2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende ona yapıyordum galiba vatan borcunu ödüyor ay evet ya pazartesi Bi olsa cinsiyeti geçtim sağlıklı sağ salim olsunda şu paranoyadan kurtulayim
benimki koyun can derdinde kasap et derdindeye döndü zaten
biri bir şey yazıyor tabloya bakıyorum usulca eksikleri soruyorum ahah
mesela sizin aşı durumu yazmıyor olmuş muydunuz :d

evet 2 doz biontec oldum.1.oldugumda gebe oldugumu bilmiyordum nasılsa gebelik yok aşı bari olayım dedim 1 hafta sonra gebeliği öğrendim:).2.dozda 14 hafta bitince oldum

Sen bana da tuna yaz canım bir eksik daha gitsin, dünkü duru bulgur, aras kargodan sonra insanları sallamamaya karar verdim. Ya dün bir arkadaşım pars daha iyi dedi. Onun da anlamına baktım aslan, leopar demekmiş. Cidden dalga geçen herseyle gecer. Biz içimizden gelene kulak vereceğiz, etrafa begendirmeye kalkarsam 5 yaşta isim anca bulurum

Yaaa en güzel bölümümüz isim bölümü oluyor bence hepsi birbirinden güzel isimler diğer grupların esinleneceği kesiin

aman benim adım irem, irem misin krem misin derlerdi ilkokulda ahahha milleti takacaksak ohooo

@miniminikbirkus aşıyı, D doakolik ismi söyledi aşkım onlar sayesinde resmenn aklıma gelmezdi yoksa ahah
Alla alla ismi ben mi onermistim minnoş ben kendi dediğim şeyi unutuyorum yaa sendeki hafıza tebrik valahi
Dün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcam Bundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
Yaaa ne kadar da güzel yaa yemek yemeyince dümdüz benimde

Evet bazi kaliplasmis iki isimler var onlar soylenebiliyor. Ama iki ayri isim ayni anda kullanildigi cok gormedim şahsen . bu konular tabiki herkese gore degisir

Kızlar bisey soracam size ya şuan konumuzla alakasız belki ama kac gündür takip ediyorum da belki aranizda yapan yada bilen vardir diye birde buraya sormak istedim esra ezmeciyi bilen varmi tuzlu su falan deneyen varmi aranizda cok guzel yorumlar paylaşıyor olumlu sonuç alanlar falan dogrumudur acaba?

Ne için o tuzlu su kuzu sinüzit falan mı bir an cinsiyet tahmin yöntemi mi diye düşünmedim değil

Vala inanma meselesi ben soru cevaplarindaki ensest hikayelerden çok bunaldım, ama hamile kalmadan tuzlu suyu bir arkadasim soylemisti 1 ay sonra hamile kaldım

İnşallah sevindirici haberlerinizi alırsınız çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…