Yok canım cinsiyet le alakali degil kocayi kendine bağlama dermişim negatif enejiyi alıyormuş kadinlar paylaşmış heo kocam ilgisizdi sikdi cok ilgili sunu aldi bunu aldi agzim açık okuyorum doğrumu diye
Sanırım benim bu. Normalde bir şeyim yoktu ama 2 hafta önce ve 3 gün önce aşırı kabızlık ve zorlanma sonrası makattan çok hafif kanamam oldu. Hemoroid gebelikte ortaya çıkabiliyormuş. Bol su ve lifli goda tüketince normale dönüyor. Kanama zamanı hafif ağrı, sızı da oldu.
Vala inanma meselesi ben soru cevaplarindaki ensest hikayelerden çok bunaldım, ama hamile kalmadan tuzlu suyu bir arkadasim soylemisti 1 ay sonra hamile kaldım
Yok canım cinsiyet le alakali degil kocayi kendine bağlama dermişim negatif enejiyi alıyormuş kadinlar paylaşmış heo kocam ilgisizdi sikdi cok ilgili sunu aldi bunu aldi agzim açık okuyorum doğrumu diye
Kızlar herkes nasıl bakalım?
Bugün kahvaltıdan sonra bi alışverişe çıkalım dedik.Ya benim kıza 2patikli alt buldum bim den 13.90tl.Bi de 5li hastane çıkışı buldum 15tlye.Ebbeekten 2li unicornlu alt buldum 19tl ye.
Tabi kendime de penti ye uğradım bi.Oğluma da eşofman alt sweat derken kart bitmiş olabilir
Eşim isyanda bi daha izne çıkmayacam diyor.
Evet bazi kaliplasmis iki isimler var onlar soylenebiliyor. Ama iki ayri isim ayni anda kullanildigi cok gormedim şahsen . bu konular tabiki herkese gore degisir
Evet bazi kaliplasmis iki isimler var onlar soylenebiliyor. Ama iki ayri isim ayni anda kullanildigi cok gormedim şahsen . bu konular tabiki herkese gore degisir
yaaa benim cvs sonuçları çıkmış, hastaneden aradılar biraz önce yarın sabah sonuçlar ile ilgili bilgi vermek için çağırdılar bana şans dileyin, benim için dua edin olur mu, yarın sizee çook güzel haberler veririm inşallah
Herkes ne güzel isimleri kararlastirmis biz secemiuoruz cok zor begendigim isim bir gün sonra çok kötü gelebiliyor galiba benim cocugumun dogduktan sonra ismi olucak , ikizler burcu olmak çok zor ((
yaaa benim cvs sonuçları çıkmış, hastaneden aradılar biraz önce yarın sabah sonuçlar ile ilgili bilgi vermek için çağırdılar bana şans dileyin, benim için dua edin olur mu, yarın sizee çook güzel haberler veririm inşallah
Bak ne güzel çıkmış sonuçların. Özel hastanedeki çoğu doktor para için çalışıyor. Aylık kotaları vsrmis onu doldurmak için hastaya olmayan şeyi bile söylüyorlar maalesef. Ben o yüzden doktorumu değiştirdim. Fazlı hocaya gidiyorum biraz tuzlu ama en azından özel ilgi alaka var. Adam prof bir de Tokattaki kadın doğum bölümünün kurucusu. Perinatoloji, radyoloji ile ilgili kendini geliştirmiş. Doğum universitede ücretsiz olacak. Hesap yaptık eşimle. Ozelde dogumuydu, tahlilleri vs 10-11bine geliyor. Fazlı hocada en fazla 6bin. Tahlillerde üniversite hastanesinde yapılıyor. Eşim de üniversitede personel olduğu için işimize geldi biraz da.
O yüzden hiiic canını sıkma. Doktorunu da değiştir boşver. Cidden doktor aşırı önemli.