2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yeni korkulu rüyam lojistiğin mobilyaları kapının önüne bırakıp gitmesi bunu yaşayan olmuştu galiba grupta adamlarla dövüşmek istemiyorum ya inşallah çıkartırlar kapıya kadar
Cook kötü bir durum o anne yani mobilyam geldi diye aradılar assagiya gelin diyor kargocu hamileyim ben nasıl inecem dedim asansöre bari koy sonra eşim geldi falan ayarladilar

Almadım ama gayet iyi fikirmiş. Nasil birsey bu örtü.
Ben kızımda disarda yemek yediğimiz zaman sandalyenin heryerini dezenfekte ediyordum yine de içime sinmiyordu
Resmini koydum ama fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl burada Almanya da eminim çok daha uygundur geçenlerde dışardayken gördüm kadının birinde çok hoşuma gitti. İnsta da falan uyguna bulan varsa diye yazdım.

Eklentiler

• A3997C81-1979-4553-BA26-B812ACE68F09.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
E bebek kilo alımı nasıl olmuş sen hiç kilo almayınca?diyeti yapiyorsun
Ben diyet yapmiyorum aslında sadece sağlıklı besleniyorum. Et balik köfte sebze salata doyuncaya kadar yiyorum. Sabah bir dilim ekmeğin üstüne avokado koyup yiyorum.
Tatlı çikolata pizza lahmacun gibi nefse hitap eden şeyler sekerimi yükseltiyor malesef.
Kızım da da öyle oldu. Bebek kilo alıyor ama anne değil.

Cook kötü bir durum o anne yani mobilyam geldi diye aradılar assagiya gelin diyor kargocu hamileyim ben nasıl inecem dedim asansöre bari koy sonra eşim geldi falan ayarladilar
Ayyy işte benim felaket senaryom da bu hayır bi de eşim geç geliyor bazı günler 10da falan o saate kadar biri alır gider yanii balkonda nöbet mi tutucam napcam

Resmini koydum ama fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl burada Almanya da eminim çok daha uygundur geçenlerde dışardayken gördüm kadının birinde çok hoşuma gitti. İnsta da falan uyguna bulan varsa diye yazdım.
Alman yada hiç böyle birsey görmedim ama bakacagim mutlaka cok sagol

Çıktım randevudan kızçeler tabikide göstermedi beebelak suratını elini yüzüne koymuş ve çok hareket ediyordu doktor durulur inşAllah doğunca dedi anası da babasıda çok sakin, gittiğimiz heryerde sakinliğimiz konuşulur o kadar sakiniz bu cocuk kime çekti

Ayyy işte benim felaket senaryom da bu hayır bi de eşim geç geliyor bazı günler 10da falan o saate kadar biri alır gider yanii balkonda nöbet mi tutucam napcam
Kavga çıkar hamileyim ben çocuğuma yazık de ay bilemedim işte bizim kendi isyerimiz olması bir avantaj oldu kargocular eşimi hep tanıyor yoksa asla cikarmiyacakti nemrut

Kavga çıkar hamileyim ben çocuğuma yazık de ay bilemedim işte bizim kendi isyerimiz olması bir avantaj oldu kargocular eşimi hep tanıyor yoksa asla cikarmiyacakti nemrut
Gözyaşlarımı akıtıcam balkondan üstlerine jdjdjdj neyse en kötü apt girişine koyarlarsa şifreli kapı var napıyım sırtlayamayacağıma göre

Saglikli olan aslında senin yaptığın.bi şekilde büyüyecek bebisler artik

Kızlar İstanbul da Montessori oda yaptırmayı düşünen varsa Yenibosna eskidji bazaar a dan Z ye diye bir mağaza var bakın derim ben cumartesi gideceğim ama adamla WhatsApp üzerinden görüştüm istediğim odayı şifonyer dolap karyola 6600 dedi suntalam MDF karışık malzeme kullanıyor ama ben full mdf yaptıracağım 500 lira fark eder dedi farkını vereceğim cumartesi gidip bakacağım adamlar uyguna yapıyor yengem yaptırmıştı güzel hem yatağı ve uyku setini de hediye veriyorlar yengemden 200 lira kapora kalanını kurulum yaptıklarında nakit elden alıyorlar. Kaç yere sordum 9 binden aşağı yapan yok düşünen varsa fikir olsun

Sınırda çıktıysa takipte kal doktorun endokrine git dediyse bence git bir bildiği vardır
Bende günlük yapıyorum ama bu ara gözüm almıyor yapmayı dışardan yesek o da çok kalori oluyo mecbur kalkıp yapıyorum bişey
ben 40 ı çıkmadan yaptırma taraftarıyım. eşim de kendi karar versin büyüyünce diyor. ya dedim bütün dünya antik mısırdan beri sünnet oluyor bu ne demokratik bir davranış
Benim eşimde kıyamam ama yaa diyo ilerde mi yaptırsak diyo ama bence ilerde o psikolojiyi yaşaması daha kötü gibime geliyor tamam şuan belki çok rahat oluyor eski dönemler gibi değil ama etraftan korkuturlar kesilecek vs derler bebekken olup bitmesi daha iyi bence. Benim kuzemin 3 aylıkken yaptırdı 1 haftada iyileşmiş verdiğim en doğru karardı diyor

boyu posu nolmuşş sıpanıııın

Aynen canim bir ara pizza köfte o su bu sipariş verip yedik ama iyi olmadı kolesterol yükseldi benim şimdi çok iyiyim yemek zaten iyi yaptığım birşey pratik de olanları yapıyorum şuan

Buda benim mama sandalyesi ikea model 50 TL aldım letgo

Eklentiler

• 16388859039014918703829791156446.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 90
Dediğin şöyle birşey sanırım. Daha almadım ben ama kesin alacağım

Eklentiler

• D2D367D6-7BB1-459E-887E-2026FB6D9F0E.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 86
Aynen canim bir ara pizza köfte o su bu sipariş verip yedik ama iyi olmadı kolesterol yükseldi benim şimdi çok iyiyim yemek zaten iyi yaptığım birşey pratik de olanları yapıyorum şuan
Ben de ev yemeği yiyince çok iyi hissediyorum, sizin gibi ya erken yapıyorum yada yemeği erken yiyip biraz dinlenip egzersiz niyetine ertesi günün yemeğini yapıyorum

Asmde tokluk bakıldı 174 çıktı. Sabah endokrine gidicem mecburi.
İçimden bence git diye geçti ama keyfini kaçırmamak için yazmadım. İlk seferinde sınıra gelmesinin de illaki bir sebebi vardır git ki için rahat etsin.
Buda benim mama sandalyesi ikea model 50 TL aldım letgo
Benim mama sandalyem var canım dışarda kullanmak için örtü arıyorum sadece
Dediğin şöyle birşey sanırım. Daha almadım ben ama kesin alacağım
Evet evet tam da böyle Benim baktığımdan daha uygunmuş, yine de bu kadar etmez aslında ama el mahkum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…