• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hamileyken düştüm ayağımı burktum 1 hafta 10 gün hiç kalkmadim 🙈
Dogumdan bir gece öncesi fena küsüp istifra ettim 🤐
Doğumum şükür sorunsuz sıkıntısız dikişsiz yırtıksız gerçekleşti kızım 2835 gram dogdu.
Temmuz 17de 4 aylık oluyoruz 🥰
Geçtiğimiz ay doğum kilosunun 2 katına ulaştık çok şükür ☺️🧿
Ablası gibi aceleci benim bebe tek kol altta kalarak tam tur dönüyor 15 gündür falan 🤭

Sen neler yapıyorsun 🥰
Oğlusun nasıl ❤️
Ayy canım beniiiim yesinler onuu maşallahhh
Hiphopçı mı olacakkk
Öff başından eksik olmadı he olaylar hamilelik başından berii

Bizim de 28 şubatta doğdu debirdik 4 ayııı bebe egzemasıyla uğraşıyoruz ataktı uyku gerilemesiydi tüm kötülükler var korkunçççç geceler geçiyor

Ocean microferw başladık biz 3 gündür onu içtikten sonraki kakada kan görüyoruz bugün doktorumuza yolladım artık
Sabahki kakada yok sonraki kakada yok ama ilaçtan sonrakinde oluyo
Doktoru ilaçtan olabilir her kakada kan ve full kırmızı olmadığı sürece endişelenme dedi probiyotiğe devam dedi bakalım nasıl ilerleyecekkk
Alerji mi acaba dicem de süt alerjisi için lan testlerimiz hep negatif çıktı

Kanlı kaka görürseniz demir ilacından sonra endişelenmeyin diye atayım dedimm

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-06-21-23-40-869_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-07-06-21-23-40-869_com.miui.gallery.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
Ocean microferw başladık biz 3 gündür onu içtikten sonraki kakada kan görüyoruz bugün doktorumuza yolladım artık
Doktoru ilaçtan olabilir her kakada kan ve full kırmızı olmadığı sürece endişelenme dedi probiyotiğe devam dedi bakalım nasıl ilerleyecekkk

Ooy kuşum ya bi duzelemiyecek bu bebiskolar heralde😂😂 ne dicem kakalar artık hep sulu mu sizde de? Ben zeytinyagindan dolayi mi diye düşündüm ama puturler komple gitti bizde de

Ooy kuşum ya bi duzelemiyecek bu bebiskolar heralde😂😂 ne dicem kakalar artık hep sulu mu sizde de? Ben zeytinyagindan dolayi mi diye düşündüm ama puturler komple gitti bizde de
Kanki kompleee mukusss pütür mütür hiç yok hiççç
Keremiko da hala deli mi benimkinin dedeleri bu saatlerde bi geliyo asla gitmiyo

Aynen kuzu, dün 4 kere yaptı. Hepsi suluydu. Bir de pis kokuyor 🙈 bayilacam sandım kokudan 🤪

Kızlar ya benim oğlan biz yemek yerken çok içli içli bakıyor. Nasıl yemek yediğimize dikkat ediyor benimle birlikte ağzını açıyor yutkunuyor. Ama otururken kafasını tam tutamıyor. Bu ay tadımlara başlasam mı acaba ??
Bir de mesela bana da 5.ayda başlayalım tadimlara dedi. Ama daha kendi başına duramiyor kafasını tutamiyor 6.aydan önce başlamam ben

Bir de mesela bana da 5.ayda başlayalım tadimlara dedi. Ama daha kendi başına duramiyor kafasını tutamiyor 6.aydan önce başlamam ben
Aynen canım doktora sorsam kesin başla der . Çünkü bizim doktor kilolu bebe seviyor. Annem de sizin gibi acele etme emmeyi azaltır diyor büyük ihtimal başlamam

Aynen canım doktora sorsam kesin başla der . Çünkü bizim doktor kilolu bebe seviyor. Annem de sizin gibi acele etme emmeyi azaltır diyor büyük ihtimal başlamam
Bir de şimdi biz ağustos ortası başka şehre gidicez, ordan da tatile. Başlasam ortada kalacak. Hiç gerek yok. Ağustos sonu baslicam 6.5aylikken falan.

Sizin kakada mukusda var ama aynı bizimki gibi Bende geçen alerji doktoruna götürdüm kızımı. Süt diyeti yapıyordum. Bu ay bırak bi tepkisini görelim dedi bakalım.

Kızlar benim bebeğim öyle çığlıklar agular filan yapmıyor. Yani aguyu çok nadir yapıyor. Çıplıkları genelde sevininve değil sinirlenince yapıyor. Birde daha sadece 2 kez kahkaha attı 🥺🥺 normal mi ya 😭😭

Bir de şimdi biz ağustos ortası başka şehre gidicez, ordan da tatile. Başlasam ortada kalacak. Hiç gerek yok. Ağustos sonu baslicam 6.5aylikken falan.
Ayy evet düzen değişikliği bebekleri çok etkiliyor zaten ek gıdaya geçmek daha zor olur . Benim kuzenim 10 aylıkken başladı ek gıdaya çocuk gayet istahlı

Kızlar benim bebeğim öyle çığlıklar agular filan yapmıyor. Yani aguyu çok nadir yapıyor. Çıplıkları genelde sevininve değil sinirlenince yapıyor. Birde daha sadece 2 kez kahkaha attı 🥺🥺 normal mi ya 😭😭
Normal. Her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. O da başka yolla veriyordur tepki. Çok takma kafana. Benim kızım nerdeyse 5 aylık olacak. Bizimkiler erken geldi biraz 😂

Benim kizin demirsiz böyle oluyor kacdefa gittim doktora gelişimi iyi diye diyet bile önermediler.simdi korkuyorum demir ilacına başlamaya 😑

Sizin kakada mukusda var ama aynı bizimki gibi Bende geçen alerji doktoruna götürdüm kızımı. Süt diyeti yapıyordum. Bu ay bırak bi tepkisini görelim dedi bakalım.
Hee var var benim gittiğim çocuk doktorları hep diyet dedi sonra alerji doktoruna gittim zaten zayıfsın boşa diyet yapmanı istemiyorum bebek egzeması olduğunu düşünüyorum emin olalım dedi test yaptı her şey negatif bizim vücutta deli gibi kızarıyo ediyo bi de ara ara

Canim biz ayni durumdaydik pusetine koyuyoduk puset karsiya degil havaya dogru bakiyodu hafif, sıkılıyodu hic durmuyodu bebegi ayri arabayi ayri tasiyoduk. En son puseti çıkarttım normal karsiya bakacak sekilde oturttum durdu 15 dk filan cok şaşırdık. Sonra sert geliyodur dedim bi de trendyoldan bebek arabasi minderi aldim onla birlikte oturuyo var ya transa gecmis gibi duruyor 2 saat hic almadan uyuyo uyaniyo icinde parkta geziyoruz. Uyuyunca yatiriyorum sırtını, uyanikken dikeltiyorum. Benim oğlandan hiç beklenmicek bisey hayret duruyor. Minder al bi de karsiya bakarak gitsin geze geze dikkati dagilir. Evim 4. Kat asorsuz oldugu icin cikamiyorum hergun cikarabilsem o da ben de cok rahat etcez
Bende sert diye düşündüm içine minder koydum faln ama yok hiç durmuyor disariyida sevmiyor sarı benim kız gözünü hiç açamıyor garibim 😅 bide arnavut taşı olan yerlerde daha beter ağlıyor keyfine düşkün yakıt tukur etmeyecek öyle birazcık duruyor bı 10 dakika sonra yine mizirdaniyor.. aglatarakta alıştırmak istemiyorum ins düzelir kendi kendine cidden zor olur arabasız

Ben hiç fitil yapmiyorum. Bazen 7 günü buluyor.
Akisina birakmak daha iyi.
Anne sütü ile bedleniyorsa gayet normal bir durum
Evet ama çok çok çok zorlanıyor, uykudan sürekli gaz sebebiyle uyanıyor. Yani gaz da değil, ayaklar hep karında fakat gaz yok. Karın şiş filan. Doktor da böyle olunca fitil koyun çocuk zorlanmasın dedi. bu tarz olmasa hani bu kadar zorlanmasa asla istemiyorum ben de fitl koymak. 🥲

Ayy canım beniiiim yesinler onuu maşallahhh
Hiphopçı mı olacakkk
Öff başından eksik olmadı he olaylar hamilelik başından berii

Bizim de 28 şubatta doğdu debirdik 4 ayııı bebe egzemasıyla uğraşıyoruz ataktı uyku gerilemesiydi tüm kötülükler var korkunçççç geceler geçiyor
Sağolasın teyzesi teşekkür ederiz 🥰
Bu hamileliğim nasıl başladı nasıl geçti bende bilmiyorum zaten 😂
Maşallah sübhanallah büyümüş kuzucum 😊
Bebek egzaması dediğin atopik dermatit mi

Back
X