- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Sorma bizimki de sürekli herşeye normal normal diyorYa ben hala bişey farklı görünce babasını çağırıyorum bu niye mor bu niye kırmızı doktor gibi normal normal diyo whhaha
İş buşma şeylerini dşünemiyorum bile oy anam yandıkkkk
Canım dilekçe yazmadın mı süt izni için?Ay ben bunu baya yanlış biliyormuşum ya şu an çok sevindim yarın izin birimine gidip doğru tarihimi öğrenicem
Birim sorumlum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti canım yarın gidip izin birimine sorucam çok teşekkür ederim dilekçe örneğin için deCanım dilekçe yazmadın mı süt izni için?
ben şöyle yazmıştım:
“…… tarihinfen Bu yana sözleşmeli personel olarak görev yapıyorum. …. Tarihinde doğum yapıp …. Tarihinde analık iznime ayrıldım, … tarihinde de analık iznin bitip görevime döndüm. sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasların bilmem kaçıncı maddesinde analık izni bitiminden sonra ilk 6 ay için süt izni şu kadar saattir, sonraki 6 ay için şu kadardır saatleri anne belirler hükmü yer almaktadır. Söz konusu hükme istinaden analık iznimin bittiği … tarehinden itibaren geçerli olmak üzere ilk 6 ay için süt iznimi …-… saatleri arasında kullanmam hududuna gereğini arz ederim.” çok oldu yazalı tam hatırlamıyorum ama bu tarz bi şeydi.
Rica ederim kuzu. Benden dilekçe istediler, ben de bu tarz bi şey yazmıştım. örneğini saklamadım, saklasaydım atardım sana. Hatırladığım kadarıyla böyle bi şeydi.Birim sorumlum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti canım yarın gidip izin birimine sorucam çok teşekkür ederim dilekçe örneğin için de
Gözler kırmızı ve uzun saatler uyumadıysa bence uykusuzluktanŞimdi size güzel bir soru bebeğin uykusuzluktan mı gözünü yüzünü yolduğunu yoksa kaşıntıdan mı yolduğunu naaıl ayırt etcez
Olsun canım bu da gayet açıklayıcı ben de bikaç cümle ekler düzeltirim falan yarın bi gidip sorayım da belki onlarda da bi örnek vardırRica ederim kuzu. Benden dilekçe istediler, ben de bu tarz bi şey yazmıştım. örneğini saklamadım, saklasaydım atardım sana. Hatırladığım kadarıyla böyle bi şeydi.
Yok canım öksürük devam burun tıkanıklığı baş ağrısı nerdeyse 10 gün olucak karantina bitiyor yarın kıza karma aşıyı ertelemistik olucak ama ondada öksürük seyrek de olsa devam surunuyoruz resmen baş ağrısı baygın gibi uyuyorum gündüz gecede kızın öksürük azalsın boğazı kurumasın diye 2 saatte bir emzirme..
Mutlaka yolma işidir çünkü sık sık görüyorum uyanırken yüzünü delicesine elliyor.Elini emiyor o yüzden tırnaklar hemen uzuyor oda çiziyor.bebek uykusuzluk çekmez uyur benceŞimdi size güzel bir soru bebeğin uykusuzluktan mı gözünü yüzünü yolduğunu yoksa kaşıntıdan mı yolduğunu naaıl ayırt etcez
Tam 3 saat ağladı tam uyumamak için direndi her gece daha nasıl şaşırtabilir diyoruz şaşırtıyo çok şükürYeni adet çıkardı bizimki. Normalde geceleri uyanmazdi. 3 4 gecedir uyanıyoruz gece 3 4 sularında
Alla alla sıkıntısı da yok. Niye ağlıyor acabaTam 3 saat ağladı tam uyumamak için direndi her gece daha nasıl şaşırtabilir diyoruz şaşırtıyo çok şükür
Çünkü canı öyle istiyorAlla alla sıkıntısı da yok. Niye ağlıyor acaba
Bizim kız da ayni. 3 4 gün yapmıyor. Dün 4kere kaka yaptıBizim de oğlan kaka yapmıyor çıldırıcam. Bekliyoruz bekliyoruz 4-5 günün sonunda kuş gözü kadar yapıyor. Karnı şiş, osurmaları lağım gibi kokuyor var yani içinde kakası ama yaptığı ile kokuttuğu bir değilbugün yine fitil yaptım, 2 dolu bez kaka yaptı. Allahtan kabız gibi sert ve tane tane değil. İçinde tutmak istiyor çocuk herhalde ne zaman yoluna girecek bu kaka işi? Hep fitil hep fitil gitmez bu böyle. Gerçi 3 mü 4 mü ne oldu doğduğu günden beri toplamda fitil sayısı ama yine de alışmasın
Doğru amaç anayı cildirtmakÇünkü canı öyle istiyor
Aynısı aynısı . Dün 9. Gundu fitil attık fitilden iki gün önce çok az yapmıştı .bir sürü kaka yaptı fitilden sonra biz probiyotik kullanıyoruz ama çok da ise yaramıyor galiba.Bizim de oğlan kaka yapmıyor çıldırıcam. Bekliyoruz bekliyoruz 4-5 günün sonunda kuş gözü kadar yapıyor. Karnı şiş, osurmaları lağım gibi kokuyor var yani içinde kakası ama yaptığı ile kokuttuğu bir değilbugün yine fitil yaptım, 2 dolu bez kaka yaptı. Allahtan kabız gibi sert ve tane tane değil. İçinde tutmak istiyor çocuk herhalde ne zaman yoluna girecek bu kaka işi? Hep fitil hep fitil gitmez bu böyle. Gerçi 3 mü 4 mü ne oldu doğduğu günden beri toplamda fitil sayısı ama yine de alışmasın
Bence hiçbir işe yaramıyor o probiyotikler Gaz damlaları filan. Kullandık işte 2.5 ay bi hayrını görmedikAynısı aynısı . Dün 9. Gundu fitil attık fitilden iki gün önce çok az yapmıştı .bir sürü kaka yaptı fitilden sonra biz probiyotik kullanıyoruz ama çok da ise yaramıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?