2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ben hala bişey farklı görünce babasını çağırıyorum bu niye mor bu niye kırmızı doktor gibi normal normal diyo whhaha
İş buşma şeylerini dşünemiyorum bile oy anam yandıkkkk
Sorma bizimki de sürekli herşeye normal normal diyor

Ay ben bunu baya yanlış biliyormuşum ya şu an çok sevindim yarın izin birimine gidip doğru tarihimi öğrenicem
Canım dilekçe yazmadın mı süt izni için?
ben şöyle yazmıştım:
“…… tarihinfen Bu yana sözleşmeli personel olarak görev yapıyorum. …. Tarihinde doğum yapıp …. Tarihinde analık iznime ayrıldım, … tarihinde de analık iznin bitip görevime döndüm. sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasların bilmem kaçıncı maddesinde analık izni bitiminden sonra ilk 6 ay için süt izni şu kadar saattir, sonraki 6 ay için şu kadardır saatleri anne belirler hükmü yer almaktadır. Söz konusu hükme istinaden analık iznimin bittiği … tarehinden itibaren geçerli olmak üzere ilk 6 ay için süt iznimi …-… saatleri arasında kullanmam hududuna gereğini arz ederim.” çok oldu yazalı tam hatırlamıyorum ama bu tarz bi şeydi.

Birim sorumlum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti canım yarın gidip izin birimine sorucam çok teşekkür ederim dilekçe örneğin için de

Birim sorumlum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti canım yarın gidip izin birimine sorucam çok teşekkür ederim dilekçe örneğin için de
Rica ederim kuzu. Benden dilekçe istediler, ben de bu tarz bi şey yazmıştım. örneğini saklamadım, saklasaydım atardım sana. Hatırladığım kadarıyla böyle bi şeydi.

Şimdi size güzel bir soru bebeğin uykusuzluktan mı gözünü yüzünü yolduğunu yoksa kaşıntıdan mı yolduğunu naaıl ayırt etcez

Rica ederim kuzu. Benden dilekçe istediler, ben de bu tarz bi şey yazmıştım. örneğini saklamadım, saklasaydım atardım sana. Hatırladığım kadarıyla böyle bi şeydi.
Olsun canım bu da gayet açıklayıcı ben de bikaç cümle ekler düzeltirim falan yarın bi gidip sorayım da belki onlarda da bi örnek vardır

G gumus82 canım benim nasıl oldun covid geçti mii
Yok canım öksürük devam burun tıkanıklığı baş ağrısı nerdeyse 10 gün olucak karantina bitiyor yarın kıza karma aşıyı ertelemistik olucak ama ondada öksürük seyrek de olsa devam surunuyoruz resmen baş ağrısı baygın gibi uyuyorum gündüz gecede kızın öksürük azalsın boğazı kurumasın diye 2 saatte bir emzirme..
Allah razı olsun sorduğun için

Şimdi size güzel bir soru bebeğin uykusuzluktan mı gözünü yüzünü yolduğunu yoksa kaşıntıdan mı yolduğunu naaıl ayırt etcez
Mutlaka yolma işidir çünkü sık sık görüyorum uyanırken yüzünü delicesine elliyor.Elini emiyor o yüzden tırnaklar hemen uzuyor oda çiziyor.bebek uykusuzluk çekmez uyur bence

Yeni adet çıkardı bizimki. Normalde geceleri uyanmazdi. 3 4 gecedir uyanıyoruz gece 3 4 sularında

Tam 3 saat ağladı tam uyumamak için direndi her gece daha nasıl şaşırtabilir diyoruz şaşırtıyo çok şükür
Alla alla sıkıntısı da yok. Niye ağlıyor acaba

Bizim de oğlan kaka yapmıyor çıldırıcam. Bekliyoruz bekliyoruz 4-5 günün sonunda kuş gözü kadar yapıyor. Karnı şiş, osurmaları lağım gibi kokuyor var yani içinde kakası ama yaptığı ile kokuttuğu bir değil bugün yine fitil yaptım, 2 dolu bez kaka yaptı. Allahtan kabız gibi sert ve tane tane değil. İçinde tutmak istiyor çocuk herhalde ne zaman yoluna girecek bu kaka işi? Hep fitil hep fitil gitmez bu böyle. Gerçi 3 mü 4 mü ne oldu doğduğu günden beri toplamda fitil sayısı ama yine de alışmasın

Bizim kız da ayni. 3 4 gün yapmıyor. Dün 4kere kaka yaptı Allah'ım bir de pis kokuyor öldüm öldüm

Çünkü canı öyle istiyor
Doğru amaç anayı cildirtmak

Aynısı aynısı . Dün 9. Gundu fitil attık fitilden iki gün önce çok az yapmıştı .bir sürü kaka yaptı fitilden sonra biz probiyotik kullanıyoruz ama çok da ise yaramıyor galiba.

Aynısı aynısı . Dün 9. Gundu fitil attık fitilden iki gün önce çok az yapmıştı .bir sürü kaka yaptı fitilden sonra biz probiyotik kullanıyoruz ama çok da ise yaramıyor galiba.
Bence hiçbir işe yaramıyor o probiyotikler Gaz damlaları filan. Kullandık işte 2.5 ay bi hayrını görmedik

Ben hakiki zeytinyağı kullandim artık bir gün arayla yapıyor.zeytinyagini süte bir tatlı kaşığı günde iki kere ver dedi doktor faydalı dedi
Diğer bütün damlaları bıraktım çok oluyor gaz içinde bir krem var onu aldım karnını ayak altlarını ovaliyorum tamam içeriği kimyon yağı vs.

Kızlar nasılsınız? Şu sıralar sessiz takipteyim.Benim cadı fena bisey oldu.Gaz olayını bitirdik nerdeyse.Ek gıda hazirligindayiz.Bi de uykumuz duzelse keşke.Cok geç yatıyor akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…