2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim bulantım katlanarak artıyor kızlar bu gün yeni bir hapa basladim. Simdi ictim insaAllah sifa olur. Zofer 4 mg. Cekilisi cok cok isterim ama ne zaman yaparsiniz. Bulantimdan cıkamıyorum bir yere. Ama netten direk alıp yollıyabilirim ayip olmazsa hani etiketli paketsiz filan olur. Ocak subat gibi yapalım derseniz insaAllah bulantim bitmis olur ozamana.

Nasıl isimlerinden memnunlar mı? Kaç yaşındalar, karakter iyi mi? neden bu ismi koydunuz diyen var mı? Bulmuşken hemen bi anket
Biri ilkokul son sınıf digeri ikokul 1 biri teyzemin torunun digeri annemin halasının torunu :) ikisi de çok cana yakın iyiniyetli tatli akilli cocuklar biz küçük tuna büyük tuna diye çağırıyoruz:) isim icin kimse neden bu demedi :)

Kardesin 2 isimde zorlandı mı? Benim bi arkadasım var, bi birini kullanıyo, bi öbürünü kafam karışıyor sen 2.isim düşünüyo musun?
Benim kardesim babam annem iki isimli. Ben tek :) kardesime biz ilk ismiyle sesleniyoruz lise ve devaminda arkadaslari 2. İsmiyle sesleniyor :))) babama da oyle 1 ilk isim bir 2. Isim sesleniyorlar ama ikisi de memnun ben de babamin ismini ilk isim koymak istiyorum. Ama ikisini birden soyleme adeti çıkmış o kafami karistiriyor

Kuzu dogumlara yakında yapabiliriz hani. Eksik durumlarına göre herkes ona göre alisveris yapip hediyesini de yollayabilir. Önemli olan anı bırakmak bence zaten bu arada umarım ilacın etkisi olur bu bulantı seni baya bi zorladı kiyamam

O haptan ablamda kullanmıştı, baya kuvvetli bişey

Ayy sesli kahkaha attım ben dakikalarca şu ton balığı diye dalga geçme konusuna ne güzel isim aslında Tuna, sen istiyorsan koy gitsin. Kimse de dalga gecmez ton balıgı diye ülkemizde. Yurtdısına giderse de işte evrensel, kolay söylenecek bir ismi olmus olur, ohh be güzel

Amacına uygun isim olsun o zaman minnoş iyi
Nasilsiniz bugün. Ben de yarin serklaj olali bir hafta olacak inşallah. Haftaya pazartesi randevum var. Kendimi iyi his ediyorum hamd olsun. Bugün bakicimiz geldi. Kızım cok sevdi ama malesef bu devamlı gelemeyekmis.
Sağlık sigortam haftada 5 gün 4 saat boyunca temizlik Ve cocuk bakimi için birini gönderecek. Bugün biraz telefon da gecti vaktim inşallah türkce konusan birini bulurlar. Alman veya yabanci biri olsun istemiyorum aslında.

Bende zoferle iyi oldum merak etme cok rahatlarsın artık...

Sat a göre 15+0
16.haftayi bekliyor doktorlar genelde net söylemek için. Benim eşimin yeğenine 7 ay kız dediler Amerika'da. Sonra eltim buraya geldi. Erkek bu çocuk dediler
Netlesmeden söylemek istemiyor çoğu doktor.

İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? 2 gündür belim ağrıyınca korktum biraz, ama yatınca geçiyor. Haftasonu u evimde geçirdim o yüzden oldu heralde, şimdi annemdeyim.
Sizin sağlık sigortası ne güzelmiş öyle, burda hiç duymadım öyle bişey.
Ben de birini bulup anlaşmıştım ama oyaladı durdu beni, en sonunda gelmekten vazgeçti.
Bide mide bulantım bi geçse çok mutlu olacağım inşallah

U fak ufak kıpırtılar
R üyamda mı görcem kıpraşmalar
A nneyi bu kadar bekletme
Z aten aklını kaybetti seninle

ahhaha oğluma akrostiş daha tekmelemezse şarkı yazıcam bütün gün söylicem yolsun dursun kendini

Son düzenleme:
Evet ya okulda çocuklar sadece birini söyleyince üzülüyor, küsüyor. Genelde 2 ismi bir arada söylüyorlar artık

Yaaa deli kız bence hareketlenmiştir kulak ver ona. Ben yemeklerden sonra çok hafif bi kimildamalar hissediyorum tam konduramiyorum ama oğluşum o bence

Yaaa deli kız bence hareketlenmiştir kulak ver ona. Ben yemeklerden sonra çok hafif bi kimildamalar hissediyorum tam konduramiyorum ama oğluşum o bence
kulak veriyorum anacım bu sefer ordaki nabzıma kadar odaklanıyorum ki başka şey hissedemez oluyorum

Aynen cekilişi hediye verme vaktinden baya önce yapalım vaktimizde olur. Bebeklerimize alışveriş yaparken onuda hallederiz. Bende iki oglumdada katildım çekilise forumlarda güzel oluyor.
Sorma canım ya bulantı yüzündenden bebekdende birşey anlamadım. Umarım geçer
O haptan ablamda kullanmıştı, baya kuvvetli bişey
InsaAllah canım
Bende zoferle iyi oldum merak etme cok rahatlarsın artık...
InsaAllah canim kac mg gunde kac kez iciyordun nekadar zaman nasil kullandin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…