Vay be iyiymişAlmanyadayim ben burda rutin olarak 25 ten sonra başlayan doktorlar var.
Cook kötü bir durum o anne yani mobilyam geldi diye aradılar assagiya gelin diyor kargocu hamileyim ben nasıl inecem dedim asansöre bari koyKızlar yeni korkulu rüyam lojistiğin mobilyaları kapının önüne bırakıp gitmesibunu yaşayan olmuştu galiba grupta adamlarla dövüşmek istemiyorum ya inşallah çıkartırlar kapıya kadar
Resmini koydum ama fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl burada Almanya da eminim çok daha uygundurAlmadım ama gayet iyi fikirmiş. Nasil birsey bu örtü.
Ben kızımda disarda yemek yediğimiz zaman sandalyenin heryerini dezenfekte ediyordum yine de içime sinmiyordu
Ben diyet yapmiyorum aslında sadece sağlıklı besleniyorum. Et balik köfte sebze salata doyuncaya kadar yiyorum. Sabah bir dilim ekmeğin üstüne avokado koyup yiyorum.E bebek kilo alımı nasıl olmuş sen hiç kilo almayınca?diyeti yapiyorsun
Ayyy işte benim felaket senaryom da buCook kötü bir durum o anne yani mobilyam geldi diye aradılar assagiya gelin diyor kargocu hamileyim ben nasıl inecem dedim asansöre bari koysonra eşim geldi falan ayarladilar
Alman yada hiç böyle birsey görmedim ama bakacagim mutlaka cok sagolResmini koydum ama fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl burada Almanya da eminim çok daha uygundurgeçenlerde dışardayken gördüm kadının birinde çok hoşuma gitti. İnsta da falan uyguna bulan varsa diye yazdım.
Kavga çıkar hamileyim ben çocuğuma yazık deAyyy işte benim felaket senaryom da buhayır bi de eşim geç geliyor bazı günler 10da falan o saate kadar biri alır gider yanii balkonda nöbet mi tutucam napcam
Gözyaşlarımı akıtıcam balkondan üstlerine jdjdjdj neyse en kötü apt girişine koyarlarsa şifreli kapı var napıyım sırtlayamayacağıma göreKavga çıkar hamileyim ben çocuğuma yazık deay bilemedim işte bizim kendi isyerimiz olması bir avantaj oldu kargocular eşimi hep tanıyor yoksa asla cikarmiyacakti nemrut
Saglikli olan aslında senin yaptığın.bi şekilde büyüyecek bebisler artikBen diyet yapmiyorum aslında sadece sağlıklı besleniyorum. Et balik köfte sebze salata doyuncaya kadar yiyorum. Sabah bir dilim ekmeğin üstüne avokado koyup yiyorum.
Tatlı çikolata pizza lahmacun gibi nefse hitap eden şeyler sekerimi yükseltiyor malesef.
Kızım da da öyle oldu. Bebek kilo alıyor ama anne değil.
Sınırda çıktıysa takipte kal doktorun endokrine git dediyse bence git bir bildiği vardırYa doktoru tanımıyorum endokrindeki. Biraz gıcık bir tipmis. Dün kan vermek için beklerken, birisi geldi konsültasyon atmis doktorlari, doktorun asistanı randevu alın falan diye tersledi. Benim doktor aynen garantici. Kilosu falan iyi, normal ama sinirda gene de baktiralim istersen falan sabah 10da gel de dedi. Ev uzak diyemem zaten küçücük memleket
Eşim arabayı surtmus dün, sanayiye gidecek boya için. Ay valla gitsem mi gitmesem mi cok kararsızım. Zaten sürekli hastaneye gittim 2 haftadir. Bir de asmye gidicem öğleden sonra izlem mi ne varmış, ebe cagirdi geçen hafta aşıyı olurken. Ayy sıkıldım valla
Bende günlük yapıyorum ama bu ara gözüm almıyor yapmayı dışardan yesek o da çok kalori oluyoBenim doktor kadın ama memnunum şükür
Ece yemekler yapıldı mı ben akşama halim olmuyor ağırlık hissediyorum diye bu saatlerde yapıyorum bugün menü kırmızı biberli yeşil mercimek yemeğitaze ve günlük yapıyorum yoksa yenmiyor dünde sütlü kabak çorbası yapmıştım bitti küçük tencerede..
Benim eşimde kıyamam ama yaa diyo ilerde mi yaptırsak diyo ama bence ilerde o psikolojiyi yaşaması daha kötü gibime geliyor tamam şuan belki çok rahat oluyor eski dönemler gibi değil ama etraftan korkuturlar kesilecek vs derler bebekken olup bitmesi daha iyi bence. Benim kuzemin 3 aylıkken yaptırdı 1 haftada iyileşmiş verdiğim en doğru karardı diyorben 40 ı çıkmadan yaptırma taraftarıyım. eşim de kendi karar versin büyüyünce diyor. ya dedim bütün dünya antik mısırdan beri sünnet oluyor bu ne demokratik bir davranış
boyu posu nolmuşş sıpanıııınÇıktım randevudan kızçelertabikide göstermedi beebelak suratını elini yüzüne koymuş ve çok hareket ediyordu doktor durulur inşAllah doğunca dedi anası da babasıda çok sakin, gittiğimiz heryerde sakinliğimiz konuşulur o kadar sakiniz bu cocuk kime çekti
Aynen canim bir ara pizza köfte o su bu sipariş verip yedik ama iyi olmadı kolesterol yükseldi benim şimdi çok iyiyim yemek zaten iyi yaptığım birşey pratik de olanları yapıyorum şuanSınırda çıktıysa takipte kal doktorun endokrine git dediyse bence git bir bildiği vardır
Bende günlük yapıyorum ama bu ara gözüm almıyor yapmayı dışardan yesek o da çok kalori oluyomecbur kalkıp yapıyorum bişey
Benim eşimde kıyamam ama yaa diyo ilerde mi yaptırsak diyo ama bence ilerde o psikolojiyi yaşaması daha kötü gibime geliyor tamam şuan belki çok rahat oluyor eski dönemler gibi değil ama etraftan korkuturlar kesilecek vs derler bebekken olup bitmesi daha iyi bence. Benim kuzemin 3 aylıkken yaptırdı 1 haftada iyileşmiş verdiğim en doğru karardı diyor
Buda benim mama sandalyesi ikea model 50 TL aldım letgoResmini koydum ama fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl burada Almanya da eminim çok daha uygundurgeçenlerde dışardayken gördüm kadının birinde çok hoşuma gitti. İnsta da falan uyguna bulan varsa diye yazdım.
Dediğin şöyle birşey sanırım. Daha almadım ben ama kesin alacağımKızlar bişey soracağım. Hani şu mama sandalyelerine kullanılan örtüler var ya onlardan alan oldu mu? Dışarda kullanmak için böyle tamamını kapatıyor örtü bebek hiç temas etmiyor sandalyeyle. Anlatabilmişimdir inşallah
Ben de ev yemeği yiyince çok iyi hissediyorum, sizin gibi ya erken yapıyorum yada yemeği erken yiyip biraz dinlenip egzersiz niyetine ertesi günün yemeğini yapıyorumAynen canim bir ara pizza köfte o su bu sipariş verip yedik ama iyi olmadı kolesterol yükseldi benim şimdi çok iyiyim yemek zaten iyi yaptığım birşey pratik de olanları yapıyorum şuan
Bu güzelmiş ya biz dışarda yemek yemeyi severiz pratik bence eve gelincede yıkarsınDediğin şöyle birşey sanırım. Daha almadım ben ama kesin alacağım
İçimden bence git diye geçti ama keyfini kaçırmamak için yazmadım. İlk seferinde sınıra gelmesinin de illaki bir sebebi vardır git ki için rahat etsin.Asmde tokluk bakıldı 174 çıktı. Sabah endokrine gidicem mecburi.
Benim mama sandalyem var canım dışarda kullanmak için örtü arıyorum sadeceBuda benim mama sandalyesi ikea model 50 TL aldım letgo
Evet evet tam da böyleDediğin şöyle birşey sanırım. Daha almadım ben ama kesin alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?