2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktorun deblette değilse almazsa mümkün değil doğuma. Benim arkadaşım 36.haftaya kadar gittiği yeri bırakıp başka yere gitti de kabul etmediler. Lokman hekime zar zor aldılar sonra.
Devlet düşünmüyorum kötü olduğundan değil ama çok fazla asistan doktor oluyor devlet hastanesinde ve sürekli bakan takip eden doktor değişiyor doğum sancısı boyunca o yüzden istemiyorum yani öyleymiş

Benim çıktı ama herkes de çıkmıyor sanırım canım korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

Bendede yok suan gobek cizgisi ne zaman cikar ki

Kızçeler hani grip olursunuz tüm heryeriniz ağrırya öyleyiimm, ama grip ya da başka birşeyim değil sadece heryerim ağrıyor ve sırt ağrım çok kendimi aşırı mutsuz hissediyorum , oturup ağlıyorum genel olarak,, magnezyumada daha bugün başladımm , doktor test yapalım ona göre doz belirleleyelim dedi diğer ilaçlar için

Eğer genel kas ağrısı varsa magnezyum iyi gelir inşallah beni rahatlatmıştı ama diğer ağrılar oluyor yaaa gün içinde azıcık iş yapsam yada dışarı çıksam bel bacak ağrısı oluyor benim de son 3 ay böyle geçiyor diğer hamişlerde de gördüğüm kadarıyla

Aynen öyle. Şu anki doktorundan memnunsan, hastanede iyiyse hiç dinleme kimseyi. Biz medicalde gidiyorduk çünkü Tokat'ta tek o var özel, kv ay niye özel çok pahalı demişti doğuma ki, 4500-5300 bandındaydi fiyatlar. Gerçi şimdiki doktorum.her ne kadar üniversite hastanesinin hocası olsa da, özel muayenehanesine gidiyoruz biz. Evet biraz tuzlu ama kan tahlilleriydi vs daha uyguna geldi bize. Bir de benim doğumuma direk o girecek başkasını sokmayacak, asistan falan. O yüzden rahatım ve çok da seviyorum doktorumu :)

İş yaptıysan normaldir. Ağrıdan dolayı mı agliyorsun? Doktoruna söyleseydin keşke bugün.

Benim de kaburgalarım batıyor artık eğilip dogrulurken. Daha 3 ay var ne yapacaksak

Sanki kendileri ödüyor su pahali degil mi ne gerek vqr laflarına sinir oluyorum

Sanki kendileri ödüyor su pahali degil mi ne gerek vqr laflarına sinir oluyorum
Aynen öyle. Hoş ben kv ye doğum masrafını sen ödersin diye ağız aramıştım 4bin çok demişti. Doktor değiştirince mutlu oldu
Kendileri devlette doğurdu ya, hala iyi sanıyorlar. Burda devlet Hastanesi'nde ebeler çok kötüymüş, sürekli fircaliyorlarmis hamileleri. Hiç gitmedim okuduklarimdan biliyorum. Annemin de işyerinde birinin akrabası hemsire mıymış neymiş doğum katında, illa buraya gelsin demiş benden için. Dedim işim olmaz

İş yaptıysan normaldir. Ağrıdan dolayı mı agliyorsun? Doktoruna söyleseydin keşke bugün.

Benim de kaburgalarım batıyor artık eğilip dogrulurken. Daha 3 ay var ne yapacaksak
Haftasonu çok yorulmuş pazartesi full dinlenmiştim ama nafile bir gün iş yapıyorsam ertesi gün muhakkak yatıyorum tüm gün ağrılarımı söyledim işte normal dedi magnezyum verdi diğer takviyeler içinde bu hafta içi kan verip gideceğim yanına, şeker yüklemesi içinde sıcak bakmadığımı görünce açlık tokluk bakalım dedi o zaman
Birde onu yaptırıcam bu hafta

Benim de çıkmadı, ilk gebeliğimde çıkmıştı ama zamanını hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…