2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar nasılsınız? Şu sıralar sessiz takipteyim.Benim cadı fena bisey oldu.Gaz olayını bitirdik nerdeyse.Ek gıda hazirligindayiz.Bi de uykumuz duzelse keşke.Cok geç yatıyor akşam.
Aynen bende cok takip eden ama cok yazamayan kısımdayim
Bizde cok gec yatiyoruz ya 23’de de yataga gitsek uyumuyor illa yeni gunu gorecek 00:00’i bi geçecek. Gunduz uykulari normal her 1,5-2 saatte bir yarim saat 45 dk uyuyor ama gece 19-20’de uyansada 00:00 olmadan zor.
Durmuyor bazen cidden

Ben dun cok fenalastim. Emzirirken sirttan yemisim ayazi birden soguk soguk ter ve karnima vurdu agri. Öluyorum sandim bebe napar dedim anne sutu aliyor cunku sadece. Bakacak edecek kimsemde yok, neyseki gecti hemen patikler sicak su torbasi bu sicakta

Ben ek gidaya pek erken gecmeyi dusunmuyorum 180 gun dolsun deniyor o taraftayim bakalim cunku endisem var nasil tattircam severmi yer mi. Mesela ocean’i hic sevmedi ama nbl d3’e anca alisti kasikla agzindan almaya cins bir cocugum var daha agzina emzik biberon sokmadi zaten bakalim hakkimizda hayirlisi

Kızlar nasılsınız? Şu sıralar sessiz takipteyim.Benim cadı fena bisey oldu.Gaz olayını bitirdik nerdeyse.Ek gıda hazirligindayiz.Bi de uykumuz duzelse keşke.Cok geç yatıyor akşam.
Ben 180i tamamlayınca başlayacağım Allah izin verirse :)

Bizimki de 2saatte bi max 30dak gündüz uyuyor.Bazen 15dak da olabiliyor bu süre.Aynen gece 12 olmadan gitmiyor gözleri.
Doğumdan sonra bende hiç dikkat etmedim.Babanem bu kiz bi yerde tutulur dedi.Ve öyle bi tutulup kaldım ki.Robot gibiydim
Çok geçmiş olsun.Valla bebisler için dikkat etmek gerek aslında.
Bizimki de kasik hiç sevmedi.Biberon da tutmuyor.Ek gıdaya 150gun olmadan tadım bile yaptirmicam ama merak da etmiyor değilim hani.

Ben de bizim kiz da hiç ışık görmedim.180 bile erken diyor sanki.Ama ben sabırsızlanıyorum.
Yok bizimkinin ışık var. Gecen makarna yerken dudaklarını buzup ağlamaya başladı

Ama dik durmadan başlamayı düşünmüyorum. Blw ile baslicam ben.

Yok bizimkinin ışık var. Gecen makarna yerken dudaklarını buzup ağlamaya başladı

Onu bende istiyorum en azindan denemek istiyorum püreden cok blw daha iyi diyorlar bakalim neler olacak yogurt yapma makinasida alicam en kisa surede

Kaka konusunda bizimkinin gazı devam ettiği için riske girmiyorum ben eğer gün içerisinde çok fazla ıkınırsa zeytinyağı ile göbek ve popişe masaj yapıyorum. 1-2 saat içinde yapıyor. Sağdığın süte de 1 kaşık koyup verebilirsin demişti doktor ama onu hiç denemedim. Ama sanki bu şekilde kaka yapınca tanecikli yapmıyor daha çok su gibi oluyo, ama rahatlıyo ve gülümsüyo diye devamkee

Benim bebiş dışarıyı ve bebek arabasını hiç sevmiyor kizlar yaa hele bebek arabasıni hiicc yatirdigim an basıyor yaygarayi.. geçen bı yuruyelim dedik sitenin dışına bile çıkamadik çığlık ciglik ağladı geri döndük çok üzüluyorum ya nasıl olacak böyle bilemedim nasıl.alisir varmı bı önerisi olan

Bizimkinin umrunda değil.Zaten yedirmek bi işkenceydi oğlumda.Bunda bende blw ile başlamak istiyorum.

Canim biz ayni durumdaydik pusetine koyuyoduk puset karsiya degil havaya dogru bakiyodu hafif, sıkılıyodu hic durmuyodu bebegi ayri arabayi ayri tasiyoduk. En son puseti çıkarttım normal karsiya bakacak sekilde oturttum durdu 15 dk filan cok şaşırdık. Sonra sert geliyodur dedim bi de trendyoldan bebek arabasi minderi aldim onla birlikte oturuyo var ya transa gecmis gibi duruyor 2 saat hic almadan uyuyo uyaniyo icinde parkta geziyoruz. Uyuyunca yatiriyorum sırtını, uyanikken dikeltiyorum. Benim oğlandan hiç beklenmicek bisey hayret duruyor. Minder al bi de karsiya bakarak gitsin geze geze dikkati dagilir. Evim 4. Kat asorsuz oldugu icin cikamiyorum hergun cikarabilsem o da ben de cok rahat etcez

Bizimkinin umrunda değil.Zaten yedirmek bi işkenceydi oğlumda.Bunda bende blw ile başlamak istiyorum.
Blw ve hafif püturlu beraber denemek lazımmış. Blw yi eline verecekmişiz, puturluyu yedirecekmisiz. Böylece ne yediğini bilecekmis. Hem heyecanlıyım hem korkuyorum

Kıııız dönmüşsün buralaraa çabukkk özet geçç neler yaptın nelerrrr ocaktan beriii
Hamileyken düştüm ayağımı burktum 1 hafta 10 gün hiç kalkmadim
Dogumdan bir gece öncesi fena küsüp istifra ettim
Doğumum şükür sorunsuz sıkıntısız dikişsiz yırtıksız gerçekleşti kızım 2835 gram dogdu.
Temmuz 17de 4 aylık oluyoruz
Geçtiğimiz ay doğum kilosunun 2 katına ulaştık çok şükür
Ablası gibi aceleci benim bebe tek kol altta kalarak tam tur dönüyor 15 gündür falan

Sen neler yapıyorsun
Oğlusun nasıl

Kızlar ya benim oğlan biz yemek yerken çok içli içli bakıyor. Nasıl yemek yediğimize dikkat ediyor benimle birlikte ağzını açıyor yutkunuyor. Ama otururken kafasını tam tutamıyor. Bu ay tadımlara başlasam mı acaba ??

Doktorunla konuş öyle basla canım baslayacaksan :)

Ben hiç fitil yapmiyorum. Bazen 7 günü buluyor.
Akisina birakmak daha iyi.
Anne sütü ile bedleniyorsa gayet normal bir durum

Bence bosver daha bekle.
6 ayi tam dolsun

Benim oğlanda öyle babasıyla gizli gizli yiyoruz çoğu zaman canı çekiyormuş gibi bakıyor yavrucak ben meyve emziğini denemek için kiraz koydum içine bir kere öyle verdim onun dışında da bir şey vermedim 5 ay dolsun öyle tadımlara başlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…