2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim doktorda var bir tuhaflik 20.haftada ultrasyon ile bakti. Bir sonraki ultrasyon randevum 30.haftada Nts ne zaman yapar bilmiyorum digerlerinde boyle degildi
Hahahaha Türk doktoruna gidiyorsun demiştin dimi sen?
Bizim randevular bundan sonra 2 haftada bir.
Senin doktorun stuttgart ta mı?

Ben dışarda o pis mama sandalyelerine oturtamam gibi sanki örtü nasıl birşey alacağın bebek arabasında beslerim herhalde

Hangi hastane fiyat uygun bence
Bi kaç önceki mesajlara bakabilirsen resmini atmıştım. Mama sandalyesinin her yerini kaplıyor. Temas etmiyor yani. Akılları ermeye başladıkça arabada durmuyorlar Bi de biz yerken oğlumu da her zaman masaya oturttum ben. Kimisi önden yedirir çocukları falan sevmiyorum ben öyle şeyleri.

Hahahaha Türk doktoruna gidiyorsun demiştin dimi sen?
Bizim randevular bundan sonra 2 haftada bir.
Senin doktorun stuttgart ta mı?
Evet Stutgartta Türk doktor ben bir gideyim bakalim artik kaca dusurecek merak ediyorum. Gerci simdi esimden bir test istedi . Ona gore bebege bakacakmis. Eger esim pozitifse kontroller daha sık olmasi gerekliymis. Anti-c testi . Bilmiyorum hic duydun mu? Turkiyede yapmiyorlar bu testi. Burada neden yaptiklarinida cözemedim.

Bende eşime şimdiden alalım Fiyst belki O zamana aynı fiyattan yaparlar diye ama cıkss kayınvalideme söyledik fiyatları devlette yap diyor
Doktorun deblette değilse almazsa mümkün değil doğuma. Benim arkadaşım 36.haftaya kadar gittiği yeri bırakıp başka yere gitti de kabul etmediler. Lokman hekime zar zor aldılar sonra.

Hmm acaba ne testi?
Bizden test isteyen olmadi.
Kocam dan da ilk kızımda da test isteyen olmadi.
Acaba daha önce kan aldılar ve sıkıntı mı çıktı?
Siz detayli Bir öğrenin ben de merak ettim simdi.
Beni birdahaki randevum iki haft sonra.

Benim diger hamileliklerimde kan tahlilinde anti-c cikmisti. Turkcesini cok aciklayamiyorlar ama bebek dogdugunda sariligi yuksek olabilir gibi ihtimal soylemisti. Simdi eger esimde pozitif cikarsa bu deger , bebegin karacigerlerine ve kanina bakacaklarmis, ayrintili olarak. Test sonucu persembe yada cuma cikacak. Negatif cikarsa bir sorun yok. Ama pozitif cikarsada bir ihtimalmis. Anti-d olursa cok tehlikeli diyorlar . Diger hamileliklerimde neden esimden test istemedi de bunda istedi bilmiyorum. Gidince soracagim artik ama daha 2 hafta var

Ya kızlar ne dicem benim göbek cizgim hala çıkmadı 4. Aydan itibaren çıkıyormuş derdim çıkıp çıkmaması değil de çıkmaması sorun mu acaba simdi bi kac yazı okudum 4. Aydan sonra diyo hep ben 26 haftamı bitirdim yani enteresan hala olmaması

Bende de yok çıkmadı kızımda vardı ilk gebeligimde ama

Evt benim iki hafta sonra inşallah.
Bu sefer ultrason yapmadi ama sadece rahim agzina bakti. Kalb atışı ctg ph-degeri. Tansiyon idrar ve kilo kontrolü yaptı.
Iki hafta sonra detaylı ultrason var.
Benimde 16.sında sonra yılbaşı sonrası verir randevuyu diye düşünüyorum
Şükür şeker kontrolü iyi geçti

Benim eşimden iki gebeliğimdede test istemidi kızlar bunda ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…