2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canim teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah
İş güç yağmur çamur fırtına durduramaz bu ara yürümeye taktım kızlar djsjskdldl yoksa siz daha oturuyor musunuuuz haydi kalkınn turlamayaaa
Bende o rakamlar çıkıyor çoğu kez 10000 altına düşmedim hiç ama bu ara idrar gelmesi sekteye uğrattı

Ya sizde de herkese gıcık olma durumu var mı? Yoksa ben kafayı mı yedim acaba. Herkes batıyo bana ne deseler gıcık kapıyorum
aşkım evet nefret doluyum bu grup hariç nedense burda deşarj oluyorum
bugün mesela neden kapıdan çıkarken biri karşıma çıkmış öldürecektim adamı, otobüse binerken neden biri önüme geçmiş saçını yolacaktım kadının bas bas bağırdım jklashdjkh herkesin her dediği batıyo görüşmek konuşmak istemiyorum deli zamanımız geldi heralde
Canim teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah

Bende o rakamlar çıkıyor çoğu kez 10000 altına düşmedim hiç ama bu ara idrar gelmesi sekteye uğrattı
ayy ben 2 haftadır 10k olsun diye zoruluyorum aşırı tembeldim de bu doktor beni çok değiştirdi

Az evvel farkettim de annemle babamın bütün hastalık genleri bana geçmiş, astigmat, miyop, şeker
Kardeşim de hiçbir şey yok sapasağlam veled

Ye ye afiyet olsun benim yerime de ye her şey yasak bana. Bugün canım nasıl et döner çekti anlatamam. Ama 1.5 avuc serbest et sadece

Kıyamam kız. aşeripte yiyememek en kötüsü zaten. Ya bak işte biz kadınlar ne kadar güçlü ve fedakarız. Bebişler için nelerden vazgeçiyoruz.

Kıyamam kız. aşeripte yiyememek en kötüsü zaten. Ya bak işte biz kadınlar ne kadar güçlü ve fedakarız. Bebişler için nelerden vazgeçiyoruz.
Yarın odanın parasını çektirmeye gidicem. Kocisime 1.5 porsiyon aldirayim da, bucugunu yiyeyim bari

Bende yürümeden duramayan tiplerdenim en az yurudugum 10 bin olur öyle diyim normalde hamileleikde de hep yürüdüm hala devam sayılır bu durum yurumeden gaz bile çıkmıyor vucudumdan ama doktor tamamen yasak derse bilmiyorum bakalım demedi öyle birşey

O kadar şekerin çıkıyor mu?
Benim sanirim artık düzeldi maşallah diyeyim de.
Bugun evde hamburger yaptim yedim. Iki saat sonra 109 du.
Valla minicik lavaş yedim akşam üzeri için kiyilinca açlık şekeri 114 çıktı yemekten 1 saat sonra ölçtüm 121 çıktı.

e bebekte bu akşam bez indirimi varmış bakalım ne kadar düşecekkk aklınızda olsun şekerler 22.30 da başlıyomuş
28 tl ye bez aldım resmen bağlamayı öğrenirim en kötü dedim oyuncak bebekte çok kötüyse yani primaları kaça almıştınız 70e geliyor onlar daa

Z zahrada bacım Allah razı olsun 1 ve 2 numara bez aldım hemencik e bebekten indirimden

28 tl ye bez aldım resmen bağlamayı öğrenirim en kötü dedim oyuncak bebekte çok kötüyse yani primaları kaça almıştınız 70e geliyor onlar daa
Sayılarına bak da al. 70 lira olan da az var.

ben sleepy almıştım 2-3 bedenn kuzu 250 tane falan totalde 100 tane de baby me midir nedir ondan aldım elim alışsın diye
Ben Prima aldım 1 2 3 numaraları. Bakalım 4 5 6sini begenmemisler. Onlara gelince beğenmezsem başka markaya geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…