bu ay doğum kontrolle o kisti eritmeye çalışacağız.

Kızlar başına böyle bi şey gelen var mı??? Veya bilgisi olan.
Biraz down olmuş durumdayım maalesef.
Hani zar zor karar veriyorum adet olamıyorum, adet oluyorum kist oluyor atamıyorum, kisti eritmek için doğum kontrol vs. Ümitlerim birden epeeey erteleniyor 😒😢

Kızlar selamlar ☺️☺️
Beni de aranıza alın please
Ekim ayında tüp bebeğe karar verdim ama hooop adet olamadım. 3 gün önce söktürücü ile adet oldum ama folikül kist gördü dr ultrasonda o yüzden tüp bebek sürecim başlayamadı. Bu ay doğum kontrolle o kisti eritmeye çalışacağız.

Kızlar başına böyle bi şey gelen var mı??? Veya bilgisi olan.
Biraz down olmuş durumdayım maalesef.
Hani zar zor karar veriyorum adet olamıyorum, adet oluyorum kist oluyor atamıyorum, kisti eritmek için doğum kontrol vs. Ümitlerim birden epeeey erteleniyor 😒😢
Adet düensizligi olan biriyim doktor adet ol tahlil yapacağız dedi kaç ay bekledim
Rahim filmi adet sonu dediler yine birkaç ay adet olamadim aşılama ya karar verdik iğne baslayacakken 8 cm kış olmuştu doğum kontrol e başladık.

Aşılama olmadı tüp e geçtik adetin ilk 3 günü gel dediler
şehir dışına çıkmam gerekti. Erken adet oldum bu defa da hastaneye zor yetistik.
Evet bu yol uzin ve sıkıcı ama Allah sonunu hayırlısıyla güzel eylesin

Adet düensizligi olan biriyim doktor adet ol tahlil yapacağız dedi kaç ay bekledim
Rahim filmi adet sonu dediler yine birkaç ay adet olamadim aşılama ya karar verdik iğne baslayacakken 8 cm kış olmuştu doğum kontrol e başladık.

Aşılama olmadı tüp e geçtik adetin ilk 3 günü gel dediler
şehir dışına çıkmam gerekti. Erken adet oldum bu defa da hastaneye zor yetistik.
Evet bu yol uzin ve sıkıcı ama Allah sonunu hayırlısıyla güzel eylesin
Aynen hepimizin Allah yardımcısı olsun keske yaşımız genç olsaydı da bekleseydik bu süreçleri doğal seyrinde ama maalesef her şeyi tedavi etmeye çalışıyoruz 🙄🙄
Kızlar sizce bu folikül kist erir mi 1 ayda doğum kontrol kullanınca?

merhaba kızlar umarım iyisinizdir.
20 aya yakın bebek istiyoruz fakat nasip olmadı. Sebepsiz infertilite diyorlar. (Yaş 23&27)Temmuz ayında aşılama yapılacaktı fakat yumurtalar erken çatladı. 1 hafta sonra adet olacağım ve tüp bebek yaptırmak istiyorum dayanamıyorum artık…
Medipol mega bağcılar (gonca hoca) ve medical park bahçelievler (ayşet hoca) arasında kaldım. Aranızda bu hastanelere giden varmı hangisini tavsiye edersiniz?
Arkadaşım buralarda zaman kaybetme tüp bebek merkezlerinde aşılama dene sonra tutmazsa ki inşallah tutar sonra tüp bebek denersin ben 3 aşılama yaptırdım zaman kaybettim 4 yıl geçti şimdi tüp bebeğe geçiyoruz 🤲 rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın

merhaba kızlar umarım iyisinizdir.
20 aya yakın bebek istiyoruz fakat nasip olmadı. Sebepsiz infertilite diyorlar. (Yaş 23&27)Temmuz ayında aşılama yapılacaktı fakat yumurtalar erken çatladı. 1 hafta sonra adet olacağım ve tüp bebek yaptırmak istiyorum dayanamıyorum artık…
Medipol mega bağcılar (gonca hoca) ve medical park bahçelievler (ayşet hoca) arasında kaldım. Aranızda bu hastanelere giden varmı hangisini tavsiye edersiniz?
Medikal park Suat hoca iyidir ama riskli gebelik de tecrübeleri var

Back
X