• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde 7. ay bitene kadar hiç birşey alınmaz hatta ben dayanamam ayy anne moduna geçerim ama annem hep asla der Allah korusun :nazar:
Allah korusun rabbim kullanmayı nasip etsin canım ama doğrusu dediğin gibi beklemek aslında ama insan işte heveslendim mi alası geliyor 😬
Bizim 2.bi çok şeyi hazır kuzum.Ama bayıldım o küvete falan en azından yer kaplamaz.
Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipse😍
Evet canım benimde o yüzden hoşuma gitti fazla bir yerim yok yer kaplamaması çok büyük avantaj benim için🤗

Allah korusun rabbim kullanmayı nasip etsin canım ama doğrusu dediğin gibi beklemek aslında ama insan işte heveslendim mi alası geliyor 😬

Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipse😍
Evet canım benimde o yüzden hoşuma gitti fazla bir yerim yok yer kaplamaması çok büyük avantaj benim için🤗
Bende düşükten sonra korkar oldum.En azından 3ay bitsin diyorum biseylere heveslenince.Ama içim gdiiyor ya.Oglumda öğrenir öğrenmez başlamıştık alışverişe.Tabi öyle çok şey aldık ki biraz abartmışız.3bebek büyütür.Zaten oğlumun da erkek olmasına rağmen herşeyi renkli.

oyy kuzum şimdi sağlıkla kucağına al inşş bana da akıl ve rşu kalp atışını bir duyayım hemen bir e bebek turlaması yapcamm :KK70::KK70:
yapma yapma hemen bekle birazcık :) en azından cinsiyeti belli olsun böyle olunca unisex tercihler yapmak zorunda kalıyorsun :D ama youtube da milyonlarca ne gerekli ne değil videosu izlemiştim o zaman yardımcı olurum size :D

Back
X