2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anası 13 kilo almış ama bebek küççük gidiyo minyon 820 gram olmuş 26+2 yiz ama yüzü etlenmişti dolmuştu önceki ulturosona görede durmadıgı için çekemedi doktor
Yok kız gayet iyi. Benim de 829 girdi 27.haftada

Trendyolda babylivaa adlı satıcıdan aldım mama sandalyesine örtü 95 tl ye en uygunu bu geldi. Yorumlara bakınca herkes memnun inşallah güzel gelir.

Yaaa en gerekli şeylerden biri bence ne kadar silsen de için rahat etmiyor o mama sandalyelerini. Ben almadım ama mutlaka alırım 6. Aydan sonra

nefes alsanız para alıyoruz diye not eklemeyi unutmuşlar
Aynen öyle çok üzülüyorum ben bu duruma.
Aslında bu özel hastaneleri hepsini yasaklayacaksin o zaman devlet hastanelerinde ne doktor sıkıntısı kalır ne de başka sıkıntı.
Herkes gider temiz temiz sağlık.sigortasi ile doğum yapar.

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama, bebek dogduktan sonra yardımcının her gün gelmesi için bir fiyatta anlaştınız mı, ortalaması ne acaba? Ben de fiyat araştırmalarındayım ne teklif etsem diye bizim yardımcı ablaya bir de sabahtan akşama mı gelse, yoksa her gün 2-3 saat uğrasa mı onu da düşünüyorum.

Yine siz ütüyü icat edeni anıyormuşsunuz, biz de o bile yok. Ütü yok mesela bizde o kavramı çıkardık hayatmızdan hahaha

Ben ankaradayim. Eşimin 6 yıldır yanında calisan bir abla bizimki. 3 aydir haftada 3 gun eve geliyor. Ondan once yemekler ofisten geliyordu. Temizlik icin de haftada 1 geliniyordu. Maas isini hic bilmiyorum ama en az asgari ucret + sgk alıyordur.

Ben dışarda o pis mama sandalyelerine oturtamam gibi sanki örtü nasıl birşey alacağın bebek arabasında beslerim herhalde
Eki Görüntüle 2965909
Hastane doğum fiyatlarıda böyle kızçeler
Hangi hastane fiyat uygun bence

Almanyadayim ben burda rutin olarak 25 ten sonra başlayan doktorlar var.
Benim doktorda var bir tuhaflik 20.haftada ultrasyon ile bakti. Bir sonraki ultrasyon randevum 30.haftada Nts ne zaman yapar bilmiyorum digerlerinde boyle degildi

Kizlar dişim kırıldı dış etim kaniyordu dış macunu ve fırçayı aldım iyi geldi fikir olur problem yaşayan varsa

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-07-19-58-12-307_com.android.chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar dişim kırıldı dış etim kaniyordu dış macunu ve fırçayı aldım iyi geldi fikir olur problem yaşayan varsa
Ben oral b nin şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. Orta sertlikte başlığım. Diş macunu da oral b sensitive aldım. Baya iyi geldi. Normalde çok sft çıkar benim ağzımda her macunu kullanamıyorum maalesef. Sensodine falan aft yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…