eklediim sivas yazdım ama doğru mudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eklediim sivas yazdım ama doğru mudur
Çok güzel olabilir gerçektenVee bi de bencede wp grubu acabiliriz eger herkes isterse konusmak daha kolay olabilir. Burdan biraz zor oluyor. Ama siz bilirsiniz
Ben erkenden almak istemiyorum ya 6 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum almak içinKızlar cuma günü bime baya bebek için birşeyler gelicek. Katlamalı küvet seti falan. Ben almayı düşünüyorum size de söyliyim![]()
yasakmışşş onu diyenler banlanıyomuşşş hiç böyle bir şey konuşulmamış gibi davranıyoruzÇok güzel olabilir gerçekten![]()
ben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almışBen erkenden almak istemiyorum ya 6 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum almak için
enfeksiyon var demek, bende de çıkmıştı tek kullanımlık toz bir antibiyotik verdi doktorKızlar idrarda lökosit ve lökosit esteraz pozitif 2 çıkmış bu ne demek başına gelen var mı :/
ilk olunca hevesleniyorlar, benim ilk kaybımda da her şeyi almıştık şimdi alacak bir şeyim kalmadı :) tek kalan bebişin gelmesiben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almış
Bizde 7. ay bitene kadar hiç birşey alınmaz hatta ben dayanamam ayy anne moduna geçerim ama annem hep asla der Allah korusunben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almış
Bizim 2.bi çok şeyi hazır kuzum.Ama bayıldım o küvete falan en azından yer kaplamaz.Kızlar cuma günü bime baya bebek için birşeyler gelicek. Katlamalı küvet seti falan. Ben almayı düşünüyorum size de söyliyim![]()
En güzelini yapıcaksın aslında ama insan hevesleniyor birşeyler almak için ya biryandan da yaBen erkenden almak istemiyorum ya 6 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum almak için
Evet doğrueklediim sivas yazdım ama doğru mudur
Allah korusun rabbim kullanmayı nasip etsin canım ama doğrusu dediğin gibi beklemek aslında ama insan işte heveslendim mi alası geliyorBizde 7. ay bitene kadar hiç birşey alınmaz hatta ben dayanamam ayy anne moduna geçerim ama annem hep asla der Allah korusun![]()
Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipseBizim 2.bi çok şeyi hazır kuzum.Ama bayıldım o küvete falan en azından yer kaplamaz.
oyy kuzum şimdi sağlıkla kucağına al inşş bana da akıl ve rşu kalp atışını bir duyayım hemen bir e bebek turlaması yapcammilk olunca hevesleniyorlar, benim ilk kaybımda da her şeyi almıştık şimdi alacak bir şeyim kalmadı :) tek kalan bebişin gelmesi![]()
Bende düşükten sonra korkar oldum.En azından 3ay bitsin diyorum biseylere heveslenince.Ama içim gdiiyor ya.Oglumda öğrenir öğrenmez başlamıştık alışverişe.Tabi öyle çok şey aldık ki biraz abartmışız.3bebek büyütür.Zaten oğlumun da erkek olmasına rağmen herşeyi renkli.Allah korusun rabbim kullanmayı nasip etsin canım ama doğrusu dediğin gibi beklemek aslında ama insan işte heveslendim mi alası geliyor
Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipse
Evet canım benimde o yüzden hoşuma gitti fazla bir yerim yok yer kaplamaması çok büyük avantaj benim için![]()
yapma yapma hemen bekle birazcık :) en azından cinsiyeti belli olsun böyle olunca unisex tercihler yapmak zorunda kalıyorsunoyy kuzum şimdi sağlıkla kucağına al inşş bana da akıl ve rşu kalp atışını bir duyayım hemen bir e bebek turlaması yapcamm![]()
Benimde mi gitmem lazım hemen ilaç mı vermesi gerekiyorben aşkım ne var ne yoksa vardı çişteidrar yolu enfeksiyonu dedi tek kullanımlık bi ilaç verdi suda erittim içtim gidince tekrar yapıcak testii
bol su içiceksin dedi ama bu mide bulantısıyla ne mümkün ilaç vermek istemem ama böbreklerine zarar dedi verdi tek doz şeker geçirdi mi nasıl oldu bilmiyorum cumartesi belli olur ne alemdeeBenimde mi gitmem lazım hemen ilaç mı vermesi gerekiyor
Anladım canım bende baktım evet enfeksiyonmuş sarı akıntım geliyor şüpheleniyordum zaten doktora ne zaman gitmem lazım vermesi içinenfeksiyon var demek, bende de çıkmıştı tek kullanımlık toz bir antibiyotik verdi doktor
ben test sonucumu bir hafta sonra göstermiştim, erken gösterseydin yada söyleseydin dememişti numarası yok mu doktorunun mesaj atsan ?Benimde mi gitmem lazım hemen ilaç mı vermesi gerekiyor