benimki koyun can derdinde kasap et derdindeye döndü zaten
biri bir şey yazıyor tabloya bakıyorum usulca eksikleri soruyorum ahah
mesela sizin aşı durumu yazmıyor olmuş muydunuz :d
evet 2 doz biontec oldum.1.oldugumda gebe oldugumu bilmiyordum nasılsa gebelik yok aşı bari olayım dedim 1 hafta sonra gebeliği öğrendim:).2.dozda 14 hafta bitince oldum
Sen bana da tuna yaz canım bir eksik daha gitsin, dünkü duru bulgur, aras kargodan sonra insanları sallamamaya karar verdim. Ya dün bir arkadaşım pars daha iyi dedi. Onun da anlamına baktım aslan, leopar demekmiş. Cidden dalga geçen herseyle gecer. Biz içimizden gelene kulak vereceğiz, etrafa begendirmeye kalkarsam 5 yaşta isim anca bulurum
Sen bana da tuna yaz canım bir eksik daha gitsin, dünkü duru bulgur, aras kargodan sonra insanları sallamamaya karar verdim. Ya dün bir arkadaşım pars daha iyi dedi. Onun da anlamına baktım aslan, leopar demekmiş. Cidden dalga geçen herseyle gecer. Biz içimizden gelene kulak vereceğiz, etrafa begendirmeye kalkarsam 5 yaşta isim anca bulurum
Ya iki ismi bir arada uzunca söylüyorlar yada direk ilk ismi söylüyorlar..ikinci isim öylece kenarda kalıyor yazarken kalabalık..bu benim fikrim tabiki..bazen güzel iki isimler duyuyorum hoşuma da gidiyor tabiki..ama tek isim koyacağım
Evet bazi kaliplasmis iki isimler var onlar soylenebiliyor. Ama iki ayri isim ayni anda kullanildigi cok gormedim şahsen . bu konular tabiki herkese gore degisir
Kızlar bisey soracam size ya şuan konumuzla alakasız belki ama kac gündür takip ediyorum da belki aranizda yapan yada bilen vardir diye birde buraya sormak istedim esra ezmeciyi bilen varmi tuzlu su falan deneyen varmi aranizda cok guzel yorumlar paylaşıyor olumlu sonuç alanlar falan dogrumudur acaba?
Kızlar bisey soracam size ya şuan konumuzla alakasız belki ama kac gündür takip ediyorum da belki aranizda yapan yada bilen vardir diye birde buraya sormak istedim esra ezmeciyi bilen varmi tuzlu su falan deneyen varmi aranizda cok guzel yorumlar paylaşıyor olumlu sonuç alanlar falan dogrumudur acaba?
Vala inanma meselesi ben soru cevaplarindaki ensest hikayelerden çok bunaldım, ama hamile kalmadan tuzlu suyu bir arkadasim soylemisti 1 ay sonra hamile kaldım
Evet yrn baska doktora gıdıcem sag kasıgıma agrı gırıyodu bazende asagı dogru bır baskı yasıyordum doktorlar kontrol edıyodur ama sıkıntı yoksa bıraey demıyodur bu doktorla ılgılıde olumsuz yorum kulagıma geldı galıba doktorsuz dogum yapıcam