2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selamlar hanımlar, ben 24 haftayı bitirdim izne ayrıldım. Artık kafam rahat. Bebeğim 631 gr 30,23 cm çıktı kontrolde. Ben de gebeliğimin en başından beri 10 kilo almışım. 71 kiloyum şu anda. kovid geçirdik bir sorun olmadı çok şükür. Tetanoz aşılarımı da 3 hafta içinde olacağım. Bebek arabası beşik ve de puset seti aldım 2300 tl ye kasım indiriminden. Travel sistemi.
Keyfim de yerinde şu anda. Sadece alerjim azmış vaziyette inanılma hapşırık burun akıntısı yaşıyorum. Onun dışında bizde vaziyetler şahane. Şu anda alışverişe adapte olduk. Bebişimizin eksiklerine bakmaya başladık. İnşallah herkesin bebeği de sağlıklıdır. :)

Allah muhafaza yarabbim.. İçim parçalanıyor görünce

Kız zaten bizim burada güneş yok yine ilerisi için almak istersem diye fikrinizi alayım dedim
Ben genelde hipp marka kullanıyorum.
Yazın korona biterse eylül ekim gibi bebekleri alıp Antalya da tatil yapmak kismet olursa inşallah güneşi görmek te tekrar nasip olur.
Bu sene yaz ve güneşi bizde göremedik malesef

Bir haftadır -20 derece karda yürüyüşe gidiyom ben eylül gibi türkiyeye geldiğimde lazım olacak güneş kremi alayım o zaman
Ayyyy hayatta çıkamam o soğukta ben mümkün değil. Yok arkidis ben sıcak iklim insanıyım. Nefret ediyorum kıştan, kat kat giyinmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…